pjt 12.01.06, 14:26 Witam wszystkich forumowiczów. Byłem niedawno 3 dni w Wawie, w hotelu Westin. Pobyt super! Obsługa extra, a pokoje naprawde luksus!!! Ciekaw jestem czy Ktoś z Was równiż był w Westinie i jakie są Wasze wrażenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: echo Re: Hotel Westin IP: *.atman.pl / *.atman.pl 18.01.06, 22:35 Jest OK ale w moim pojęciu luksus to troche co innego;-) Dla mnie luksusowy jest le Meridien Bristol lub Copernicus w Krakowie Tak na marginesie do moich ulubionych hoteli w W-wie należy Le Regine, zajrzyj kiedys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Hotel Westin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 16:48 rezerwuj przez www.hcsbooking.com będzie taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo Re: Hotel Westin IP: *.atman.pl / *.atman.pl 23.01.06, 22:06 Pierwsze wrażenie - strona otwiera sie beznadziejnie. Poczekam aż sie otworzy i wtedy zobaczymy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kieca Re: Hotel Westin IP: *.icpnet.pl 26.08.06, 21:41 Westin jest przyjemny, choć szkoda ze nie ma basenu. Ja zapamietalem doskonały bufet śniadaniowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrena Re: Hotel Westin IP: 83.238.132.* 29.08.06, 16:41 Bufet śniadaniowy, to nic w porównaniu z całą ofertą kulinarną. Niebo w gębie!!! Syrena Odpowiedz Link Zgłoś