Dodaj do ulubionych

Cisza wyborcza

11.11.06, 00:10
Nastała cisza wyborcza. Dziś obchodzimy Święto Niepodległości. Problem, w
tym, że Czerwono-Zielone buractwo, choć nie ma moralnego prawa obchodzić 11
listopada, będzie chciało wykorzystać okazję, by się popromować przed
wyborami. Informujcie o przebiegu uroczystości w Waszych miejscowościach i
zachowaniach Baronów, piszcie: Baron z Okonka zrobił to i to, Baron ze
Złotowa...
Obserwuj wątek
    • elmek Re: Cisza wyborcza 11.11.06, 09:40
      Cisza, to cisza, przestań więc kłapać. Posty naruszające ciszę wyborczą będą
      usuwane.
      • ten_po_prawej Re: Cisza wyborcza 11.11.06, 16:08
        Nie tylko takie ostatnio usunąłeś mi pytania do p.Burmistrza,zadane były w
        grzecznej formie,wiec dlaczego?
        Za trudne odpowiedzi,zbyt wstydliwe???
      • komuchojadek Re: Cisza wyborcza 12.11.06, 12:07
        elmek napisał:

> Cisza, to cisza, przestań więc kłapać. Posty naruszające ciszę wyborczą będą
        > usuwane.

No właśnie szanowny Elmeku, ja tylko chciałem by w tym wątku ukazywały się
        informacje o naruszaniu tej ciszy przy okazji obchodzenia 11 Listopada. A Ty mi
        tu kłapiesz
      • azor2 Re: Cisza wyborcza 12.11.06, 20:06
        Juz minęla cisza wyborcza i czekamy na nowe wieści.Kto pierwszy poda nam
        naprawdziwsze wyniki.
    • bond82 Re: Cisza wyborcza 11.11.06, 11:32
      Nie wolno sikać na plakaty! W naszym mieście zamontowano wiele plakatów Na
      takiej wysokości, że młodzież powszechnie na nie oddaje mocz. Protestuję
      przeciwko temu procederowi, gdyż wielu "zacnych" obywateli zostało olanych.
      Twarze naszych "zacnych" zostały zbeszczeszczone.
      • bond82 Re: Cisza wyborcza 11.11.06, 12:59
        Melduję posłusznie że pies Egon oddał mocz na wizerunek p.F. Jednak on się
        nadal uśmiechał! Widać lubi te zabawy!
        • fazarro Re: Cisza wyborcza 11.11.06, 13:42
          bond82 jestes tak samo zenujacym i beznadziejnym facetem (mam nadzieje ze facetem)
          ja kmuchodajek
          cala ta wasza pieprzona nagonka na kandydatow.......rzygac sie chce
          zachowujecie sie jak dzieciaki
          gorzej - bond82 zachowuje sie gorzej niz pies egon a komuchodajek gorzej niz bond82
          byla kiedys w necie taka akcja "stop dzieciom neostrady"
          ale niestety to nijak ma sie do was bo jestescie doroslymi goscmi, macie
          rodziny, "powazne" stanowiska
          no
          i jestescie na tyle zajebisci i odwazni ze napluc w morde potraficie tylko na
          forum....banda gowniarzy i niedorozwoi spolecznych
          brzydze sie takimi ludzmi ja wy
          dla mnie jestescie tym czym dla millera jest ziobro
          w kazdym tego slowa znaczeniu
          taki mlodzian jak ja da wam lekcje
          • ten_po_prawej Re: Cisza wyborcza 11.11.06, 16:05
            Popatrz na swoje posty ty....."głosie moralnosci"hehehehehehe
            • axel41 Re: Cisza wyborcza 11.11.06, 19:09
              Czytam Was od kilku dni i jestem przerażony. Aspirujecie do rządzenia a
              tymczasem pokazujecie zupełne dno. Jesli aspirujecie do funkcji publicznych
              piszcie pod własnym nazwiskiem. Zaden z Was sie tego na to nie odważy.
              Publikacja tych postów z nazwiskami osmieszyłaby Was i wiecie o tym.Czytam tu o
              prawicy. Czy prawicowość polega na braku odwagi w prezentacji własnych poglądów?
              Pokażcie Wasze posty własnym dzieciom, żonom i przyjaciołom. Ciekawy byłbym ich
              opinii. Naprawdę, tu odwaga nic nie kosztuje, skoro można pluć z ukrycia.
              Miłego dnia
              • fazarro Re: Cisza wyborcza 12.11.06, 00:33
                word!
              • komuchojadek Re: Cisza wyborcza 12.11.06, 12:24
                axel41 napisał:

Czytam tu o
                prawicy. Czy prawicowość polega na braku odwagi w prezentacji własnych poglądów
                Pokażcie Wasze posty własnym dzieciom, żonom i przyjaciołom. Ciekawy byłbym ich
                opinii. Naprawdę, tu odwaga nic nie kosztuje, skoro można pluć z ukrycia.

Moje posty czytają przyjaciele, cudze żony (pozdrowienia dla prapra :-)) i
                bardzo im się podobają. Szanowny kolego, Wstydzić to się można za czerwoną
                magnaterią miłościwie nam panującą w powiecie i baronów panujących na gminnych
                włościach. Chcesz moralizować to pisz o nich. Ten przepych, wysokie pensje, a
                dla kontrastu biedne dzieci. Dalej...Mylisz się, Odwaga kosztuje w każdym
                systemie. Kiedyś, gdy panowali Ci z jedynie słusznej opcji można było za
                mówienie prawdy straciś życie, dziś ta cena jest mniejsza, można jedynie
                stracić pracę. A na forum też niewielu ma odwagę pisać to co myśli (mówię o
                tych zatrudnionych na etatach u czerwono-zielonego szlechectwa). Co do mojej
                osoby, kiedyś rozwalałem imprezki Kwasowi Cimoszkowi i paru jeszcze ......
                (sami sobie dopiszcie), więc nie wciskaj mi jaki to jestem tchórzliwy
            • fazarro Re: Cisza wyborcza 12.11.06, 00:34
              jak widzisz glos moralnosci pisze w swoim imieniu kolezko gradowy
              • komuchojadek Re: Cisza wyborcza 12.11.06, 12:04
                Kochani forumowicze - lewacy. Wiem, że bardzo mnie lubicie, szanujecie, a wręcz
                z uwielbieniem czytacie moje posty. Do pełnego orgazmu brakuje Wam tylko
                możliwości uściśnięcia mojej dłoni, stąd tak łakniecie poznać mnie osobiście.
                Bądzcie cierpliwi, a będzie Wam dane
                • ehoffmann Dlaczego lewica 12.11.06, 14:40
                  No właśnie dlaczego lewica tak długo tu rządzi? Czy to świadczy o słabości
                  prawicy? Chyba tak. Zwykle prawicowcy to ludzie politycznego marginesu... którym
                  mieszkańcy naszego powiatu boją się oddać władzę w ręce. Sam czuję się
                  centroprawicowy, chętnie bym widział burmistrza prawicowego, ale kogo? A ludziom
                  przecież nikt nie każe głosować na tego, czy tamtego..
                  • komuchojadek Ehoffmann odpowiadam 12.11.06, 16:23
                    ehoffmann odpowiadam

Bo czeka na swojego Giovanniego Falcone lub Paolo Borsellino i wtedy jej rządy
                    się skończą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka