karostra 22.04.09, 17:42 witam serdecznie, moglibyście mi pomóc w wyborze szkoły językowej w Koszalinie?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deni28s Re: a jaki język Cię interesuje? 11.05.09, 21:52 jesli chodzi o angielski to polecam empik robilem tam 3 kursy (niepotrzebnie przedmaturalny bo to prawie 70- 80% tego co na FCE) i skonczylo sie na 2 certyfikatach wiec jestem zadowolony :) pozniej trafilem tam na niemiecki i niestety sie rozczarowalem co chwile konflikty w grupie na samym poczatku + ciagle nieprzygotowana do zajec lektorka (pani toma..szewska czy tomczyk) nie pamietam juz wiec duzo zalezy od lektora jesli masz wiecej kasy mozesz sprobowac international house ,tez slyszalem dobre opinie Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: szkoła językowa 22.04.09, 18:56 Jeśli chcesz się szybko nauczyć mówić to polecam fast way - uczą medotą Callana. Chodziłam i byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
amarta25 Re: szkoła językowa 22.04.09, 20:31 to zalezy kto mialby sie uczyc jezyka i o jaki jezyk chodzi. tylko,ze jest juz prawie koniec roku,wiec moze byc ciezko z kursami (zalezy na jakim poziomie jest osoba,ktora chce sie uczyc) polecam metode callana - rzeczywiscie dobra dla osob,ktore chca sie szybko nauczyc mowic. a jesli interesuja cie prywatne zajecia (korepetycje) rowniez metoda callana,to zapraszam do siebie amartio@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ania_999 Re: szkoła językowa 20.08.09, 12:37 obdzwoniłam wszystkie szkoły językowe, zastanawialam sie miedzy empikiem a international house ale słyszałam że w empiku lepiej uczą no i mają taniej niż w international!!! więc zdecydowanie idę do empiku, koleżanka się tam uczy już 3 lata bardzo sobie chwali, świetnie umie rozmawiać po angielsku, za każdym razem dostaje certyfikaty no i robie baaaardzo duże postępy a to przeciez najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś