jul-kaa 06.10.18, 10:46 Nadszedł czas na zamrażarkę. Ma któraś z Was taką? Na co zwracać uwagę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teresa104 Re: zamrażarka szufladowa 07.10.18, 22:57 Zaciukałaś kogoś i jął podśmierdywać? Odpowiedz Link
kaga9 Re: zamrażarka szufladowa 07.10.18, 23:14 Eno, to szufladowa byłaby niewygodna, taką sklepową trza by. Odpowiedz Link
teresa104 Re: zamrażarka szufladowa 08.10.18, 08:55 Założyłam, że pocięła. A może nie ma piłki do kości i szuka, a wątek jest na "lobby gotuje". Odpowiedz Link
kaga9 Re: zamrażarka szufladowa 08.10.18, 11:24 W połowie września napisała, że lubi szaleńców. Sądzę, że można to elegancko powiązać z Twoimi przypuszczeniami. Na zasadzie "Mam ciało osiemnastoletniej modelki, trzymam je w tapczanie. " <=> "Lubię szaleńców, trzymam jednego w zamrażarce". Odpowiedz Link
mniickhiateal Re: zamrażarka szufladowa 08.10.18, 12:24 kaga9 napisała: > Eno, to szufladowa byłaby niewygodna, taką sklepową trza by. O, taka z gablotkową szybką, żeby można było podziwiać dobrze wykonaną robotę. Odpowiedz Link
kaga9 Re: zamrażarka szufladowa 08.10.18, 12:41 Można by też pomyśleć o ozdobach z jarmuzu i wycarvingowanej marchewki. Oraz napisie "Nie opierać się o szybę". Odpowiedz Link
mniickhiateal Re: zamrażarka szufladowa 08.10.18, 12:53 kaga9 napisała: > Oraz napisie "Nie opierać się o szybę". "Nie chcesz być następny? Nie opieraj się o szybę." Odpowiedz Link
jul-kaa Re: zamrażarka szufladowa 19.10.18, 15:09 Nie no, szalone ofiary już w kawałkach, dlatego koniecznie szufladowa. Na razie wyliczyłam, ze zmieści mi się taka 80cm, co czyni całe przedsięwzięcie z deczka nieopłacalnym. Chyba że w przyszłości zaadaptuję kolejne budynki i wtedy kupię sobie taką dwumetrową. O. Odpowiedz Link
anna-pia Re: zamrażarka szufladowa 10.10.18, 14:05 Ja mam, ofiary mieszczą się i na pewno jest praktyczniejsza niż skrzyniowa (też przerabiałam). Ma 4 szuflady sensu stricto i dwie półki z zamknięciem, które to zamknięcie się samo rozpirzyło po jakimś czasie (dinksy trzymające zamknięcie wypadły, a samo zamknięcie nadłamało się), podejrzewam spisek, bo teściowie z 10 lat używali i niczego nie rozwalili. Tak więc polecam same szuflady, półki to zuo. Odpowiedz Link