Dodaj do ulubionych

Piórnik i inne przybory przyjmę

07.07.11, 17:37
Przyjmę piórnik,najlepiej rozkładany dla mojej córki do pierwszej klasy.Jeśli komuś zalega a ma w dość dobrym stanie to było by fajnie.
Ślicznie też prosze jak ktoś ma inne przybory.Zostały nam z zerówki jakies bloki i plastelina.Potrzebujemy jakieś pędzelki,farby itp.
Nie wszystko możemy zakupić,tym bardziej,że trzeba już pomyśleć o książkach:(Jeżeli ktoś ma cokolwiek i nie używa,ślicznie prosimy,bo pozwoli to zaoszczędzić choć kilkanaście złotych,co można już przznaczyć np.na kapcie do szkoły lub cokolwiek innego.
Obserwuj wątek
    • alicez Re: Piórnik i inne przybory przyjmę 07.07.11, 19:43
      Za chwilę ruszy na pomocnych emamach akcja wyprawki, może tą droga się uda?
    • penelopa40 Re: Piórnik i inne przybory przyjmę 08.07.11, 11:50
      anniko,
      podaj mi adres na maila, bo wykasowałam ...
      mogę wysłać dla ciebie kilka bluzek koszulowych, z krótkim i długim... jak będą za duże czy co tam to szmatka do kurzu... akurat wszystkie z bawełny, hi,hi...
      dla córeczki: nowy tornister nieusztywniany, ale do 1 klasy powinien być ok, używane jeśli nie przeszkadza, artykuły piśmienne, piórniki sprawdzę bo porozdawane, ale może coś się ostało... będę w weekend na zakupach to jakieś zeszyty może? takie w 3 linie... wszystko po córce oddajemy na bieżąco 9letnim bliźniaczkom, po końcu roku wysyłałam im paczkę, ale przeszukam szuflady... aha, mam też używany ale ok worek na kapcie z motywem High school musical ?
      czekam na adres, wysłałabym po niedzieli ... penelopa
    • Gość: Dorota Re: Piórnik i inne przybory przyjmę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.11, 22:28
      Witaj Annika :)
      Mogę Ci przesłać fajny plecaczek "Bratz" oraz 3 piórniczki do kompletu (jeden duży rozkładany, dwa pozostałe to tzw. tuby na dodatkowe przybory szkolne lub coś innego). Jak znajdę worek na kapcie do kompletu, to także go wyślę. Rzeczy były używane przez moją córkę przez 1 rok, są w bardzo dobrym stanie, wymagają jedynie wyczyszczenia w pewnych miejscach (szczególnie ten duży piórnik - ślady po kredkach i ołówkach powinny zejść po użyciu mydła lub czegoś podobnego).
      Wszystkie te rzeczy mają bardzo fajną "dziewczęcą" kolorystykę i myślę, że spełnią oczekiwania - jeżeli reflektujesz na moją propozycję, podaj mi swojego maila i adres, na jaki mam przesłać te rzeczy.
      Pozdrawiam , Dorota :)
      • annika1801 Dorota 18.07.11, 11:02
        super:):)odezwij się na mojego maila annika1801@wp.pl,masz to czego nam akurat brakuje:)czekam na wiadomośc lub twój adres @
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka