Dodaj do ulubionych

Psychol !!!!

12.03.06, 22:33
Tyle się mówi o zagrożeniach, o reagowaniu na przejawy agresji - po Złotowie od dawna chodzi taki psychol, gruby, po 50-tce. Wszystkich zaczepia, wyzywa, odgraża się, jest naprawdę niebezpieczny. Przy mnie wyzywał panią spacerująca z psem, że ona z nim sypia... Ciekawe, kiedy policja się nim, tym psycholem zainteresuje...? Jak już dojdzie do tragedii, a od niej - jestem przekonany - niedaleko - będzie gęste tłumaczenie się!
Obserwuj wątek
    • sjd Re: Psychol !!!! 13.03.06, 08:28
      Zgadzam sie całkowicie z Johnscotem. Ponadto ów osobnik ma chyba jakieś
      specjalne prawa do poruszania się pod ulicach. Często zdarza się widywać go
      sunącego nie chodnikiem, lecz po ulicy. Podobnie jak inne pojazdy porusza się
      prawostronnie. Trzy tygodnie temu widziałem go jak zbliżał się w stronę ronda
      wraz ze sznurem innych ciężarówek. Mijałem go właśnie jadąc samochodem. Zdążył
      do mnie pociągnąć serią z wyimaginowanego karabinu maszynowego.
      • fazarro Re: Psychol !!!! 13.03.06, 12:02
        tak niestety działa prawo...dopóki nic sie stanie, nic nie zrowarego zgodą, no
        chyba ,że jest niebezpieczny dla otoczenia....

swego czasu widzialłem go jak w zimę spacerował po ul.Boh. Westerplatte w
        podkoszulce z siekierą w ręce :/
      • fazarro Re: Psychol !!!! 13.03.06, 12:03
        tak niestety działa prawo...dopóki nic sie stanie, nic nie zrobią, no chyba ,że
        jest niebezpieczny dla otoczenia....

swego czasu widzialłem go jak w zimę spacerował po ul.Boh. Westerplatte w
        podkoszulce z siekierą w ręce :/
        • johnscott Re: Psychol !!!! 13.03.06, 20:47
          Szkoda, że dla policji dotarcie do tego forum jest zbyt trudne... Ja myślę, że
          sprawą można zainteresować wyższe organa. Ciekawe, czy jego dzielnicowy wie o
          jego wybrykach???
          • x-bartek Re: Psychol !!!! 13.03.06, 21:05
            jak wam przeszkadza to mu najebcie...
            • fazarro Re: Psychol !!!! 13.03.06, 23:25
              Brawo!
              Dałeś teraz popis.........niech skonam!do bani!
            • elmek Re: Psychol !!!! 14.03.06, 08:15
              Tak, tak, weźcie sprawy w swoje ręce a minister Ziobro i tak Was uniewinni :-/
              • sjd Re: Psychol !!!! 14.03.06, 08:57
                Zacznijmy nowy temat np na temat sadzenia koperku. Prawdopodobnie po kilku
                postach też dojdzie do tego, że Ziobro i/lub reszta PiSu są źli i
                niedobrzy... ;)
                • fazarro Re: Psychol !!!! 14.03.06, 14:48
                  też prawda...:/
                • elmek Re: Psychol !!!! 14.03.06, 15:38
                  Zadziwiające, że ja pisząc tego posta myślałem o samosądzie we Włodowie a
                  niektórzy odczytują tak jednoznacznie wszelkie zdania z PiSem w tle :-P
                  • sjd Re: Psychol !!!! 14.03.06, 20:59
                    Pewnie dlatego, że ostatnimi czasy to temat dominujący na tym forum... :)

Wracając do psycholi. Jest jeszcze dwójka. Łączy ich to, że poruszają się
                    ulicami, zazwyczaj środkiem jezdni. Jeden to brodacz z dzikimi oczyma i pchanym
                    przed sobą wózkiem. Druga to kobieta. Można ją czasem spotkać na wylocie ze
                    Złotowa na Zakrzewo, gdy idzie środkiem jezdni z torbą z zakupami.
                    Raczej nie są agresywni. Z tym, że powodują zagrożenie ruchu. Chociaż muszę
                    przyznać, ze od miesięcy ich nie widziałem, więc może podaję przestarzałe
                    informacje.
                    • galicjanka1 Re: Psychol ? 14.03.06, 21:18
                      A może to tylko chorzy ludzie? Ten brodacz chodzi po jezdni i faktycznie stwarza
                      zagrożenie w ruchu drogowym. Ale nic poza tym. Oczy ma dzikie, ale przecież nie
                      on jeden.
                      • madziaraplotkara Re: Psychol ? 15.03.06, 22:27
                        tych z szalenstwem w oczach coraz wiecej a juz na maksa ich upakowali w
                        telewizorze. a jesli o naszych chodzi to o zadnych szalencach nie slyszalam,
                        owszem jest kilku zdrowo szurnietych, ale po pierwsze sa niegrozni a po drugie
                        to nie ich wina :( zawsze mozna pod odpowiedni numer zadzwonic i pan Tandeck sie
                        nimi zajmie
                        • johnscott Re: Psychol ? 29.03.06, 12:10
                          Gdzieś zginął ten mój psychol, nie widuję go???
                          • elmek Re: Psychol ? 04.04.06, 11:14
                            Może miał już dosyć nienawistnych czy strachliwych spojrzeń przechodniów?
                            • angaist Re: Psychol ? 07.04.06, 16:27
                              A czy ten "brodacz" nie jest przypadkem chory?Chyba wiem o kogo chodzi
                              • galicjanka1 Re: brodacz 08.04.06, 19:50
                                Może i chory, ale raczej często "skaleczony" i wtedy trzeba uważać, bo łazi po
                                jezdni.
                              • flatower Re: Psychol ? 08.04.06, 20:03
                                A gdzie macie argumenty?
                                • gamek_2005 Re: Psychol ? 09.04.06, 15:24
                                  Jasne biedny,obdarty,szukający po śmietnikach to psychol zlikwidować takich....
                                  bo może trzeba by im pomóc...ale po co nie???
                                • madziaraplotkara Re: Psychol ? 10.04.06, 20:30
                                  Mnie tez irytuje takie pochopne nazywanie kogos od psycholi itp. Nagle wszyscy
                                  doktorat z psychiatri zrobili i stawiaja diagnozy. Nawet jesli jest to osoba
                                  chora, to nalezaloby sie zastanowic jak jej pomoc a nie jakby ja wyeliminowac z
                                  zycia publicznego :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka