Gość: mik IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 20:13 Gdzie spedzicie Sylwestra? W domu z rodzina czy idziecie sie gdzies bawic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam1 Re: Gdzie Sylwester? 24.12.01, 08:22 Bawić się , bawić się, tak jest najlepiej i najbardziej odpowiednio na ten jedyny czas w odchodząco-przychodzącym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Gdzie Sylwester? IP: 158.66.46.* 27.12.01, 17:21 Cześć poświątecznie! Pyszności świąteczne zjedzone? Brzuszki wypełnione? To teraz na bal. Przez wiele lat bawiliśmy się z mężem na prywatkach, Wielkich Balach, w znakomitych restauracjach , snobistycznych Ośrodkach Wypoczynkowych, ale najsympatyczniej spędziliśmy Sylwestra 2000/2001. Razem ze znajomymi i nieznajomymi bawiliśmy się na placu przed Pałacem Kultury i Nauki. Nikt wprawdzie nie zauważył kiedy wybiła północ, ale przecież w tę noc, jedyną w roku nie chodzi o północ a o szampańską zabawę. Jak sięgnę pamięcią zawsze i wszędzie doskonale się bawiliśmy. Bo tak naprawdę to chodzi o chęć do zabawy, a nie o miejsce. Dlatego życzę Wam chęci i jeszcze raz chęci do dobrej zabawy, a wtedy każde miejsce będzie znakomite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Gdzie Sylwester? IP: 212.244.176.* 31.12.01, 10:24 najważniejsze jest to aby bawić się w gronie osób które sie lubi i uważać na udawanych przyjaciół bo oni mogą popsuc każdą impreze ... A gdzie się bawić ? hmm ja miałem siedzieć w domu ale się wkręciłem do kumpla więc może nie być źle ... I pamiętajcie nie przesadzajcie w etanolu :)) Odpowiedz Link Zgłoś