Gość: małgo IP: *.crowley.pl 02.03.04, 14:53 czy to jakiś kolejny gifcik do poczytnego magazynu dla samic? aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=21878828 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: małgo Re: Jak myślicie IP: *.compower.pl 05.03.04, 13:57 up up! Czy naprawde zadna z Was nie miała do czynienia z tą kiczowatą torebką, ktora jak sie okazało jest super prezentem dodawanym za free do zakupów kolekcji Arkadiusa? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Jak myślicie 05.03.04, 17:49 Gość portalu: małgo napisał(a): > up up! > Czy naprawde zadna z Was nie miała do czynienia z tą kiczowatą torebką, ktora > jak sie okazało jest super prezentem dodawanym za free do zakupów kolekcji > Arkadiusa? Pewnie że nie.Nie bywam u Arkadiusa. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Jak myślicie 05.03.04, 19:07 ja uważam nawet że sam Arkadius jest badziewny i jak dotąd nie zaprojektował nic fajnego.i już drżę na samą myśl co on zrobił z ciuchami Ravel które kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
conena envi! rozwiń! 05.03.04, 23:00 ja tu na prowincji nic nie wiem, żeby arkadiusz maczał swoje poszarpane paluchy w ravelu!!! zaniepokoiłam się nieznacznie. mów mi szybko co wiesz na ten temat. :) Odpowiedz Link Zgłoś