Dodaj do ulubionych

Dieta Cambridge

10.07.07, 22:33
Czy ktoś moze mi dac namiary na kogos u kogo moge sie zaopatrzyc ??
Obserwuj wątek
    • asia_stajuda Re: Dieta Cambridge 11.07.07, 09:54
      nie mam namiaow ale ogolnie nie polecam Pilam kiedys przez 21 dni 1 koktajl i 2
      zupki pieczarkowe poza tym wode katowalam sie tym i nie schudlam an grama z
      koleji moja kolezanka schudla 8 kg i przybrala 12kg to glupota, bo pijesz tylko
      zupki i koktajle i wode a nie uczy cie zasad racjonalnego odzywiania w ogole
      Tylko portfel chudnie podczas jej stosowania
      • tina10121 Re: Dieta Cambridge 11.07.07, 10:04
        ja ją stosuję prawie 2 tygodnie i jestem zadowolona jak narazie, a jeśli chodzi
        o racjonalne odżywianie to myślę ze ta dieta nauczy mnie duzo, gdyż przy
        wyjściu z diety są konkretne zasady i normy żywieniowe do których trzeba
        stosować jeszcze długo po wyjściu z diety i właśnie w tym okresie można sie
        dużo nauczyć. No ale to sie okarze:)
        • nika_6 Re: Dieta Cambridge 11.07.07, 14:46
          boze co za dieta ja bym w zyciu nie dala rady przeciez to sie zakatowac mozna
          same koktajel nie...
          • tina10121 Re: Dieta Cambridge 11.07.07, 14:52
            po 11 dniach jestem 6 kg do tyłu, ale od jutra przwchodze na 800kcal bez
            weglowodanow,
            dałabyś rade:)
            • asia_stajuda Re: Dieta Cambridge 11.07.07, 21:51
              ja tam zycze ci powodzenia ale znam wiele osob , ktore ta diete stosowal
              schudly nawet 21-31 k w 21 dni a potem po pol rokuprzytyly i to z nawiaka
              Pogadamy za 3 miesiace po diecie;] Byc moze tobie sie uda zachowac na dluzej
              sukces
              • oanao Re: Dieta Cambridge 12.07.07, 08:52
                Witam,
                Jako dietetyk absolutnie nie polecam tej diety.Jest to dieta niedoborowa i
                niefizjologiczna.To,że spada masa ciała (poza tym nie wiesz czy spada woda, masa
                mięśniowa, czy tk.tłuszczowa)to jeszcze o niczym nie świadczy.Efekty tej diety
                są trudne do utrzymania, jeżeli nie wiesz jak to robić.Najczęściej kończy się to
                efektem jo-jo po kilku tygodniach.Pamiętaj, że im częściej stosujesz różne diety
                redukcyjne, tym trudniej się później odchudzać.
                Pozdrawiam
                • samoprzylepiec Re: Dieta Cambridge 19.07.07, 21:24
                  Dziewczyny, a może oprócz tych nieustannych diet na jakiś truchcik albo
                  energiczny marsz wyskoczyć? Chyba można oglądać 'M jak miłość' czy co tam teraz
                  w modzie jeżdżąc sobie na rowerku stacjonarnym? Dieta dietą, ale bez ruchu
                  kiepsko te Wasze odchudzania widzę.
                • maja.dyczkowska Re: Dieta Cambridge 23.07.07, 10:23
                  Wielkie oklaski!
                  Wreszcie ktoś napisał coś mądrego o dietach! Należy zmienić raz na zawsze system
                  żywienia!!!!
    • malpa-w-czerwonym1 Re: Dieta Cambridge 19.07.07, 23:09
      dieta jest obrzydliwa....
      • tina10121 Re: Dieta Cambridge 20.07.07, 07:24
        oj obrzydliwa czy nie to jest skuteczna, nie przeszłam calego programu, ale i
        tak dało mi to znakomite efekty:)
        a co do ruchu- ruszam sie ruszam....:)))
        • nika_6 Re: Dieta Cambridge 20.07.07, 10:03
          a ja sie nie ruszam tzn. nie biegam czy jakis tam sport ale ruszam sie latajac
          wkolo mojego dziecka pod koniec dnia mam dosyc wiec nie widze siebie
          uprawiajacej jakis sport jeszcze....
          • tina10121 Re: Dieta Cambridge 20.07.07, 10:55
            hehe, ja tez biegam przy moim 7 miesiecznym brzdącem, do tego wieczorem na
            rower, w ciągu dnia spacer(zejscie z wozkiem i dzieckiem z 4 pietra)i ćwiczenia
            na mięsnie brzucha i pośladków 2 razy w tygodniu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka