gumis323 Humanic, białe buty s.Oliver; rozm.38 31.07.11, 20:54 Szukam takich butów. Wiem, że są/były w sklepach Humanic, ale w Krakowie już ich nie ma. Poszukuję rozmiaru 38. Być może są też w firmowych sklepach s.Oliver. Gdyby któraś w lobbystek je widziała proszę o kontakt tutaj albo na adres gumis323@wp.pl (z góry dziękuję ; ] ) Odpowiedz Link
slotna Re: Humanic, białe buty s.Oliver; rozm.38 31.07.11, 21:05 U mnie ta firma jest w wielu sklepach, w srode mam wolne, wiec moge popatrzec. Najlepiej pchnij mi przypomnienie na maila :) Odpowiedz Link
zazulla pojemniki z Ikea 21.11.11, 22:10 A dokładniej potrzebuje 10 sztuk białych. Chłop poluje na nie w Targówku (bywa tam ostatnio) ale nie ma. Na Allegro są, ale przesyłka wyjdzie śmienie dużo, bo naliczają za każdą sztukę. Czy ktoś jest w stanie kupić i wysłać mi paczką? www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30184446/ Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: pojemniki z Ikea 21.11.11, 23:00 A sprawdzaliście w Jankach? Bo Ikea pisze, że są. Co prawda nie rozróżniają kolorów, ale może? Odpowiedz Link
ederlezi1981 Re: pojemniki z Ikea 29.11.11, 22:34 Ja mogę Ci kupić w czwartek i postarać się wysłać (lub dzień później). Odpowiedz Link
black_halo Plecak z pasem biodrowym 29.11.11, 22:31 Potrzebuje plecaka bardziej miejskiego ale z pasem biodrowy, niedrogiego ale solidnego. Albo chocby porady w kwestii tego jaki kupic. Waruni ma dwa - pojemnosc conajmniej 25litrow i pas biodrowy. Fajnie by bylo jakby cena nie przekroczyla 70pln. Odpowiedz Link
marciasek decathlon? 29.11.11, 23:06 Za 70 to nie znalazłam, ale za 79 już tak. Oraz droższe. Oto wyniki (od najtańszych do najdroższych): www.decathlon.com.pl/PL/reverse-one-black-95334036/# www.decathlon.com.pl/PL/forclaz-40-173285751/ www.decathlon.com.pl/PL/arpenaz-30-173285951/# www.decathlon.com.pl/PL/diosaz-27-raid-68601455/ www.decathlon.com.pl/PL/forclaz-25-air-116976122/ Odpowiedz Link
iseul Re: Plecak z pasem biodrowym 30.11.11, 13:19 black_halo: - po pierwsze nie kupowac on-line, do plecaka musisz sie koniecznie przymierzyc, zeby nie okazalo sie, ze ten pas biodrowy wypada ci na wysokosci talii i nie ma regulacji tak zeby byl nizej bo wtedy chocby i najlepszy pas biodrowy nie spelni swojej funkcji; musi byc tak zrobiony (lub dac sie tak wyregulowac) zeby szedl ci dokladnie przez biodra, nie wyzej ani troche; - nie wiem na ile on ma byc miejski (czy chodzi ci tylko o pojemnosc, czy o wyglad tez?), a na ile moze byc sportowy bardziej, ale te czesci pasa z grubym miekkim wyscieleniem po bokach nie moga byc za krotkie i za male; - jesli jestes bardzo szczupla w biodrach - ubierz plecak na sama koszulke i sprawdz czy regulacja sie dopasuje; jesli masz pelne biodra lub szeroko rozstawione kosci biodrowe po prostu - zaloz na sweter i zimowa kurtke i sprawdz czy nie jest za krotki; jesli porzadnie nie zaciagniesz w pierwszym przypadku lub bedzie na styk w drugim - nie kupuj; tyle jesli chodzi o sam pas, oczywiscie dobrze rzucic okiem na jakosc szycia, zamkow i jakosc materialu, zeby nie wycieral sie za szybko i nie przemakal (ale tu wszystkie znane firmy prezentuja sensowna jakosc materialu), a takze na material z jakiego zrobione sa sprzaczki (kiepski plastik lubi pekac); w PL najtaniej na pewno bedzie w decathlonie kupic rzeczy ich marki; inne marki zdecydowanie kosztuja wiecej; w krajach unii (przynajmniej niektorych) - niby tez najtanszy jest decathlon, ale z drugiej strony sklepy sportowe potrafia miec fantastyczne wyprzedaze i moze sie zdarzyc cos innego markowego taniego; Odpowiedz Link
babus2 Re: Plecak z pasem biodrowym 30.11.11, 20:30 Witam Mam do sprzedania nowy plecak Campusa 35l z pasem biodrowym plecak W rzeczywistości jest trochę ciemniejszy Córka wygrała na zawodach i ma 2 identyczne. Jeżeli jesteś zainteresowana to pisz proszę na askiewiczmałpagmail.com Pozdrawiam PS Przepraszam, Forumowiczki za prywatę Odpowiedz Link
paskudek1 sakiewka na pasku albo coś podobnego 04.12.11, 08:55 tak na prawdę to nie wiem czy coś takiego istnieje. Chodzi mi o to, że często nie mam kieszeni w swoim stroju, np. dzisiaj:) A sa sytuacje w których muszę mieć gdzie schować np. klucz od pokoju w którym pracuję, albo telefon, no cokolwiek. I tak się zastanawiam na d czymś w rodzaju sakiewki, saszetki na pasku ale takiej bardziej eleganckiej, najlepiej materiałowej. Sama zresztą nie wiem, może mi któraś podpowie, Wy macie zawsze genialne pomysły. Chodzi o to, że np. jestem w spódnicy i golfie, żadnych kieszenie, mogłabym sobie taki pasek założyć z sakiewką ale żeby to choć trochę elegancko wyglądało. Najlepiej czarne albo grafitowe bo do wszystkiego pasuje:) Już poszukałam na allegro ale nic sensownego w oczy nie weszło. Odpowiedz Link
wodadobra Re: sakiewka na pasku albo coś podobnego 04.12.11, 10:57 Coś takiego cię interesuje? saszetki Łatwiej znaleźć takie w sportowym stylu, ale możesz szukać w sklepach ze skórzanymi wyrobami - może coś namierzysz. Odpowiedz Link
kis-moho Pakamera 04.12.11, 11:20 Tam jest sporo takich torebek, np: raz dwa i takich, które zakładasz na swój pasek (nie wiem, czy też by Ci pasowały?): trzy cztery Wzorów i kolorów widzę mnóstwo, to tylko pierwsze w brzegu przykłady. Odpowiedz Link
paskudek1 Re: Pakamera 05.12.11, 08:43 ooo właśnie cós takiego :) najlepiej zu sammen z paskiem do kupy bo ja pasków raczej nie posiadam:) i nie używam A tak będę miała w komplecie. Tylko muszę poszukać czegoś w tańszej wersji bo 80 zeta za taki bajer to ja nie mam:) Ale dzięki wielkie. Jak to było "lobby radzi, lobby nigdy Cie nie zdradzi" :) Odpowiedz Link
kis-moho Re: Pakamera 05.12.11, 10:31 Poszukaj, ja wrzuciłam pierwsze z brzegu - one tam chodzą jako "biodrówka" (kto by pomyślał?), jest też kategoria "torebki na pasku". Odpowiedz Link
wodadobra Re: Pakamera 05.12.11, 17:28 Ja mam małe ale do tych torebeczek. Nie do końca podoba mi się pasek - parciany nie pasuje do eleganckiego wydania i aż prosi się o wykonanie go z ładnego materiału czy skóry. Do tego wykończenie takich ślicznych dodatków plastikową klamerką jest niedoróbką. Ja uszyłabym sobie takie cacko sama i wykończyła w jakiś gustowniejszy sposób. Odpowiedz Link
origami_21 Książka - Tess Gerritsen "Sobowtór" 06.12.11, 21:42 Wydawnictwo Albatros A. Kuryłowicz. Szukam jej rozpaczliwie! Na Alle są dwie sztuki (używane) jedna za 90 zł, druga za 149:O Ja rozumiem, że ona nie jest dostępna w regularnej sprzedaży, ale takie ceny to czyste zdzierstwo, dlatego nie kupię. Jeżeli któraś z Was by widziała, lub miała na zbyciu do mniej więcej 4 dych to biorę od ręki nawet używaną. Odpowiedz Link
anna-pia Re: Książka - Tess Gerritsen "Sobowtór" 07.12.11, 21:23 a po angielsku? www.swistak.pl/a18530818,Body-Double-Sobowtor-Tess-Gerritsen.html Odpowiedz Link
origami_21 Re: Książka - Tess Gerritsen "Sobowtór" 08.12.11, 23:18 Nie dojrzałam jeszcze do osiągania przyjemności w czytaniu po angielsku:), z resztą całą kolekcję mam polską. Ale wyczaiłam już na stronie wydawnictwa, że będzie wznowienie. Zapowiadają na styczeń 2012, więc wytrzymam. Odpowiedz Link
normalna_ja Francja? 23.02.12, 11:48 Zamaniło mi się zdobyć kilka numerów francuskiego czasopisma, ale niestety nie chcą mi go przysłać do Polski, ponieważ archiwalne numery są tylko dostępne na terytorium Francji. Może jest jakaś dziewczyna z Francji, która mogłaby i zechciała mi pomóc? Odpowiedz Link
epistilbit Ebay - książka 24.02.12, 11:23 Potrzebuję kupić książkę na ebay. Nie ma jej w Polsce. nie mam tam konta, nie mam paypala, ani kredytówki. Czy ktoś by mnie poratował? Odpowiedz Link
zazulla Re: Ebay - książka 24.02.12, 11:37 Ja mogę pomóc. Sprzedawca wysyła do PL? Wrzuć link albo na maila. Odpowiedz Link
epistilbit Re: Ebay - książka - link 24.02.12, 11:58 Dzięki. ta. www.ebay.pl/itm/First-Things-First-Every-Day-By-Stephen-R-Covey-/290670717407?pt=Non_Fiction&hash=item43ad5329df napisano, że cały świat, to chyba Polska też ;) Odpowiedz Link
justinehh Re: wysłałam maila na gazetowy n/t 24.02.12, 22:12 Jakby nie chciał wysłać do Polski, to służę adresem w UK Odpowiedz Link
polta Boots - spray do ciała - passionfrutis 28.03.12, 13:11 Dokładnie taki: www.boots.com/en/Natural-Collection-Passionfruit-Body-Spray_46498/ Boots wysyła tylko do adresów na terenie UK i Irlandii Północnej, tam też można kupić stacjonarnie. A to mój ulubiony zapach. Do tej pory korzystałam z pomocy koleżanki, ale teraz nie mam możliwości. Gdyby któraś z Was zechciała kupić, jechała niedługo do Polski lub zgodziła się wysłać to byłabym wdzięczna. Chciałabym ten spray, ale gdyby była możliwość to nawet dwa, żel pod prysznic, krem do ciała. Odpowiedz Link
justinehh Re: Boots - spray do ciała - passionfrutis 28.03.12, 17:21 Jak chcesz, to ja jutro połażę po okolicznych Bootsach i zobaczę, co tam mają. Odpowiedz Link
polta Re: Boots - spray do ciała - passionfrutis 29.03.12, 17:15 Jeśli tylko możesz to bardzo proszę :) Odpowiedz Link
kizombalover Cienie GOSH QUATRO Q21 BAROQUE 03.07.12, 11:02 Kupione kiedyś dawno w Douglasie, teraz nie mogę dostać nigdzie... może w jakimś małym sklepie, gdzieś, ktoś by zobaczył.... proszę! Zależy mi najbardziej na dwóch kolorach z tego zestawu, których nie ma w innych zestawach. Kontakt na mail gazetowy. Dziękuję! Odpowiedz Link
slotna Re: Cienie GOSH QUATRO Q21 BAROQUE 03.07.12, 11:38 U mnie Gosh jest w kazdej drogerii, jesli jeszcze produkuja to znajde albo zamowie. Tylko kopsnij mi maila w czwartek (dzisiaj i jutro pracuje), bo inaczej zapomne. Odpowiedz Link
kizombalover Re: Cienie GOSH QUATRO Q21 BAROQUE 05.07.12, 09:59 Dziękuję, piszę maila! Odpowiedz Link
kizombalover Re: Cienie GOSH QUATRO Q21 BAROQUE 08.07.12, 10:21 Nadal szukam..... Wygląda na to, że przestali produkować, może ktoś znalazłby gdzieś pozostałości z dawniejszych dostaw, zakamuflowane w sklepie lub w swoich zasobach nieużywanych kosmetyków? Odpowiedz Link
kizombalover Re: Cienie GOSH QUATRO Q21 BAROQUE 04.09.13, 14:11 Może ktoś/gdzieś...... nadal szukam. Odpowiedz Link
indigo-rose Kappahl, magiczne dżinsy 10.09.12, 22:00 Dziewczyny, które mają Kappahl w mieście: możecie sprawdzić, czy są u Was dostępne magiczne dżinsy w rozmiarze 36? Przekonana, że to bazówka, spokojnie wybrałam się do sklepu... i odkryłam, że wprowadzili jakiś nowy model magicznych rurek z zamkiem z boku, a normalne magiczne portki pozostały tylko w serii dla pań dużych oraz na wyprzedaży w rozmiarze 34. W 34 od biedy wlazłam, ale to nie to, chociaż 50 zł kusiło. Raz człowiek znajdzie jednorożca i, cholera, wycofają. :/ Odpowiedz Link
zazulla szczegóły 10.09.12, 23:04 Coś więcej? Kolor? Czy jak zapytam o 'magiczne jeansy' to będą od razu wiedzieć o co chodzi, bo tylko jedne były? Jak tak to jutro spytam. Odpowiedz Link
zazulla Re: szczegóły 10.09.12, 23:06 tu są 4 rodzaje www.kappahl.pl/category/estore/articles/damski/kategorie/dzinsy/magic/ Odpowiedz Link
indigo-rose Re: szczegóły 10.09.12, 23:52 No właśnie chodzi mi o dżinsy, a nie legginsy. Te dwa po lewej różnią się kolorem, a te dwa po prawej to właśnie te nowe, których nie chcę :) Odpowiedz Link
indigo-rose Re: szczegóły 11.09.12, 12:30 To dziwne, bo jak się przełącza wersję kolorystyczną to własnie między nimi przeskakuje O.o Z tego co pamiętam, one miały takie zwykłe proste nogawki. Najbardziej mnie interesują granatowe. Odpowiedz Link
zmijunia.lbn H&M - czapka 03.11.12, 00:15 Pożądam czapki, od pierwszego wejrzenia. w lubelskiej Halinie nie znalazłam. :( www.hm.com/pl/product/04829?article=04829-B Na allegro jest, ale za 20 zł więcej.. :/ Może jakaś dobra dusza...? (jeśli jest jakiś podział na rozmiary to dla mnie XXXS - móżdżek mam mały to i głowa nie urosła..) Odpowiedz Link
zazulla VO5 z UK 14.01.13, 15:18 Poszukują takiej pianki, nie wiem czy to atrakcyjna cena, czy jest gdzieś taniej, na ebayu niestety nie ma. Interesowałyby mnie 2 sztuki (dla koleżanki). www.boots.com/en/VO5-Heat-Defence-Volume-Whipped-Mousse-200ml_870691/ Odpowiedz Link
slotna Re: VO5 z UK 14.01.13, 19:32 Jutro bede w miescie, to zajde do Bootsa. Tylko wyslij mi maila rano, plizz, bo inaczej na bank zapomne :) Odpowiedz Link
kulka_kulkowa Panaxan płyn 31.08.13, 14:56 Szukam nalewki z żeń-szenia. Do niedawna dostępny był Panaxan za ok. 10-12 zł, teraz nigdzie go nie ma. Czy ktosia może sprawdzić w swojej aptece albo jakimś sklepie zielarskim i mi kupić? Znalazłam jakąś inną, ale kosztuje 5 dych i to mi się bardzo nie podoba. A, koniecznie ma być nalewka - nie żadne tabletki i kapsułki. Ze swojej strony mogę zaoferować zakup w UK czegoś, co można przewieźć w podręcznym (będę tam 7-12.09). Odpowiedz Link
aksanti Spódnica Reserved - Bielsko Biała/Katow/Łódź/Bytom 14.07.14, 17:45 Może nie tyle potrzebuję, ale chcę kupić ;) Chodzi o spódnicę z Reserved. Czy znajdzie się ktoś do pomocy z wymienionych miast? Mam zdjęcie i nr katalogowy. Odpowiedz Link
marikooo Re: Spódnica Reserved - Bielsko Biała/Katow/Łódź/ 16.07.14, 10:21 Napisz do mnie na gazetowego :) Odpowiedz Link
aksanti Re: Spódnica Reserved - NADAL AKTUALNE 22.07.14, 10:38 Poza Katowicami, bo tam już sprawdzone, że nie ma :) Odpowiedz Link
yo_anka My Curves & Me przesyłka z UK do PL 22.07.14, 11:33 wynalazłam parę gaci, na których mi zależy i dwa staniki, ale nie wysyłają do PL :( www.mycurvesandme.com/ czy ktoś z UK mógłby mi pomoc? odbieram pocztę gazetową Odpowiedz Link