26.05.05, 08:53
Powiedzcie mi proszę czy są jakieś markety w Pile.
Obserwuj wątek
    • ewela77 Re: Markety 26.05.05, 21:49
      Pewnie i to nie jeden.
    • mihowski Re: Markety 29.05.05, 17:43
      faktycznie niespecjalnie okazale, raczej srednio "tanie", ale sa.
      no i zalezy czego w nich szukasz: stoklosa ma swoje DH-e, jest albert,
      intermarche, RTVEuroAGD, Nomi, Mega Avans, DH ibi, biedrony i pare innych
      moj ulubiony to dyskoncik lider price: malo kupujacych i dobre drozdzowy z budyniem
      • elmek Re: Markety 30.05.05, 14:20
        Z poznańskiego doświadczenia polecam Piotr i Paweł (kiedyś przynajmniej był w
        Pile). Ceny co prawda raczej wysokie, ale za to doskonały wybór towaru wysokiej
        jakości. Przynajmniej w Poznaniu przy Promienistej tak jest...
        • kicior99 Re: Markety 31.05.05, 17:41
          u nas to sie nazywa ibi
          • kruwsko66 Re: Markety 02.06.05, 15:40
            a moim zdaniem to Piotr i Pawel to sklep dla snobuw poniewaz jest tam drogo jak
            cholera
            • elmek Re: Markety 03.06.05, 08:09
              Może i drożej niż gdzie indziej, ale mogę wybrać np. spośród 30 rodzajów wody
              mineralnej, nie muszę się decydować na jedną z dwóch/trzech jak w Netto i tym
              podobnych Biedronkach. Płacisz więcej za możliwość szerokiego wyboru. Mnie to
              odpowiada ;-)
              • kruwsko66 Re: Markety 03.06.05, 16:58
                a nie musisz isc do dyskontu mozesz isc do normalnego sklepu
        • paacynka Re: Markety 08.06.05, 23:48
          pracowałam w PiP na Promienistej :)

w Pile jeżdżę do Piotra i Pawła, ale coraz cześciej rezygnuję na rzecz niższych
          cen w DH Stokłosa czy Albercie. Do tego dochodzi jedna nieprzyjemna sprawa w
          Piotrze i pawle, wciskanie starych wędlin, o gotowej garmażerce nie wspomnę,
          jest zawsze stara, nacięłam się tyle razy że aż przykro, z wędlinami też. Teraz
          mam swoja ekspedientkę i jak jej nie ma nie zawsze się decyduję na kupno wędlin.
          natomiast w Albercie wszystkie są stare wędliny a dwie trzy świeże, widac na oko
          i zawsze przynajmniej trafiam dobrze. Ale ta reszta leżących za szybą brrrrr,
          koszmarek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka