karusia28 12.02.06, 12:51 czy ktos tam byl?chodzi mi o zaklad fryzjerski chyba nazywa sie maxi:)?prosze o opinie.jakie sa ceny i czy warto isc tam na strzyzenie i farbowanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paacynka Re: fryzjer na zamenhofa 14.02.06, 14:42 ja już kiedyś polecałam, był wątek fryzjerski i tam było kilka pozytywów dla Maxi. Wg mnie to najbardziej profesjonalne fryzjerki w Pile mimo iż salonik niepozorny. Odpowiedz Link Zgłoś
oooo Re: fryzjer na zamenhofa 15.02.06, 22:33 mhm.. pierwszy raz jak tam poszlam, bylam bardzo zadowlona, ale za drugim razem juz mniej. dodam, ze strzygly mnie dwie rozne panie. Odpowiedz Link Zgłoś
karusia28 Re: fryzjer na zamenhofa 15.02.06, 23:34 oooo napisała: > mhm.. pierwszy raz jak tam poszlam, bylam bardzo zadowlona, ale za drugim razem > > juz mniej. dodam, ze strzygly mnie dwie rozne panie. a strzygla cie szefowa czy ktos inny? Odpowiedz Link Zgłoś
oooo Re: fryzjer na zamenhofa 01.03.06, 22:55 z szefowej nie byłam zadowolona:/ ale to pewnie kwestia oczekiwań i rodzaju strzyzenia, ja mam wlosy poldlugie i wole jak za 'rozczochrane', a ona mnie tka jakos grzecznie podciela Odpowiedz Link Zgłoś
paacynka Re: fryzjer na zamenhofa 01.03.06, 23:21 ja własnie podcinam na rozczochrane i zawsze miałam dokładnie to co chcialam. Ale ja dokładnie tłumaczyłam i może kwestia tego że wiedziala na jaką ekstrawagację mnie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
paacynka Re: fryzjer na zamenhofa 16.02.06, 23:27 strzygę się tylko u szefowej, ale farbę nakładała mi również Agnieszka i super robi pasemka. Ale Agnieszka też ma swoje klientki znajoma co się krótko strzyże chodzi tylko do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
kamiloprv Re: fryzjer na zamenhofa 23.03.06, 00:18 Również polecam salon fryzjerski Maxi. tel do nich: 067-213-02-25 Odpowiedz Link Zgłoś
mlodewilki4 Re: fryzjer na zamenhofa 04.04.06, 18:39 mrrr. fryzjerki na zamenhofa sa najjjjjjjjj... pani aga... szefowa .... marta ... i warzywko he polecam polecam warto Odpowiedz Link Zgłoś