Dodaj do ulubionych

Kanonada w parku

11.06.06, 11:21
Od dluzszego czasu trwa wyplaszanie ptakow z parku przy Piasta. W tym celu
uskuteczniane jest strzelanie z pistoletu hukowego czy innego ustrojstwa. Trwa
to piatek swiatek czy niedziela. Wczoraj i dzis obudzily mnie strzaly okolo
godziny 7 rano. Ludzie miejcie litosc w weekend chcemy sie wyspac!
Obserwuj wątek
    • flatower Re: Kanonada w parku 11.06.06, 14:24
      Rzeczywiście, wszyscy spędzający noc w KPP Złotów na to narzekają!
      • madziaraplotkara Re: Kanonada w parku 11.06.06, 14:43
        A co byles tam ostatnio i robiles wywiad? Milo sie ironizuje jak sie mieszka za
        rzeka. Dla mieszkancow Piasta, Westerplatte czy Szkolnej to jest naprawde
        uciazliwe :(
    • adasieniek Re: Kanonada w parku 12.06.06, 08:43
      Jakieś 2 tygodnie temu byłem w parku z psem. Nagle podjeżdża blisko mnie babka
      na rowerze, wyciąga z torebki pistolet i strzela w powietrze 2 razy! Stała
      jakieś 5 metrów ode mnie. Pies prawie dostał zawału. Polakom gratulujemy głupoty...
      • elmek Re: Kanonada w parku 16.06.06, 22:55
        Tak się tylko zastanawiam, gdzie się przenoszą te ptaszyska z parku? Czy za
        chwilę nie trzeba ich będzie wypłaszać z innego miejsca? I tak w koło Macieju?
        • flatower Re: Kanonada w parku 23.06.06, 16:48
          Problem tych ptaków proponowałbym sprzedać ekologom. Na miejscu burmistrza
          położyłbym "na stole" 20-30 tys. zł. dałbym 2-3 m-ce czasu aby uporali sie z
          problemem.Niech się zmierzą z tematem nie tylko gardłując, ale i pokazując co
          potrafią. Poza tym to straszne aby głównymi gospodarzami w miejskim parku były
          te czarne ptaszyska paskudzące wszystko dookoła.Sa rozwiązania radykalne ale na
          wieść o nich ekolodzy pewnie by się oburzyli a może poprzykuwali do drzew w
          parku.
      • radiomarian1 Re: Kanonada w parku 13.10.06, 19:50
        Baba już z pistoletem nie jeżdzi a ptaki wróciły.Pięniadze podatników tylko w
        błoto poszły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka