ajedrowiak 01.04.08, 09:04 Szukam pilnie dobrego pediatry w Pile. Będę wdzięczna za konkretne opinie. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julinka12 Re: sprawdzony dobry pediatra 03.04.08, 17:43 Polecam dr Stefanię Biernacką-Szeffer.Przyjmuje w przychodni na Roosevelta.Bardzo miła,z podejściem do dzieci a co najważniejsze bardzo kompetentna. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksia24 Re: sprawdzony dobry pediatra 24.04.08, 14:12 dr Maciej Osiecki.Sprawdzony,kompetentny,miły!Naprawdę suuuuuuuper lekarz.Pediatra-kardiolog.Grono moich znajomych czasami pomija swoich lekarzy rodzinnych gdy tylko dzieje się coś niedobrego (jest jeden minus-nie jest lekarzem rodzinnym,ale ma prywatny gabinet).Uważam,że jest najlepszym pediatrą w Pile.Nie słyszałam jeszcze, żeby nie pomógł! Odpowiedz Link Zgłoś
belsonka Re: sprawdzony dobry pediatra 24.06.08, 16:21 Słyszałam dużo dobrego o dr Bystrzyckiej. Co o Niej, jako lekarzu, myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
adana1 Re: sprawdzony dobry pediatra 24.06.08, 22:40 Wlasnie nazwiska tej Pani dr nie moglam sobie przypomniec ale jedno napisac o niej moge: JAK DLA MNIE NAJLEPSZY LEKARZ !!! dlaczego? : moj maz ma 34 lata i to wlasnie rodzice meza udali sie do niej ok 34 lata temu zaraz jakis m-c po jego nardzinach prosza o pomoc, zaden lekarz nie mogl (nie wykazywal inicjatywy) by pomoc tak naprawde a maz jakie malenkie dziecko byl juz bliski smierci. Tylko ta Pani dr pomogla!!! i co najwazniejsze wyleczyla i do dzis nie ma maz problemow ze zdrowiem. 10 lat temu gdy urodzilam pierwsza corke rozwniez udalam do dr Bystrzyckiej poniewaz corka byla bardzo chora, lekarze koniecznie chcieli ja operowac itd, DZIEKI TEMU LEKARZOWI OBYLO SIE BEZ OPERCAJI A CORKA JEST ZDROWA JAK RYBA! przykladow moglabym przytaczac wiele a wierzyc na slowo nikt nie musi, wystarczy samemu pusc i sie przekonac. minus taki ze dr przyjmuje tylko prywatnie ale naprawde nie jest drogim lekarzem. Pozdrawiam serdeczie ! belsonka napisała: > Słyszałam dużo dobrego o dr Bystrzyckiej. Co o Niej, jako lekarzu, myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś