Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mam problem ze znalezieniem praktyk

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 16:12
    Jestem studentem pierwszego roku na kierunku handel zagraniczny. Wybrałem
    studia zaoczne, gdyż chciałem znaleźć pracę wiążącą się z kierunkiem moich
    studiów(chciałem studiować i jednocześnie zdobywać doświadczenie w zawodzie).
    Po ponad dwóch miesiącach poszukiwań jestem załamany:( praktyki dla studentów
    są ale dla osób na 3,4,5 roku a ja jestem na 1. Próbowałem też szukać pracy w
    kierunku handlu ale wszędzie potrzeba rocznego doświadczenia (którego nie mogę
    zdobyć). Proszę o rade jak mam zdobyć doświadczenie w kierunku handlu.
    Z góry dziękuje za pomoc.Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • beata.preis Re: Mam problem ze znalezieniem praktyk 30.11.06, 17:51
        Hmm, faktycznie to odwieczny problem studentów. Na pewno trzeba być wytrwałym.
        Proszę również przesłać swoje CV na adres biuro2@straight.pl. Nic nie obiecuje
        ale może... Z jakiego jest Pan miasta?
        Pozdrawiam
        • Gość: Kamil Re: Mam problem ze znalezieniem praktyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 10:13
          • Gość: Kamil Odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 10:27
            Mieszkam w Warszawie choć pochodzę z Białegostoku. Mam jeszcze jedno pytanie.
            Przez ostatni rok pracowałem w Anglii i przez ten rok uczęszczałem na kurs NVQ z
            obsługi klienta. Nie ukończyłem tego kursu, ponieważ nie starczyło mi czasu
            ,musiałem wracać do Polski. Czy warto pisać w CV, że odbyło się ten kurs.
            Dziękuję za odpowiedź na poprzednie pytanie mam nadzieje, że się uda.
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka