Dodaj do ulubionych

Potrzebuje, a nie mam gdzie kupic...

• gumis323 Humanic, białe buty s.Oliver; rozm.38 31.07.11, 20:54
      Szukam takich butów. Wiem, że są/były w sklepach Humanic, ale w Krakowie już ich nie ma. Poszukuję rozmiaru 38. Być może są też w firmowych sklepach s.Oliver. Gdyby któraś w lobbystek je widziała proszę o kontakt tutaj albo na adres gumis323@wp.pl (z góry dziękuję ; ] )
      • slotna Re: Humanic, białe buty s.Oliver; rozm.38 31.07.11, 21:05
        U mnie ta firma jest w wielu sklepach, w srode mam wolne, wiec moge popatrzec. Najlepiej pchnij mi przypomnienie na maila :)
    • zazulla pojemniki z Ikea 21.11.11, 22:10
      A dokładniej potrzebuje 10 sztuk białych. Chłop poluje na nie w Targówku (bywa tam ostatnio) ale nie ma. Na Allegro są, ale przesyłka wyjdzie śmienie dużo, bo naliczają za każdą sztukę. Czy ktoś jest w stanie kupić i wysłać mi paczką?

www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30184446/
      https://www.ikea.com/pl/pl/images/products/bygel-pojemnik__0116393_PE270974_S4.JPG
      • kocio-kocio Re: pojemniki z Ikea 21.11.11, 23:00
        A sprawdzaliście w Jankach?
        Bo Ikea pisze, że są.
        Co prawda nie rozróżniają kolorów, ale może?
        • zazulla Re: pojemniki z Ikea 21.11.11, 23:03
          Nie ma możliwości podjechania do Janek.
      • ederlezi1981 Re: pojemniki z Ikea 29.11.11, 22:34
        Ja mogę Ci kupić w czwartek i postarać się wysłać (lub dzień później).
        • zazulla dziękuję, ale nieaktualne 30.11.11, 00:04
          Lubemu udało się jednak kupić.
    • black_halo Plecak z pasem biodrowym 29.11.11, 22:31
      Potrzebuje plecaka bardziej miejskiego ale z pasem biodrowy, niedrogiego ale solidnego. Albo chocby porady w kwestii tego jaki kupic. Waruni ma dwa - pojemnosc conajmniej 25litrow i pas biodrowy. Fajnie by bylo jakby cena nie przekroczyla 70pln.
      • marciasek decathlon? 29.11.11, 23:06
        Za 70 to nie znalazłam, ale za 79 już tak. Oraz droższe. Oto wyniki (od najtańszych do najdroższych):

www.decathlon.com.pl/PL/reverse-one-black-95334036/#
        www.decathlon.com.pl/PL/forclaz-40-173285751/
        www.decathlon.com.pl/PL/arpenaz-30-173285951/#
        www.decathlon.com.pl/PL/diosaz-27-raid-68601455/
        www.decathlon.com.pl/PL/forclaz-25-air-116976122/
      • iseul Re: Plecak z pasem biodrowym 30.11.11, 13:19
        black_halo:
        - po pierwsze nie kupowac on-line, do plecaka musisz sie koniecznie przymierzyc, zeby nie okazalo sie, ze ten pas biodrowy wypada ci na wysokosci talii i nie ma regulacji tak zeby byl nizej bo wtedy chocby i najlepszy pas biodrowy nie spelni swojej funkcji; musi byc tak zrobiony (lub dac sie tak wyregulowac) zeby szedl ci dokladnie przez biodra, nie wyzej ani troche;
        - nie wiem na ile on ma byc miejski (czy chodzi ci tylko o pojemnosc, czy o wyglad tez?), a na ile moze byc sportowy bardziej, ale te czesci pasa z grubym miekkim wyscieleniem po bokach nie moga byc za krotkie i za male;
        - jesli jestes bardzo szczupla w biodrach - ubierz plecak na sama koszulke i sprawdz czy regulacja sie dopasuje; jesli masz pelne biodra lub szeroko rozstawione kosci biodrowe po prostu - zaloz na sweter i zimowa kurtke i sprawdz czy nie jest za krotki; jesli porzadnie nie zaciagniesz w pierwszym przypadku lub bedzie na styk w drugim - nie kupuj;
        tyle jesli chodzi o sam pas, oczywiscie dobrze rzucic okiem na jakosc szycia, zamkow i jakosc materialu, zeby nie wycieral sie za szybko i nie przemakal (ale tu wszystkie znane firmy prezentuja sensowna jakosc materialu), a takze na material z jakiego zrobione sa sprzaczki (kiepski plastik lubi pekac);
        w PL najtaniej na pewno bedzie w decathlonie kupic rzeczy ich marki; inne marki zdecydowanie kosztuja wiecej;
        w krajach unii (przynajmniej niektorych) - niby tez najtanszy jest decathlon, ale z drugiej strony sklepy sportowe potrafia miec fantastyczne wyprzedaze i moze sie zdarzyc cos innego markowego taniego;
        • babus2 Re: Plecak z pasem biodrowym 30.11.11, 20:30
          Witam

Mam do sprzedania nowy plecak Campusa 35l z pasem biodrowym
          plecak
          W rzeczywistości jest trochę ciemniejszy
          Córka wygrała na zawodach i ma 2 identyczne.
          Jeżeli jesteś zainteresowana to pisz proszę na askiewiczmałpagmail.com

Pozdrawiam

PS Przepraszam, Forumowiczki za prywatę
    • paskudek1 sakiewka na pasku albo coś podobnego 04.12.11, 08:55
      tak na prawdę to nie wiem czy coś takiego istnieje. Chodzi mi o to, że często nie mam kieszeni w swoim stroju, np. dzisiaj:) A sa sytuacje w których muszę mieć gdzie schować np. klucz od pokoju w którym pracuję, albo telefon, no cokolwiek. I tak się zastanawiam na d czymś w rodzaju sakiewki, saszetki na pasku ale takiej bardziej eleganckiej, najlepiej materiałowej. Sama zresztą nie wiem, może mi któraś podpowie, Wy macie zawsze genialne pomysły. Chodzi o to, że np. jestem w spódnicy i golfie, żadnych kieszenie, mogłabym sobie taki pasek założyć z sakiewką ale żeby to choć trochę elegancko wyglądało. Najlepiej czarne albo grafitowe bo do wszystkiego pasuje:) Już poszukałam na allegro ale nic sensownego w oczy nie weszło.
      • wodadobra Re: sakiewka na pasku albo coś podobnego 04.12.11, 10:57
        Coś takiego cię interesuje?
        saszetki
        Łatwiej znaleźć takie w sportowym stylu, ale możesz szukać w sklepach ze skórzanymi wyrobami - może coś namierzysz.
      • kis-moho Pakamera 04.12.11, 11:20
        Tam jest sporo takich torebek, np:
        raz
        dwa
        i takich, które zakładasz na swój pasek (nie wiem, czy też by Ci pasowały?):
        trzy
        cztery
        Wzorów i kolorów widzę mnóstwo, to tylko pierwsze w brzegu przykłady.
        • paskudek1 Re: Pakamera 05.12.11, 08:43
          ooo właśnie cós takiego :) najlepiej zu sammen z paskiem do kupy bo ja pasków raczej nie posiadam:) i nie używam A tak będę miała w komplecie. Tylko muszę poszukać czegoś w tańszej wersji bo 80 zeta za taki bajer to ja nie mam:) Ale dzięki wielkie. Jak to było "lobby radzi, lobby nigdy Cie nie zdradzi" :)
          • kis-moho Re: Pakamera 05.12.11, 10:31
            Poszukaj, ja wrzuciłam pierwsze z brzegu - one tam chodzą jako "biodrówka" (kto by pomyślał?), jest też kategoria "torebki na pasku".
            • wodadobra Re: Pakamera 05.12.11, 17:28
              Ja mam małe ale do tych torebeczek. Nie do końca podoba mi się pasek - parciany nie pasuje do eleganckiego wydania i aż prosi się o wykonanie go z ładnego materiału czy skóry. Do tego wykończenie takich ślicznych dodatków plastikową klamerką jest niedoróbką.
              Ja uszyłabym sobie takie cacko sama i wykończyła w jakiś gustowniejszy sposób.
    • origami_21 Książka - Tess Gerritsen "Sobowtór" 06.12.11, 21:42
      Wydawnictwo Albatros A. Kuryłowicz.

Szukam jej rozpaczliwie!

Na Alle są dwie sztuki (używane) jedna za 90 zł, druga za 149:O

Ja rozumiem, że ona nie jest dostępna w regularnej sprzedaży, ale takie ceny to czyste zdzierstwo, dlatego nie kupię.

Jeżeli któraś z Was by widziała, lub miała na zbyciu do mniej więcej 4 dych to biorę od ręki nawet używaną.
      • anna-pia Re: Książka - Tess Gerritsen "Sobowtór" 07.12.11, 21:23
        a po angielsku?
        www.swistak.pl/a18530818,Body-Double-Sobowtor-Tess-Gerritsen.html
        • origami_21 Re: Książka - Tess Gerritsen "Sobowtór" 08.12.11, 23:18
          Nie dojrzałam jeszcze do osiągania przyjemności w czytaniu po angielsku:), z resztą całą kolekcję mam polską.

Ale wyczaiłam już na stronie wydawnictwa, że będzie wznowienie. Zapowiadają na styczeń 2012, więc wytrzymam.
    • normalna_ja Francja? 23.02.12, 11:48
      Zamaniło mi się zdobyć kilka numerów francuskiego czasopisma, ale niestety nie chcą mi go przysłać do Polski, ponieważ archiwalne numery są tylko dostępne na terytorium Francji. Może jest jakaś dziewczyna z Francji, która mogłaby i zechciała mi pomóc?
    • epistilbit Ebay - książka 24.02.12, 11:23
      Potrzebuję kupić książkę na ebay. Nie ma jej w Polsce. nie mam tam konta, nie mam paypala, ani kredytówki. Czy ktoś by mnie poratował?
      • zazulla Re: Ebay - książka 24.02.12, 11:37
        Ja mogę pomóc. Sprzedawca wysyła do PL? Wrzuć link albo na maila.
        • epistilbit Re: Ebay - książka - link 24.02.12, 11:58
          Dzięki.

ta.
          www.ebay.pl/itm/First-Things-First-Every-Day-By-Stephen-R-Covey-/290670717407?pt=Non_Fiction&hash=item43ad5329df
          napisano, że cały świat, to chyba Polska też ;)
          • zazulla wysłałam maila na gazetowy n/t 24.02.12, 21:28

• justinehh Re: wysłałam maila na gazetowy n/t 24.02.12, 22:12
              Jakby nie chciał wysłać do Polski, to służę adresem w UK
            • epistilbit odpisałam n/t 25.02.12, 17:55

• zazulla kupione, mas maila n/t 25.02.12, 18:33

• polta Boots - spray do ciała - passionfrutis 28.03.12, 13:11
      Dokładnie taki: www.boots.com/en/Natural-Collection-Passionfruit-Body-Spray_46498/
      Boots wysyła tylko do adresów na terenie UK i Irlandii Północnej, tam też można kupić stacjonarnie. A to mój ulubiony zapach. Do tej pory korzystałam z pomocy koleżanki, ale teraz nie mam możliwości.
      Gdyby któraś z Was zechciała kupić, jechała niedługo do Polski lub zgodziła się wysłać to byłabym wdzięczna.
      Chciałabym ten spray, ale gdyby była możliwość to nawet dwa, żel pod prysznic, krem do ciała.
      • justinehh Re: Boots - spray do ciała - passionfrutis 28.03.12, 17:21
        Jak chcesz, to ja jutro połażę po okolicznych Bootsach i zobaczę, co tam mają.
        • polta Re: Boots - spray do ciała - passionfrutis 29.03.12, 17:15
          Jeśli tylko możesz to bardzo proszę :)
    • kizombalover Cienie GOSH QUATRO Q21 BAROQUE 03.07.12, 11:02
      Kupione kiedyś dawno w Douglasie, teraz nie mogę dostać nigdzie... może w jakimś małym sklepie, gdzieś, ktoś by zobaczył.... proszę! Zależy mi najbardziej na dwóch kolorach z tego zestawu, których nie ma w innych zestawach.
      Kontakt na mail gazetowy.
      Dziękuję!
      • slotna Re: Cienie GOSH QUATRO Q21 BAROQUE 03.07.12, 11:38
        U mnie Gosh jest w kazdej drogerii, jesli jeszcze produkuja to znajde albo zamowie. Tylko kopsnij mi maila w czwartek (dzisiaj i jutro pracuje), bo inaczej zapomne.
        • kizombalover Re: Cienie GOSH QUATRO Q21 BAROQUE 05.07.12, 09:59
          Dziękuję, piszę maila!
      • kizombalover Re: Cienie GOSH QUATRO Q21 BAROQUE 08.07.12, 10:21
        Nadal szukam..... Wygląda na to, że przestali produkować, może ktoś znalazłby gdzieś pozostałości z dawniejszych dostaw, zakamuflowane w sklepie lub w swoich zasobach nieużywanych kosmetyków?
        • kizombalover Re: Cienie GOSH QUATRO Q21 BAROQUE 04.09.13, 14:11
          Może ktoś/gdzieś...... nadal szukam.
    • indigo-rose Kappahl, magiczne dżinsy 10.09.12, 22:00
      Dziewczyny, które mają Kappahl w mieście: możecie sprawdzić, czy są u Was dostępne magiczne dżinsy w rozmiarze 36? Przekonana, że to bazówka, spokojnie wybrałam się do sklepu... i odkryłam, że wprowadzili jakiś nowy model magicznych rurek z zamkiem z boku, a normalne magiczne portki pozostały tylko w serii dla pań dużych oraz na wyprzedaży w rozmiarze 34. W 34 od biedy wlazłam, ale to nie to, chociaż 50 zł kusiło. Raz człowiek znajdzie jednorożca i, cholera, wycofają. :/
      • zazulla szczegóły 10.09.12, 23:04
        Coś więcej? Kolor? Czy jak zapytam o 'magiczne jeansy' to będą od razu wiedzieć o co chodzi, bo tylko jedne były? Jak tak to jutro spytam.
        • zazulla Re: szczegóły 10.09.12, 23:06
          tu są 4 rodzaje
          www.kappahl.pl/category/estore/articles/damski/kategorie/dzinsy/magic/
          • indigo-rose Re: szczegóły 10.09.12, 23:52
            No właśnie chodzi mi o dżinsy, a nie legginsy. Te dwa po lewej różnią się kolorem, a te dwa po prawej to właśnie te nowe, których nie chcę :)
            • zazulla Re: szczegóły 11.09.12, 08:38
              Te dwie pary z lewej różnią się nogawką.
              • indigo-rose Re: szczegóły 11.09.12, 12:30
                To dziwne, bo jak się przełącza wersję kolorystyczną to własnie między nimi przeskakuje O.o
                Z tego co pamiętam, one miały takie zwykłe proste nogawki. Najbardziej mnie interesują granatowe.
    • zmijunia.lbn H&M - czapka 03.11.12, 00:15
      Pożądam czapki, od pierwszego wejrzenia. w lubelskiej Halinie nie znalazłam. :(
      www.hm.com/pl/product/04829?article=04829-B
      Na allegro jest, ale za 20 zł więcej.. :/
      Może jakaś dobra dusza...?
      (jeśli jest jakiś podział na rozmiary to dla mnie XXXS - móżdżek mam mały to i głowa nie urosła..)
    • zazulla VO5 z UK 14.01.13, 15:18
      Poszukują takiej pianki, nie wiem czy to atrakcyjna cena, czy jest gdzieś taniej, na ebayu niestety nie ma. Interesowałyby mnie 2 sztuki (dla koleżanki).
      www.boots.com/en/VO5-Heat-Defence-Volume-Whipped-Mousse-200ml_870691/
      • slotna Re: VO5 z UK 14.01.13, 19:32
        Jutro bede w miescie, to zajde do Bootsa. Tylko wyslij mi maila rano, plizz, bo inaczej na bank zapomne :)
        • zazulla masz pytanie na maila nt 14.01.13, 22:17

• kulka_kulkowa Panaxan płyn 31.08.13, 14:56
      Szukam nalewki z żeń-szenia. Do niedawna dostępny był Panaxan za ok. 10-12 zł, teraz nigdzie go nie ma. Czy ktosia może sprawdzić w swojej aptece albo jakimś sklepie zielarskim i mi kupić? Znalazłam jakąś inną, ale kosztuje 5 dych i to mi się bardzo nie podoba. A, koniecznie ma być nalewka - nie żadne tabletki i kapsułki.

Ze swojej strony mogę zaoferować zakup w UK czegoś, co można przewieźć w podręcznym (będę tam 7-12.09).
    • aksanti Spódnica Reserved - Bielsko Biała/Katow/Łódź/Bytom 14.07.14, 17:45
      Może nie tyle potrzebuję, ale chcę kupić ;) Chodzi o spódnicę z Reserved. Czy znajdzie się ktoś do pomocy z wymienionych miast? Mam zdjęcie i nr katalogowy.
      • marikooo Re: Spódnica Reserved - Bielsko Biała/Katow/Łódź/ 16.07.14, 10:21
        Napisz do mnie na gazetowego :)
        • aksanti Re: Spódnica Reserved - napisałam n/t 16.07.14, 11:03
      • aksanti Re: Spódnica Reserved - NADAL AKTUALNE 22.07.14, 10:38
        Poza Katowicami, bo tam już sprawdzone, że nie ma :)
    • yo_anka My Curves & Me przesyłka z UK do PL 22.07.14, 11:33
      wynalazłam parę gaci, na których mi zależy i dwa staniki, ale nie wysyłają do PL :(
      www.mycurvesandme.com/
      czy ktoś z UK mógłby mi pomoc?
      odbieram pocztę gazetową
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka