zoya.molin 11.07.05, 08:57 Witam, Czy ktoś może polecić dobrego ginekologa w Swarzędzu? (czy lepiej wybrać się do Poznania?:) ) Za wszelkie informacje z góry dziękuję. Zoya Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nurich Re: Ginekolog w Swarzędzu 11.07.05, 10:25 Jest np. ginekolog-położnik pracujący w klinie na Polnej w Poznaniu. Moim zdaniem facet jest ok. Przyjmuje w poniedziałki i czwartki po południu. Jak chcesz telefon to dam na priva, nie chce nikomu wielkiej reklamy robić za darmoche. Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: Ginekolog w Swarzędzu 11.07.05, 20:26 To ja też poproszę - szczególnie jeśli facet jest z Nowej Wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
jabuba Re: Ginekolog w Swarzędzu 13.07.05, 08:53 Niestety nie znam ginekologów w Swarzędzu, ale polecam lekarza, który ma gabinet niedaleko - na Warszawskiej na skrzyzowaniu z Krańcową - doktor Krzysztof Bartosz. Ma super podejście, jest delikatny ale konkretny. Gabinet na wysokim poziomie. Przyjmuje tez w ramach NFZ. Podaje tel. 8790250. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zefirek6 Re: Ginekolog w Swarzędzu 11.08.05, 13:39 Mogę polecić Panią Kurywczak - ma kilka gabinetów, jeden przy petli autobusowej w Swarzędzu. Jest super - chodziłam do niej przed ciążą i teraz, kiedy spodziewam sie dziecka. Jest to ginekolog/połoznik. Za wizytę 80PLN ale warto jesli myslisz przyszłościowo. Pozdrawiam, Zefirek Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa93xoxo Re: Ginekolog w Swarzędzu 17.03.17, 00:19 Polecam też bardzo miła panią ginekolog Beatę Ożegowską, przyjmuje w na Nowej Wsi w Swarzędzu. Bardzo miła, pomocna i wszystko wyjaśni i doradzi. Byłam 2 miesiące temu i jestem jak najbardziej zadowolona. Dokładny adres i numer telefonu znajdziesz tutaj www.beataozegowska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monika0900 Re: Ginekolog w Swarzędzu 26.09.17, 19:43 Polecam dr. Kwiatkowskiego z Raczyńskiego. Bardzo kompetentny, rzeczowy. Można też u niego zrobić usg piersi. Odpowiedz Link Zgłoś