Gość: PiotrB IP: *.au.poznan.pl 14.11.01, 15:24 W swarzedzkim forum nic sie nie dzieje. Dlatego tez twierdze, ze jest ono martwe i nikogo nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M.Lis Re: To forum jest martwe IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 22:49 Zgadza się. Szczególnie nad tym ubolewam, bo przecież to ja wnioskowałem do "Gazety" o jego założenie. Powodem jest chyba niski stopień utożsamiania się mieszkańców Swarzędza ze swoim miastem. Zapewne częściej korzystają oni z forum Poznań. Mam nadzije, że sytuacja się poprawi. Pozdrowienia dla wszystkich gości forum Swarzędz. Marcin Lis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrB Re: To forum jest martwe IP: *.au.poznan.pl 15.11.01, 09:36 Ma Pan racje, ja tez najczesciej zagladam i pisze na forum poznanskim. Wydaje mi sie, ze gdy ktos pracuje w Poznaniu i spedza w nim najwiecej czasu, to przestaje interesowac sie swoim miastem. Na przyklad ja zupelnie nie wie nic o jakichkolwiek imprezach swarzedzkich, nie wiem, jakie knajpki sie w Swarzedzu znajduja, itd... Zauwazylem tez, ze gdy na wyjezdzie ktos mi sie pyta, skad jestem, dodaje zaraz, ze Swarzedz lezy kolo Poznania. Tak to chyba juz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luc Re: To forum jest martwe IP: *.icpnet.pl 22.11.01, 16:39 Gość portalu: PiotrB napisał(a): > Ma Pan racje, ja tez najczesciej zagladam i pisze na forum poznanskim. Wydaje m > i sie, ze gdy ktos pracuje w > Poznaniu i spedza w nim najwiecej czasu, to przestaje interesowac sie swoim mia > stem. Na przyklad ja zupelnie > nie wie nic o jakichkolwiek imprezach swarzedzkich, nie wiem, jakie knajpki sie > w Swarzedzu znajduja, itd... > Zauwazylem tez, ze gdy na wyjezdzie ktos mi sie pyta, skad jestem, dodaje zaraz > , ze Swarzedz lezy kolo > Poznania. Tak to chyba juz jest. forum jest za malo rozreklamowane. Sam, gdybym nie zajrzal na gazeta.pl - nigdy bym sie o nim nie dowiedzial. Proponuje zatem wrzucic informacje na stronach dotyczacych swarzedza. Ja ze swojej strony wrzuce zaraz informacje na www.swarzedz.of.pl luc Odpowiedz Link Zgłoś