Gość: Kita... IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.02, 15:27 kiedy i u kogo......?? Ki...Ta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blablab_la Re: JA SIE PISZE , OK.....................OK 30.12.02, 15:30 Ki diabel? macie w Dorotowie tylko jeden uzer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kita... Re: JA SIE PISZE , OK.....................OK IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.02, 15:37 blablab_la napisała: > Ki diabel? > macie w Dorotowie tylko jeden uzer? -- User's jest kilku a moze i kilkunastu, dlaczego pytasz?? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
blablab_la Re: JA SIE PISZE , OK.....................OK 30.12.02, 15:40 ....bo sie do tej pory nikt jeszcze nie ujawnil:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kita Re: JA SIE PISZE , OK.....................OK IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.02, 15:50 blablab_la napisała: > ....bo sie do tej pory nikt jeszcze nie ujawnil:-))) -- ok, rozumiem nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O'gon Re: JA SIE PISZE , OK.....................OK IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.03, 22:29 Serdeczne pozdrowienia dla Zlotowa, macie interesujace forum, tylko nie mam pojecia gdzie was zlokalizowac...?? cul Odpowiedz Link Zgłoś
kkeicam Re: JA SIE PISZE , OK.....................OK 02.02.03, 08:43 przejedziesz przez wschodnia granice i juz niedaleko ;-P naturlich przez twoja wschodnia ;-) ZFCW trwa, wiec juz nic wiecej nie powiem kk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nk Re: JA SIE PISZE , OK.....................OK IP: *.otenet.gr 02.02.03, 22:31 Bardzo jasne wskazowki,prosze tez skorzystac z mapy,pomaga pzdr Odpowiedz Link Zgłoś