Dodaj do ulubionych

To forum jest martwe

IP: *.au.poznan.pl 14.11.01, 15:24
W swarzedzkim forum nic sie nie dzieje. Dlatego tez twierdze, ze jest ono martwe i nikogo nie interesuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: M.Lis Re: To forum jest martwe IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 22:49
      Zgadza się. Szczególnie nad tym ubolewam, bo przecież to ja wnioskowałem
      do "Gazety" o jego założenie.
      Powodem jest chyba niski stopień utożsamiania się mieszkańców Swarzędza ze
      swoim miastem. Zapewne częściej korzystają oni z forum Poznań. Mam nadzije, że
      sytuacja się poprawi. Pozdrowienia dla wszystkich gości forum Swarzędz. Marcin
      Lis
      • Gość: PiotrB Re: To forum jest martwe IP: *.au.poznan.pl 15.11.01, 09:36
        Ma Pan racje, ja tez najczesciej zagladam i pisze na forum poznanskim. Wydaje mi sie, ze gdy ktos pracuje w
        Poznaniu i spedza w nim najwiecej czasu, to przestaje interesowac sie swoim miastem. Na przyklad ja zupelnie
        nie wie nic o jakichkolwiek imprezach swarzedzkich, nie wiem, jakie knajpki sie w Swarzedzu znajduja, itd...
        Zauwazylem tez, ze gdy na wyjezdzie ktos mi sie pyta, skad jestem, dodaje zaraz, ze Swarzedz lezy kolo
        Poznania. Tak to chyba juz jest.
        • Gość: Luc Re: To forum jest martwe IP: *.icpnet.pl 22.11.01, 16:39
          Gość portalu: PiotrB napisał(a):

> Ma Pan racje, ja tez najczesciej zagladam i pisze na forum poznanskim. Wydaje m
          > i sie, ze gdy ktos pracuje w
          > Poznaniu i spedza w nim najwiecej czasu, to przestaje interesowac sie swoim mia
          > stem. Na przyklad ja zupelnie
          > nie wie nic o jakichkolwiek imprezach swarzedzkich, nie wiem, jakie knajpki sie
          > w Swarzedzu znajduja, itd...
          > Zauwazylem tez, ze gdy na wyjezdzie ktos mi sie pyta, skad jestem, dodaje zaraz
          > , ze Swarzedz lezy kolo
          > Poznania. Tak to chyba juz jest.

forum jest za malo rozreklamowane. Sam, gdybym nie zajrzal na gazeta.pl - nigdy
          bym sie o nim nie dowiedzial. Proponuje zatem wrzucic informacje na stronach
          dotyczacych swarzedza. Ja ze swojej strony wrzuce zaraz informacje na
          www.swarzedz.of.pl

luc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka