Dodaj do ulubionych

Szukam pracy

20.10.10, 18:09
Ponieważ nagle i niespodziewanie potrzebuje gotówki, podejmę się każdej(no prawie:))Pracy w Swarzędzu.Utrudnieniem jest niestety moja nie-dyspozycyjność, ponieważ mam dwójkę dzieci i mogę pracować tylko wtedy kiedy ich tata jest w domu:)
Mogę popołudniami zająć się dzieckiem u siebie w domu, odebrać z przedszkola(Raczej nowa wieś) i pobawić się do powrotu rodziców..mam synka 3,5 roku, który chodzi do przedszkola w Poznaniu, o 13 kończy zajęcia o 14 jesteśmy już w Swarzędzu, i córeczkę 2,5 roku.
Podejmę się także sprzątania, zrobienia zakupów(maja jeździ w wózku..albo tylko go pcha, więc nawet ciężkie zakupy nie są nam straszne), umycia okien.
Obserwuj wątek
    • lwi-ca2 Re: Szukam pracy 23.10.10, 23:20
      Proponuję Pani współpracę z brytyjską firmą Betterware. Mamy do pomocy wspaniałe narzędzie - katalog produktów w wersji tradycyjnej i elektronicznej. Jeśli chce Pani otrzymać katalogi gratis proszę o podanie adresu na www.praca-betterware.s11.pl/rejestracja/ Praca ta jest doskonała dla osób w podobnej sytuacji jak Pani. Na podanej stronie są również moje dane kontaktowe. Zapraszam serdecznie, pomogę! Krystyna
    • agata.k88 Re: Szukam pracy 23.03.11, 13:51
      Witam. Mogę Pani zaproponować wygodny rodzaj zarobienia pieniędzy. Wystarczy trochę chęci i dobrego nastawienia. Nie ma żadnych ograniczeń, żadnych sztywnych godzin pracy. Z tego co przeczytałam ma Pani małe dzieci więc pewnie poznaje Pani codziennie nowe osoby przy okazji odprowadzania do przedszkola, zabawy na placu zabaw...? Myślę że to co mogę Pani zaproponować może spotkać się z Pani zainteresowaniem. Warto spróbować, zwłaszcza że zawsze można zrezygnować - bez żadnych konsekwencji.

Agata, Lider Sprzedaży AVON
      664 764 633
      agata@blaskurody.pl (napisz a oddzwonię)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka