poraj55 05.06.12, 08:15 Jest tu kto? Na wakacje ześta juz sie rozjechali czy jako? Jak tak dalej bedzie to sietniok nam bude zamknie i tylo;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Re: Hej, hej !! 05.06.12, 22:36 jest jest ino smutek w sercu bo niby jeuro pod nosem a zadnego bileta ni mom... kuźwa nie mam ja scynścia ani w miłości ani w losowaniach Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Hej, hej !! 16.06.12, 15:57 ano... się wybieram tam właśnie spox i tok dudków ni mom , jakoś tak ostatnio nie wiedzie się w życiu,ale może siem łodkręci to na następne mistrzostwa bilety tak czy siak napewno sobie załatwię Polska ! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Hej, hej !! 17.06.12, 14:40 Jak to co ... jedziemy na skoki tam przynajmniej potrąbić można ! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Hej, hej !! 18.06.12, 21:03 ano rzekłeś,tym cosem pokibicujem Hiszpanii bo serce mam pół katalońskie pół góralskie ale pzewaznie to ... polskie .... i za niom Polską jezdem bo przeca jak Franek Dolas pedział Polska jest tylko jedna ! Artur Andrus Ballada o jednym Błaszczykowskim Odpowiedz Link