lantas5 26.01.09, 20:15 Drogie Panie bardzo proszę pisać konkretniej w temacie czego poszukujecie. Łatwiej wtedy zabrać się do poszukiwania konkretnego wzoru. Sama prośba "poszukuję" trochę utrudnia przeglądanie forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona2000 Re: "czego poszukujemy" 26.01.09, 20:53 No właśnie,niezły bałagan się tu utworzył,większość z nas przeszła z poprzedniego forum na to w nadziei,że coś się zmieni i obecnie nie widzę żadnej różnicy pomiędzy galimatiasem,jaki panuje na obu forach jednocześnie.Te same wątki na obu,bez różnicy gdzie się wejdzie -wszędzie to samo.Po prostu przestałam już tu zaglądać od dawna .Harpatkoo,zrób coś ,bo zle dzieje się w naszym xxxx królestwie) Odpowiedz Link
harpatkaa Re: "czego poszukujemy" 26.01.09, 21:20 Staram sie, ale to nie jest proste. Nie moge edytowac kazdego watku bo nie o to chodzi. Jak zaczynam za duzo kasowac, to sie podnosi krzyk i oburzenie. Jesli uwazacie, ze na forum sa watki, ktore nalezy skasowac, to prosze wskazcie je (moze byc na moja poczte). Nie chce sama decydowac, zeby potem nie bylo powszechnego niezadowolenia. Poza tym mysle, ze duzo zalezy od nas wszystkich, a nie od samej administratorki. Jesli bedziemy sie same pilnowac, zeby nie zasmiecac forum, jesli bedziemy nawzajem sie upominac to moze ten balagan bedzie mniejszy. Proponowalam tez, zeby nie odpowiadac na posty, ktore maja niejasne tytuly, moze wtedy autorki sie zmobilizuja i ukonkretnia swoje prosby. Poza tym jest mi tez niezrecznie kasowac watki, gdzie ktos odpowiedzial, bo wiem, za czasem taka odpowiedz to spory wysilek. Odpowiedz Link
sylwia15a harpatkoo 27.01.09, 09:21 Ja uważam,że wątki zatytuowane-wzór,szkam,szukano,pomocy itd.itp. powinnaś kasować bez upominania.Inaczej takie wątki cały czas będą a jeśli się komuś nie podoba to przecież może iść na sąsiednie forum,jeśli odpowiada komuś bałagan to nic na to nie poradzisz.Przyznam się bez bicia,że na sąsiednim forum też nie pilnowałam tematu wątków a tutaj owszem pilnuję aby mój temat wątku był sprecyzowany co i jak.Przecież to forum stworzyłaś aby było inne niż to sąsiednie,nie przejmuj się więc,że podnosi się krzyk i obrzenie.Rób swoje i już)) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
inna57 Re: harpatkoo 27.01.09, 09:45 jestem tego samego zdania, jeżeli ktoś nie potrafi precyzyjnie określić w temacie o co mu chodzi to trudno żeby miał później do innych o to pretensje. odrobina dyscypliny i rozwagi jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Pozdrawiam Iwonna Odpowiedz Link
iskra01pl Re: harpatkoo 27.01.09, 10:49 Zgadzam się z dziewczynami. Twardym trzeba być, a nie miętkim! Odpowiedz Link
ryznar13 Re: harpatkoo 27.01.09, 12:20 popieram dziewczyny, już raz była dyskusja na ten temat. harpatkoo, rób swoje i nie przejmuj się że ktoś się obrazi,po to jesteś moderatorem aby porządku pilnować. Jeżeli komuś skasujesz post,to sam ktoś powinien zrozumieć że popełnił błąd i następnym razem dostosuje się do regulaminu.Same tworzymy forum, jest fajnie, zawsze można liczyć na pomoc i przede wszystkim musisz pamiętać że to Ty założyłaś forum, Ty tu rządzisz, obecność na nim jest dobrowolna i każdy musi się dostosować. Odpowiedz Link
lantas5 Re: harpatkoo 27.01.09, 14:42 Ja również uważam,że nie sprecyzowane tematy wycinać. A jeżeli ktoś ma obiekcje proszę przeczytać regulamin naszego forum. Harpatkoo nie przejmuj się, dość już było bałaganu w poprzednim forum w naszym nie chcemy. Pozdrawiam wszystkie zdyscyplinowane xxxxxx Jolka Odpowiedz Link
elishafciarka Re: harpatkoo 27.01.09, 15:34 Wiesz harpatko, niedawno naszła mnie taka myśl "ta dziewczyna robi kawał dobrej, solidnej roboty", ale to na pewno niełatwe zadanie. Podziwiam Cię i nie trać wiary w to, co robisz, wiesz? Warto - dla idei. Jeśli chcesz mogę ja na siebie wziąć rolę złego policjanta Odpowiedz Link
dona2000 Re: harpatkoo 27.01.09, 16:00 Sama widzisz,dziewczyny mają rację-obecność na tym forum jest dobrowolna i obowiązują tu pewne zasady,o których często sama przypominasz-porządek!I niech tak się stanie,kasuj złe wątki i nie zwracaj uwagi na dąsy i humorki-ludzie wydawałoby się dorośli,a proste polecenie dla niektórych to problem.W końcu po to utworzyłaś to forum,a jak się komuś nie podoba to obok piaskownica jest wolna,tam można robić wszystko.Z czasem może się przyzwyczają do regulaminu,może............. Odpowiedz Link
harpatkaa Re: "czego poszukujemy" 28.01.09, 15:50 Dzieki dziewczyny Zrobilam juz troche porzadku, bede jeszcze przegladac stare watki i zobacze co nam tu jeszcze zasmieca forum. W razie czego nie bojcie sie doradzac i wskazywac. Rzadko sie odzywam na forum, ale zapewniam Was, ze zagladam tu niemal codziennie. Swobodnie mozna tez pisac na moja poczte - sprawdzam codziennie Odpowiedz Link
dona2000 Re: "czego poszukujemy" 29.01.09, 14:29 Utworzyła nam się konkurencja,trzecie forum haftu krzyżykowego???? Odpowiedz Link
ryznar13 Re: "czego poszukujemy" 29.01.09, 21:06 nie wiem czy śmieszne czy dziwne, ale czegoś tu nie rozumiem i nie jestem zainteresowana. Mnie na tym forum bardzo się podoba, tym bardziej że harpatka czuwa i w zupełności mi wystarcza. Odpowiedz Link
sanja3 Re: "czego poszukujemy" 30.01.09, 11:20 dla końcowego odbiorcy im więcej tym lepiej - większy wybór problem pojawia sie w jakości pożyjemy zobaczymy natomiast pewne jest ,że konkurencyjne fora powstawały, powstaja i bedą powstawać Odpowiedz Link