julia_uk 26.06.06, 10:44 Bywam tu,bo musze,mam tesciow.Miasto jest bardzo ladne,ale te kamery,sledzaca cie straz miejska i policja to po prostu porazka.Kto tak rzadzi tym miastem????Tragedia!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
33qq Re: Miasto policyjne 26.06.06, 21:29 To tylko tak wygląda, ani policja ani straż miejska nie kwapią się do interwencji Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Miasto policyjne 26.06.06, 22:15 Etam, wolę wziąć sprawy w swoje ręce a nie zdawać się na tych trzęsidupców. Odpowiedz Link Zgłoś
estrellia Re: Miasto policyjne 01.07.06, 12:54 miasto policyjne? wybacz, ale to mnie rozsmieszylo. od roku moge obserwowac, co sie dzieje. mieszkam na przeciwko mdk, co sobote sa wesela, nie da sie wytrzymac. dzwonie na policje i co? gowno, nie interweniuja.. straz miejska - zastawiony wjazd do garazu samochodem ukochanego zespolu terne roma. przyjezdzaja straznicy i co? 0 mandatu, a nam kazali poczekac... kurwa, i to jest miasto policyjne?? napisalam skarge do komendanta strazy miejskiej, ciekawe jak sie ustosunkuje. przeciez jego ludzie nawet nie chca sie przedstawic, jak przyjezdzaja... i czeka mnie pewnie napisanie listu do starosty a propos imprez w mdku. mam male dziecko, kt. placze, bo nie moze zasnac z halasu.. i sie pytam, gsdzie Ci, co poradku strzec powinni?? Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Miasto policyjne 01.07.06, 14:42 Jedyne czego się te obiboki mogą przestraszyć to gaweksu lub tematu, na to chyba by zateagowali, ale nie wiem czy z kolei G. lub T. raczą się tym zająć, oni przecież dobrze się znają z policją i strażą. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Miasto policyjne 01.07.06, 14:44 33qq napisał: > Etam, wolę wziąć sprawy w swoje ręce a nie zdawać się na tych trzęsidupców. Już jeden brał sprawy w swoje ręce i nie była to mowa o interesie :P Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Miasto policyjne 01.07.06, 18:50 To ci powiem, że zamiast się użalać nad swoim losem i psioczyć jak jest źle, robię swoje i załatwiam swoje porachunki po swojemu, na organa państwa nie mogę liczyć chociaż próbowałem. Niestety policja szczecinecka jest od rozwiązywania BARDZO WAŻNYCH I NIE SPRECYZOWANYCH RZECZY, chociaż szef mafii ukrywał (właściwie działał pod swoim nazwiskiem, pomimo listu gończego) 10 km od szczka i dopiero WIELKA AKCJA Z UDZIAŁEM TELEWIZJI i helikopterów go zatrzymała. To są takie same lenie jak większość ludzi, ale mają czelność brać pieniądze za BYCIE i już, a emetyturę twierdzą, że nabywają po 15 latach unikania jakiegokolwiek wysiłku. Dla jasności, nie jestem w żaden sposób na bakier z prawem, do niedawna wręcz uważałem, że bycie "uczciwym obywatelem" jest ok, do czasu gdy potrzebowałem pomocy śmierdzieli z policji. Usłyszałem, że zakłucanie ciszy nocnej to nie ich kompetencja, więc jedyne co mogę zrobić by bronić swoich praw, to bronić ich we własnym zakresie. Pozdrawiam Bywalca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
estrellia Re: Miasto policyjne 02.07.06, 22:00 brac sprawy w swoje rece? jesli uwazasz, ze to mozliwe, to prosze, pomoz mi rozwiazac tem problem.no, chyba ze zrobilbys tak jak ja - pismo do starosty, co prawda wczorajsze wesele bylo super fajne i cichutkie, ale nie wiem, co jeszcze mnie czeka za tydz. czy dwa.. a zasranym obowiazkiem pieprzonych gliniarzy jest uciszanie zaklocajacych cisze nocna. a jak nie chca interweniowac - wystarczy poprosic o nr sluzbowy i nazwisko, od razu sie kajaja:) wiem, bo sprawdzalam. a co policji jeszcze - raz sie udalo nam pomoc, jak okradli nam samochod, gdzie znajdowal sie sprzet wartosci ok. 15.000 zl. nie minal tydz, a wszystko bylo zalatwione:) ale wiem, ze jedna jaskolka wiosny nie czyni... Odpowiedz Link Zgłoś