ewela77 15.05.05, 22:14 Dziewczynyn jakiego ginekologa polecacie oczywiście z Piły? Słyszałam, że dr Jaskulski jest bardzo dobry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paacynka Re: ginekolog? 19.05.05, 18:24 dr Pawłowska - Kaletka, bardzo przyjemna kobieta, przyjmuje na Kr. Jadwgi, ma USG, kasuje od lat te same pieniążki (czyli wg mnie jest tania) i jest niesamowita. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
tcco Re: ginekolog? 26.05.05, 19:56 absolutnie popieram dr pawlowska kaletka jest najlepsza bez dwoch zdan. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.nowacka Re: ginekolog? 16.06.05, 17:37 cześć, możesz mi podać konkretny adres, nr telefonu i ile bierze za wizytę? będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
tcco Re: ginekolog? 11.08.05, 13:51 przyjmuje środu i piątki ul . Królowej Jadwigi 21, resestracja 213 94 56, za wizyte chyba było 50 plus ewentualnie cytologia lub USG dodatkowe opłaty. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczkoale Re: ginekolog? 17.06.05, 17:13 hej ewela ja chodzilam do dr Politowskiego bardzo mily, byl przy mnie prawie caly porod tzn od 15 do 22:55 kiedy moja kruszyna wyszla... Po porodzie zszywal mnie i to tez nie bolalo bierze 60 zl usg tez robi bardzo dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
mamcia38 Re: ginekolog? 14.08.05, 19:33 NAJLEPSZYM ginekologiem w Pile jest dr Przybylski.....ordynator odzdzialu gine.-położniczego...cudowny,przesympatyczny.Zawsze poznaje ''swoje'' pacjentki na oddziale. Naprawdę polecam! Przyjmuje niestety tylko prywatnie na ul. Popiełuszki. Co do dr Łuczakowej /sama do niej teraz chodzę ...ale tylko na kontrolę....bo przyjmuje z 'funduszu'/ to jej ''obsługa'' pacjenta pozostawia wiele do życzenia. Ja odbieram jej zachowanie jako ''przyjdz do mnie prywatnie kobieto to Ci wszystko wyjasnię i odpowiem wyczerpująco na pytania'' ha,ha,ha ......w szpitalu nie pracuje,więc z ciążą chodzić do niej to zupełna pomyłka! Dr Jaskulski dobry,ale ma dość ordynarny sposób bycia,więc wrażliwym nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
karusia28 Re: ginekolog? 15.08.05, 22:40 ja polecam dr.kaletke.super babka,odpowiednie podejscie do pacjentki,ogromna wiedza!!!zawsze odpowie na pytania,niestety przyjmuje tylko prywatnie na krolowej jadwigi.polecam Odpowiedz Link Zgłoś