Gość: marsha IP: *.kask.net.pl 18.04.01, 21:45 śnił mi się dzisiejszej nocy Koszalin.miło było... Wrocław pozdrawia!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XYZ Re: ŚNIŁO MI SIĘ... IP: 63.83.144.* 18.04.01, 21:57 od pieciu lat mieszkam w USA z Koszalina wyjechalem 10 lat temu sny o Koszalinie zaczynaja byc coraz czestsze i cos mi sie wydaje ze za osiem lat wracam w rodzinne strony Pozdrawiam XYZ Ps.Tam jest po prostu jak w bajce morze jeziora lasy grzyby konie co wiecej potrzeba do zycia i CI wspaniali mieszkancy Koszalina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ŚNIŁO MI SIĘ... IP: 63.83.144.* 18.04.01, 22:01 jest to jedyne miejsce w internecie gdzie nie kroluje chamstwo to swiatczy o wysokiej kulturze mieszkancow tych mlodych i mlodszych Z Powazaniem XYZ Ps.Pozdrowienia dla Wroclawia i Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ŚNIŁO MI SIĘ...Powroty IP: 63.83.144.* 16.08.01, 15:18 Duzo bylych mieszkancow Koszalina wraca w ojczyste strony co staje sie nieunikniona prawidlowoscia.Zycze im powodzenia w Koszalinie Odpowiedz Link Zgłoś