Gość: 1500 IP: 81.15.215.* 07.09.03, 11:15 Ależ poszło... Minęliśmy 1500! Extra! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lubie to forum Re: 1501 IP: *.share / 172.16.163.* 08.09.03, 16:36 Chcialem Wam napisac, ze bardzo Was lubie. Odkad znalazlem to forum zagladam regularnie i naprawde mi tu dobrze:-) Uwielbiam Was! Za odpowiedzi, wrazliwosc, madre spojrzenie na swiat i zyczliwosc. I nawet jakis "pieniacz" od czasu do czasu nie zepsuje ogolnego klimatu. Pozdrawiam Was serdecznie! Ot taki sobie watek pochwalny z okazji 1500 posta (tak mnie natchnello). Jesli nie pasuje tutaj, lub komus przeszkadza, to prosze admina o usuniecie. Kiedys moze bede wiecej pisal , bo narazie tylko podczytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
artekb1 Re: 1500 09.09.03, 16:31 Witam na forum w imieniu wszystkich forumowiczow:-) To milo od czasu do czasau otrzymac komplement. A my to bardzo, bardzo lubimy:-) Zyczliwych forumowiczow dla ktorych od merytorycznej prawdy wazniejsza jest zyczliwosc mile pogawdzenie, posluchanie czy poczytanie. Zapraszam wiec serdecznie w imieniu zalozycielki tego form SYRENKI jak i wlasnym do pisania!!! Pozostalych forumowiczow zapraszam rowniez:-) Mam nadzieje ze wszyscy wypoczeci sa po wakacjach, urlopach dozynkach itp. Szczegolnie zachecam ZAKRZEWIAKOW do pogawedek. Czasami dostaje sie tutaj kuksanca ale to przeciez nie oko i nie trzeba podmalowywac czy nosic ciemnych okularow. No i o ile wiem admin nie usuwa czarnych plam:-) Takie jest bowiem zycie, a my tu wlasnie o nim piszemy o jego dniu codziennym... Odpowiedz Link Zgłoś
zawadusia Re: 1500 10.09.03, 08:39 Podpisuje sie pod Twoim postem "obiema recyma*. Juz nawet praktykuje pisanie, tylko jak pomysle, ze opanuje mnie "mania" pisania o Aktualnosciach Zlotowskich to dostaje zawrotow glowy. Chyba trzeba czuc pewne klimaty i tyle. A ja tej gazety nawet nie kupuje, ot czytam czasami jak mi gdzies wpadnie w reke. Wiec chyba nie naleze do tego PRZEMILEGO kolka wzajemnej adoracji:-( Odpowiedz Link Zgłoś
pandor Re: 1500 11.09.03, 08:39 zawadusia! skad u ciebie takie piekne imie? Czyzby ze wschodniaczka - zanczy sie zajechana? A to rozumie dlaczego nie czujesz jeszcze klimatu. Nie przejmuj sie, pisac mozesz tylko wysylaj mile posty! Bo my to bardzo lubimy. Odpowiedz Link Zgłoś