Dodaj do ulubionych

Sparta umarła, Polonia kona

IP: 81.15.215.* 21.07.03, 17:07
W zeszłym roku kilku uczonych gamoni rozwaliło piłke seniorska w Złotowie. Oddali ja prawie za darmo do Jastrowia. Teraz jastrowska brygada nieuków nie zgłosiła drużyny do IV ligi... Banda oszołomów - co wy na to!!!???
Nieaktualności Lokalne popierały tę akcję...
Niefan panów BB
Obserwuj wątek
    • Gość: L. Figo Re: Sparta umarła, Polonia kona IP: 81.15.215.* 21.07.03, 17:09
      A tak słyszałem, że teraz kolej na Unie Wapno, tam p. Ż. oddał IV lige w Jastrowiu. Powiat złotowski, powiat bez dużej piłki... Najlepsze kluby to Włokniarz Okonek i Tarnvoia Tarnówka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: P. Scholes Re: Sparta umarła, Polonia kona IP: 81.15.215.* 21.07.03, 17:14
      Znam taki kawał: Piłkarz Lecha Poznan, Piotr Reiss, słabo gra w meczu ligowym. Trener Panik go woła i mówi: Reksio, jak bedziesz tak słabo grał, to cie sprzedamy do Sparty Złotów... Wiadomo, że na tej prowincji w czubku Wielkopolski drużyny nie ma... ha, ha, ha, ha, ha Kibicow tam nie ma, czy jak, albo sa bez przyrodzenia... Dali se rozpierd.... drużyne...
      • kkeicam Re: Sparta umarła, Polonia kona 22.07.03, 09:23
        zdenerwowales sie stary... 3 posty na jeden temat, no no...
        ale masz racje. w takim powiecie jak zlotowski powinna byc druzyna pilkarska z
        prawdziwego zdarzenia.
        stary juz jestem dosc, wiec pamietam troche z historii zlotowskiego sportu:
        siatkarki, hokeisci (!), pilkarki nozne... z futbolistami meskimi bylo zawsze
        troche gorzej, ale byli. i na mecze chodzilem. ech :(
        Mam nadzieje ze pilkarze wroca, jak mistrzostwo z 1993 roku do Legii ;)
        ("mistrza przy stole, ja Lecha..........")
        pozdrawiam
        kk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka