30.09.05, 21:08
Czepiliście się AL, a nic nie piszecie o innym nośniku medialnym jakim jest TVK Asta - Net. Mnie drażnią te rozległe relacje z Krajenki, kogo to obchodzi? W Złotowie mają kilka tysięcy abonentów, w Krajence kilkudziesięciu. A połowa programu Kuriera Złotowskiego to Krajenka!
Obserwuj wątek
    • panosz Re: Asta-Net 03.10.05, 22:17
      Już dawno przestałem je oglądać. ONI robią te programy chyba tylko dla siebie!!!
      • tyka5 Re: Asta-Net 04.10.05, 01:14
        A co to jest Asta-Net?
        • elmek Re: Asta-Net 04.10.05, 08:08
          Telewizja kablowa, która usiłuje tworzyć własne programy informacyjne. Z marnym
          jak widać skutkiem... ;-)
          • galicjanka1 Re: Asta-Net 04.10.05, 20:22
            Nie usiłuje ale tworzy. Nie da się ich ocenić nie oglądając. Są raz lepsze raz
            gorsze, ale informacja najczęściej jest aktualna. W poznańskim teleskopie Złotów
            pokazują może raz na dwa miesiące, a ludzie lubią wiedzieć co się dzieje w
            mieście. Nie każdego stać na kupowanie gazet, a do kablówki ma w Złotowie dostęp
            może połowa mieszkańców, wszyscy mieszkający w blokach i nie tylko.
            • galicjanka1 Re: Asta-Net 05.10.05, 22:22
              W środę w kablówce są tzw. rozmowy kuriera. Tydzień temu gościem był pan
              Stanisław Chmielewski, dzisiaj można było posłuchać pani Renaty Beger. Rozmowy
              prowadził pan Piotr Gadzinowski. Szkoda, że nie wszyscy mają dostęp do tego typu
              programów, można wiele się dowiedzieć zwłaszcza o gościach zapraszanych do studia.
              • scapular Re: Asta-Net 06.10.05, 21:02
                W tą środę była prawie tylko Krajenka...
                • galicjanka1 Re: Asta-Net 06.10.05, 21:07
                  Potwierdzam, no ale z kablowej nikt nas nie czyta, może Elmek by coś zadziałał?
                  • elmek Re: Asta-Net 07.10.05, 08:45
                    Galicjanko trochę samodzielności ;-) Tego programu nie widziałem od ponad dwóch
                    lat, więc nie będę się wypowiadał na ten temat.
                    • trix-trax Re: Asta-Net 09.10.05, 10:32
                      No to dziwne, że jesteś moderatorem tego forum, skoro nie wiesz, co to Asta - net. A przynajmniej od dwóch lat nie oglądałeś ich programu. Nie jesteś w temacie, Elmek!
                      • elmek Re: Asta-Net 09.10.05, 10:36
                        Co ma piernik do wiatraka?
                        • trix-trax Re: Asta-Net 09.10.05, 14:23
                          No właśnie. Przez cały czas wszyscy uważają, że jesteś ML, ale to nieprawda. A jeżeli nie znasz TV Asta, to co wiesz o życiu tutaj? Z Poznania jest dość daleko do Krajny. Nie możesz być obiektywny. I to ma piernik do wiatraka!
                          • elmek Re: Asta-Net 09.10.05, 16:20
                            Hehehe pokaż mi zapis w regulaminie mówiący o tym, że opiekun forum ma
                            obowiązek być na bieżąco z ramówką lokalnej kablówki :-P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka