dona2000 14.03.13, 21:01 Pan "haftowniczek" znowu w akcji czy nie ma na takich sposobu Iwonko? przez jakiś czas zaśmiecał sąsiednie forum a teraz zagościł tu,jakiś czas temu reklamował się zresztą i na tym forum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna57 Co zrobić z "haftowniczkiem"? 20.03.13, 08:52 Jako moderatorka proszę Was koleżanki hafciarki o sugestię co zrobić z "haftowniczkiem". Niestety wszystkie wpisy osoby o tym nicku sprowadzają się do reklamy pewnego portalu. Ponieważ każde nasze wejście na ten portal to wymierne korzyści dla właściciela tego portalu czy w związku z tym mam trwale zabanować "haftowniczka" aby uniemożliwić bezpłatną reklamę na naszym forum. Przypominam że reklamowanie jest zakazane zgodnie z naszym regulaminem. Oczywiście dozwolone jest prezentowanie linków do blogów koleżanek gdyż wszystkie chętnie oglądamy piękne własnoręcznie wykonane prace. Odpowiedz Link
piegucha Re: Co zrobić z "haftowniczkiem"? 20.03.13, 12:50 Zablokowac. Bezczelnie pisze po wieloma wpisami, obiecuje pomoc i kicha. Nawet nie wiem jaki to portal, bo ani razu nie klikalam. Odpowiedz Link
inna57 Re: Co zrobić z "haftowniczkiem"? 20.03.13, 15:51 Zgodnie z Waszymi sugestiami i z uwagi na notoryczne łamanie regulaminu zablokowałam dostęp "haftowniczkowi" do pisania na naszym forum. Oczywiście nie ma gwarancji że "haftowniczek" nie objawi nam się wkrótce pod nowym nickiem. Gdyby tak się stało a ja tego nie zauważę proszę o sygnał. Odpowiedz Link
hania1953 Re: Co zrobić z "haftowniczkiem"? 21.03.13, 17:19 na "Szydełkomanii" i "Robótkach na drutach" też pisze... Odpowiedz Link
inna57 Re: Co zrobić z "haftowniczkiem"? 21.03.13, 19:18 Najprostsza metoda, zwrócić się do właściciela (administratora) forum z prośbą o zabanowanie. Moim zdaniem takie osoby należy eliminować z forów. To są miejsca spotkań a nie platformy reklamowe. Odpowiedz Link