Gość: IMA IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.03, 22:44 < < < < < < Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klean Re: "PANDOR", swierszczyki sa w kiosku, poogladaj 04.11.03, 09:11 Pandor! Widzisz co narobiles teraz chlpczyna wysyla nam tylko swoje milczenie:-) Tak go strasznie objechales. A przeciez kazdy moze sie tutaj wypowiadac. Jedni wola konkrety inni zachwyty plus konkrety. Ja jestem zadowolona ze wszystkich listow, gdyz sprawiaja one ze forum zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia31 Re: "PANDOR", swierszczyki sa w kiosku, poogladaj 04.11.03, 09:36 Klean a moze AMI ma humory:-) Bywam tu i w paru innych miejscach wiec powiem jedno wszystko wynika z regulaminu grupy albo dynamiki. Owszem zdarzaja sie czasami tacy ktorzy czasami kogos ostro naprowadzaja na wlasciwe tory. Ale zawsze sa jeszcze admini ktorzy sa uprawnieni aby zgodnie z regulaminem usuwac te teksty ktore uznaja za niwewlasciwe... Nie zamierzam tu dyskutowac nad tym, czy ich decyzje sa zawsze wlasciwe czy nie, ale czlowiek nie maszyna i ryzyko tego, ze usuwa cos, co inni uwazaja za jak najbardziej wlasciwe, bylo, jest i bedzie... Czasami zostawia cos, z czym wiekszosc sie nie zgadza... Odpowiedz Link Zgłoś
zbytulek Re: "PANDOR", swierszczyki sa w kiosku, poogladaj 04.11.03, 11:26 I po co to cale obrazanie, przesadzanie, arogancja.Jesli komus obyczaje czy temat Zakrzewa albo byby z magla nie pasuja to wolny kraj i wolne wybory. Albo nie wchodzi tutaj albo sam pisze co innych zainteresuje. Stali bywalcy wiedza, ze jak watek ma postow co niemiara - to zeszlismy sie tam i plotkujemy... Wystarczy ominac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pandor Re: do AMI 04.11.03, 16:33 Od samego rana stalem pod kioskiem, no i cisnienie mi podskoczylo od ogladania swierszczykow. Teraz juz jest lepiej, wiec masz chlopie szczescie, bo pewnie mialbys mnie na sumieniu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbytulek Re: do AMI 06.11.03, 16:06 pandor, przyznaj sie lepiej, ze pifffko lykales pod kioskiem, fffuj az tutaj smierdzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gksi007 Re: "Plama" 09.11.03, 14:47 "Pandorku",,, ale dales plame, ale Tobie wybaczymy w koncu jestesmy ludzmi i kazdy z nas robi bledy, te i inne pzdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
pandor Re: "Plama" 10.11.03, 15:02 Ha, ha - mowisz, ze dalem plame - moze. Ale tutaj na forum mamy takich jak ja w brod...? Kiedys Ktos szukal jednego bez plamy i nie znalazl... Nie wiedzial gdzie go szukac! Zdziwiony mnogoscia bialych plam Pandor Odpowiedz Link Zgłoś