zuzanna6 02.06.05, 18:19 dla Okowitki i wszystkich ludzi dobrej woli :) rozpoczynam nowy wątek, bo nie lubię takich długich :) wraz z morską bryzą pozdrawiam górskie Jasełko :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 02.06.05, 18:20 A co by tak Mickiewicz na to... Wysoka kultura weszła w nasze progi - bohater romantyczny znów wdział ostrogi Panno Święta co jasnej bronisz Częstochowy.... Byłaś świadkiem Polaków tajnej rozmowy I wszystkim serce mocno drży..... będziesz zeznawać również i TY ? A gdzież jest król co posłów na rzezie te wyprawia..... czy dzieli ich odwagę, czy sam pierś nadstawia wszyscy widzieli orła cień.... a teraz sądny dla nich dzień Mickiewicz uśmiecha się z portretu Oni na cara szli bez immunitetu... .. Trzecia Rzeczypospolita komisjami stoi tematów na parodie do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 nie otworz tego linku przed 9 rano 04.06.05, 04:35 www.e-biblioteka.com/fragmenty/fred_13.htm Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: nie otworz tego linku przed 9 rano 04.06.05, 04:37 eeee.......... stare i znane Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: nie otworz tego linku przed 9 rano 04.06.05, 04:40 0kowita napisała: > eeee.......... stare i znane kazdy zna klasyke chyba ze jest po szkolach w Polsce wolnej i niepodleglej Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: nie otworz tego linku przed 9 rano 05.06.05, 13:55 0kowita napisała: > eeee.......... stare i znane o minecie myslisz? :))))))))))))))))) ps.sa jescze poczatkujacy w tej sztuce...daj im czas i nie karc obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 04.06.05, 04:15 ..fiknę w górę bo trza wątek tuczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 04.06.05, 20:21 Ciesz się chłopie, Że jesteś w Europie. Częściej jesteś w telewizji, Ładnie wyglądasz na wizji. Ciesz się chłopie, że jesteś w Europie! Rząd tu ma rację – Dostaniesz dotacje ! Ciesz się chłopie, Że jesteś w Europie. Coś się naburmuszył... W kupie raźniej, Kupy nikt nie ruszy! Ciesz się chłopie, Że jesteś w Europie. I nie martw się Wariacie, Nie musisz chodzić w biało - czerwonym krawacie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 09.06.05, 18:18 pozdrawiam Okowitko nie wpadam bo znowu czas nagli :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 09.06.05, 21:14 U mnie też się tak porobiło, że czasu coraz mniej ale to i dobrze lepsze to niż nudy... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 11.06.05, 09:02 tak, zawsze sa dwie stony medalu czas wolny uwielbiam, bo mam tyle dla siebie do zrobienia i na forum lubie wtedy posiedzieć, ale jego nadmiar moze przynosic smutne mysli a jak tak człowiek biega z pustymi taczkami bo nie ma czasu ich naładowac, taki zajety...to nie ma czasu na durne mysli hi hi hi ale jeszcze trochę wysiłku i przyjdzie wymarzony urlop i bede miała to co w zyciu najświetsze - święty spkój :) i tego tobie zycze Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 11.06.05, 09:12 Ślad życia Wystarczy kamień pchnąć po pisaku I zostanie mały ślad Gdy liźnie ziemię podmuch wiatru Zniszczy rysę niczym kat. I człowieka można pchnąć W tryby życia i pęd spraw Można długo giąć i giąć Aż zostanie mały ślad. Gdyś samotny jak ten kamień Nikt już nie pchnie cię do przodu W sercu tylko cichy lament...... Słońce życia osiąga zenit zachodu Ślad twój zdepczą pokolenia I rozwieje wszystko nowa myśl Tak się kończą ciche istnienia Żyłeś......ale nie musiałeś żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 25.06.05, 09:03 Tęsknota Jak bardzo trzeba płakać, By osłabić tęsknotę? Jak głośno trzeba szlochać, By ulać smutku trochę..... Do bólu krzyczeć i wyć. Zdeptać resztki uśmiechu. Kurzem wspomnienie przykryć, Swe jęki darować echu.... Czyją jesteś muzo zła? Dla poety cię dano? Może jesteś tylko ma, Na mych łzach ciągle grano..... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 26.06.05, 11:16 Piękne ale dlaczego takie smutne ???? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 26.06.05, 22:42 bo wiesz....najpiekniejsze wiersze powstaja pod wpływem emocji, pieknych lub smutnych..... miło mi cie widziec :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 27.06.05, 06:05 A co tam nad morzem ??? Pewnie już tłumy.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 27.06.05, 10:12 tak, tłumy, trudno na początku przywyknąć, cały rok Ustka jest taka wyciszona, wszyscy spacerują w zadumie, mało ludzi, a tu nagle szok, człowiek na człowieku, ale czasami lubie wejśc w te tłumy i poddac sie atmosferze, na szczęscie na wyciszenie są jeszcze dzike plaże i lasy :) dziś pogoda taka jaką lubie , do 24 stopni, tak nie męczy, ale za to, to trochę za chłodno na plażę, ja marznę, to tylko na spacer, na plże jeżdże jak jest 30, bo tam tego upału wtedy sie nie czuje :), już nie wspomnę o pływaniu, płwywam pod koniec sierpnia, jesli lato jest upalne, tak to tylko nózki mocze, uwielbiam pływać w morzu bez względu na wysokość fal, ale niestety nie mam odwagi jak jest woda zbyt zimna :), io tak to jest z tym naszym kurortem, wpsaniały klimat, wiele atrakcji, opalenizna ładna, ale kurcze nie raz sie wymraznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 27.06.05, 11:12 Lubię morze i nieco się steskniłam bo już pare lat nie byłam. Pojechałabym ale tak we wrześniu a moze nawet w pażdzierniku bo nie trawię tłumów, na opaleniźnie mi nie zależy a pływac nie umiem. Pojechałabym... ot, tak brzegiem pochodzic i na morze patrzec...... ale pewnie i w tym roku nie pojadę. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 28.06.05, 11:44 przyjedź, zapraszam, zawsze jedno spanie dla gościa sie znajdzie :) jesienią zimno, teraz jest fajnie, a co tam tłumy, to tez ma swój urok :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 30.06.05, 06:25 Bóg Ci zapłac dobra kobieto ale stac mnie na to by sobie miejsce w domu wczasowym wykupic........ nie zwaliłabym Ci się na głowę. Ale nie pojadę bo..............................aaaa nie będę biadolic... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 30.06.05, 21:42 dzięki za sliczny usmiech :) a kurcze a u mnie na forum od rana pustki, no gdzie te ludziska sie podziłały :) pozdrawiam okowitko, pzdrawiam jasełko Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 01.07.05, 05:11 Sezon ogórkowo - leżakowy.... zawsze latem fora przymierają. A ja coś tam stukam między jedną mizerią a drugą... ot, nałóg. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 30.06.05, 22:02 Powrót nie wydeptana ścieżka me własne ślady w błocie drzwi za nimi nikt nie mieszka tylko lampa przegląda się w szybach co dzień zegar usnął w kącie pająk zjechał w dół kwiat przywiędły schylił głowę i tylko jego cieszy powrót mój cisza deszcz o szyby dzwoni jego krople moje łzy wróciłam do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 06.07.05, 21:28 a wiersz ci sie nie spodobał? :) a gdzie zachwyty :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 07.07.05, 06:02 Spodobał się tak aż mnie przytkało......... a serio to pięknie piszesz ale nie wiem jak skomentowac...hmm tylko tyle... pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 09.07.05, 09:07 Me wiersze to słowa w ramkach bogata głębia zamknięta w nieokreślonej formie lawina myśli i słów dla mnie i o mnie to wybuch wnętrza stłumiony bezlitosna plagą epitetów na wadze porównań stukilogramowy odważnik rymów me wiersze ubrane w mocne słowa krzyczą w tłum niesłyszących słaba to poezja, nudna mowa..... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 11.07.05, 04:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=226&w=9671141 A tutaj jest moja "działalnośc literacka".... mój najbardziej ulubiony,ukochany wątek na tym forum. ....wciąż mam ochotę go kopnąc w górę, wrocic do życia ale jakos brak pomysłu... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita o rany, Ouimet ))))) 11.07.05, 05:18 Ouimet...dzięki.Ja jednak nie mialam odwagi fiknac w gore tego watku... suuuper, ze jest ....poprawia mi to humor na długo. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: o rany, Ouimet ))))) 11.07.05, 05:20 ale nie wiem czy co dalej wymyślę..... może później Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: o rany, Ouimet ))))) 15.07.05, 14:35 hi hi hi a to juz kiedys poczytywałam, dobre, dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 16.07.05, 14:50 powiedz mi czy jeszcze pamiętasz twój pierwszy śliczny elementarz na liczydle pierwsze rachunki na dłoniach atramentowe malunki..... piec buchający ogniem listy pisane do mnie.... już tylko pożółkłe fotografie wspomnienia miejsc na mapie lampa naftowa zerka zuchwale duszę ma tylko żelazko stare świat w nieskończoność pędzi nie wiem gdzie jutro będzie... samotnym w świecie samotnym w sieci prawdziwe słońce już tylko świeci Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 17.07.05, 10:17 Wszystko co piszesz jest takie smutne.... Napisz kiedyś wiersz o szczęśliwej miłości. ...a tutaj jest forum dla Ciebie : forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10133 Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 17.07.05, 11:27 yhy, smutne, bo wiesz, właściwie jestem szalona i wesoła, ciągle gdzieś pędzę...gdy się zatrzymam, czy gdy coś smutnego przezyję jakoś tak patrzę wtedy na ten świat głębiej, czasami może za duzo myslę i wiesz co Okowitko, jak jestem szczęsliwa, to nie chce mi sie pisać, to w smutkach właśnie piszę wiesze, są bardzo osobiste i refleksyjne dlatego dzieki za fajny link :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 18.07.05, 11:28 miłość jest tak piękna, że chyba nie umiem o niej pisać brak mi słów :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 19.07.05, 19:06 Millerek Słowa napisane do melodii piosenki ludowej...”gęsi za wodą, kaczki za wodą..... Jestem se Millerek Dana moja dana Marzyłem o władzy Chyba od zarania Kaczki zawodzą, Kaczki zawodzą Uciekaj Millerku, bo cię powiodą.... Jak mnie klepał Olek, Było mi z tym dobrze Sukces poszedł w pole teraz łaski zebrzę Bo Kwaśniewski raz, no a Hausner dwa Zmienimy podatki tra la la la A co tam aferki i dziurki w budżecie to nie moje wina sami o tym wiecie bo Rywinek raz, no a Łapiński dwa idźcie do cholery tra la la la la Unio moja Unio Życie mi ratujesz Wszystko co się stało Sobie przypisuje Gwiazdki z sierpem raz, gwiazdki żółte dwa Jak nie wschód to zachód tra la la la la Śpiewa chórek – Ukochany kraj, umiłowany kraj, Ukochane i miasta, i wioski. Ukochany kraj umiłowany kraj Szkoda, że i Millerowski.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 19.07.05, 19:54 Bajeczki zapożyczone - Dlaczego płaczesz – staremu mówił SLD – ek młody – w demokracji masz lepsze, niźli za komuny wygody? - Tyś w niej zrodzon – rzekł stary – przeto ci wybaczę, jam był komuch, teraz tyle opozycji....więc dlatego płaczę Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 23.07.05, 14:55 Spójrzcie jak pieknie o burzy pisze prawdziwa poetka Emily Dickinson Błyskawica – to żółty Widelec Zrzucony z Obrusa niebios Przez nieuważne Palce – Groźne Stołowe Srebro Domostw nie całkiem jawnych, Nie całkiem zatajonych – Zestaw Przyborów Mroku, Niewiedzy objawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 23.07.05, 14:58 a ten wiersz jej uwielbiam Emily Dickinson Nie trzeba być Komnatą – aby w nas straszyło – Lub nawiedzonym Domem – Nie ma Wnętrz straszniejszych niż Mózgu Korytarze kryjome – Ileż bezpieczniej – o Północy Ujrzeć Upiora przed sobą – Niż spojrzeć w twarz własnym – wewnętrznym – Pustkom i Chłodom. Prościej gnać przez widmowe Opactwo, Gdy hurgot Głazów nas goni Niż stanąć z sobą do walki – Bez Broni – Właśnie ja – gdy się zaczai Za Samym Sobą – Przerazi bardziej niż Morderca W pokoju obok. Ciało – wyciąga Rewolwer – Drzwi ryglują trzęsące się ręce – Przeoczając potężne Widmo – Lub nawet Więcej – Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 23.07.05, 16:04 Zawsze to powtarzam.... poeci wiedzą lepiej. "Nie ma Wnętrz straszniejszych niż Mózgu" To prawda.... Okropne jest to co czasem dzieje się w mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 23.07.05, 16:08 yhy, strasznie jest mi bliski ten wiersz lubie go i taki trafny ale niestety smutny, jak zwykle smutny, ale tłumaczyłam ci Okowitko ze moja poezja i poezje ktora lubie jest taka mroczna i powazna, bo takie jest zycie jak głębiej pomysleć i tak własnie piszę jak jestem taka refleksyjna no ale na szczęscie częsciej bywam zwariowana i lubie cieszyć sie kazdą chwila zycia Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 23.07.05, 16:14 Tak... jest piękny i taki prawdziwy. Wzruszają mnie takie wiersze. Nie czytam powieści. Nie mogę się skupic nad jakąs długą historyją ale wiersze czytam i wiele ich znam na pamięc. Czasem gdy czytam dziwie się .... skąd poeta to wiedział. Przeciez to o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ~~ OD ZUZANNY ~~ 23.07.05, 16:36 yhy, własnie to jest to i jak to pomaga w stresie, gdy dowiadujemy sie ze w tym smutku wcale nie jestesmy wyjątkowi Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Wczoraj była 61 rocznica Powstania Warszawskiego 02.08.05, 09:29 Anna Świrszczyńska - "Koszula Powstańca" Koszula powstańca ma wszy Śmierdzi smrodem kanałów Śmierdzi potem młodości Potem walki i strachu. Chciał ją wyprać Tylko że już zabrakło wody I miednicy do tej wody I domu do tej miednicy. Potem w koszulę wsiąkła krew I wtedy ludzie Dali mu drugą, czystą Gdy go kładli do skrzyni z białych desek. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Wczoraj była 61 rocznica Powstania Warszawski 02.08.05, 11:02 To pięknie,że pamiętasz,Zuziu.:))I wiersz też piękny.Lubię Świrszczyńską...Niech będzie coraz więcej takich,którzy choćby raz do roku potrafią zatrzymać się na chwilę i pomyśleć o Tych,którzy wiedzieli,co to Bóg,honor,Ojczyzna...Że to wszystko jest z osobna i razem więcej warte niż życie.Wtedy w chwilach wyborów będzie można być optymistą.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: Wczoraj była 61 rocznica Powstania Warszawski 02.08.05, 11:04 oto polscy patrioci serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,2848669.html Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Wczoraj była 61 rocznica Powstania Warszawski 02.08.05, 11:22 siwat nie jest czarno - biały, mieni sie kolorami tęczy, zawsze jest dobro i zło, ważne po której stronie ty staniesz Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Wczoraj była 61 rocznica Powstania Warszawski 03.08.05, 01:23 zuzanna6 napisała: > swiat nie jest czarno - biały, mieni sie kolorami tęczy, zawsze jest dobro i zło, a to jest albo biale,albo czarne/bezwzglednie!/ ważne po której stronie ty staniesz ps.nieustannie brzmia mi w uszach slowa /jeszcze obecnie/gen.Jaruzelskiego:wybrane zostalo mniejsze zlo... Coz za wspaniale stopniowanie...zla Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: Wczoraj była 61 rocznica Powstania Warszawski 03.08.05, 03:47 naprawde wszystko mozna sobie wytlumaczy czarno-biale ludzie przeciez musza z czegos zyc..dlatego kradna.. roznimy sie bardzo bo ja zyje w normalnym kraju juz tyle lat i dla mnie to jest zgroza,chanba dla calego narodu polskiego.. Nie mozna obwiniac komuny za takie wybryki Z wolnosci trzeba umiec korzystac co niewielu rodakow rozumie. Czarno-biale kolorowe?Jakim kolorem jest grabiez cmentarza? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Wczoraj była 61 rocznica Powstania Warszawski 04.08.05, 02:14 lemek1 napisała: > Nie mozna obwiniac komuny za takie wybryki a KOGO? Kiszczak z honorem Jaruzelski,/gen jeszce/ z honorem... pozostala swolocz na posadkach...tez z honorem... Prezydent "wszystkich" tez honorny i nie odejdzie...a Jolanta czysta jak szklo jasielskich hut /.../nie moze odpuscic Fundacji... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Wczoraj była 61 rocznica Powstania Warszawski 04.08.05, 10:38 lemek - nie rozumiesz mnie, ale to moja wina, skracam myslenie nie usprawiedliwiam zła, tylko ja o powstancach warszawskich a ty o złodziejach, wiem, wiem, wiem, kim jest bohater a kim złodziej a ty mieszkasz w normalnym kraju juz długo, to nie wiesz na ile nasz kraj jest nienormalny - nie ufaj tylko telewizji i propagandzie nasz kraj jest be, ale to nie wina komuny człwoeku, zastatnów sie, co piszesz historia potraktowała nas złosliwie i znalezlismy sie nie po tyej stronie kurtyny, nikt sie o nas nie upomniał, tyle tak w niewoli i ogłupieniu, to jak z tego wyjść...przemiany zawsze sa kosztem najbiedniejszych Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Lato bylo jakieś szare :((( 27.08.05, 10:56 Lato było jakieś szare I słowikom brakło tchu Smutnych wierszy parę Ktoś napisał znów Smutnych wierszy nigdy dosyć I zranionych ciężko serc Nieprzespanych nocy Które trawi lęk Kap, kap płyną łzy W łez kałużach ja i ty Wypłakane oczy I przekwitłe bzy Płacze z nami deszcz I fontanna szlocha też Trochę zadziwiona Skąd ma tyle łez Nad dachami muza leci Muza czyli weny znak Czemu wam poeci Miodu w sercach brak Muza ma sukienkę krótką Muza skrzydła ma u rąk Lecz wam ciągle smutno A mnie boli ząb Wykonawca - Pod Budą Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Lato bylo jakieś szare :((( 27.08.05, 11:08 ojej, jakie to sliczne, dzieki za miłe wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Lato bylo jakieś szare :((( 27.08.05, 11:12 Udało Ci się lato ??? Bo mnie niezbyt. Cieszę się, że znów Cię tu widzę Zuzanno :)) Cmokam i ajlawjuję ... na zlość tutejszym wybrzydzczom. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Lato bylo jakieś szare :((( 27.08.05, 11:27 hi hi hi dzięki, stęskniłam się za tobą, tez cię cmokam lato bardzo mi się udało, fakt, ze ja ciesze się byle czym, czyli wszystkim na ogół, i uwielbiam lato samo w sobie i wypady rowerkiem, i wypady na plaże, i spotkania z przyjaciółmi, z niektorymi tylko latem właśnie teraz czas pielęgnowac w sobie wspomnienia, pracować z radością, ze znów zapracuje sie na urlop i pokochac oznaki jesieni Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Lato bylo jakieś szare :((( 27.08.05, 11:34 Ja też się stęskniłam bo.... no dobrze :) juz nie bedę obgadywać publicznie tutejszych facetów.... zresztę i tak ich wszystkich (oprócz Cuskiego) baaardzo lubię.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Lato bylo jakieś szare :((( 28.08.05, 08:35 no własnie tak pomału wczytuję się w te wątki i troche gubie sie w tym wszystkim, bo jedni drugich krytykuję, ale nie widzę jakis nowych fajnych wątków, sympatycznych dyskusji, do których bym si epodłączyć, nie lubie kłótni i złosliwości, czy wszyscy co tak marudzą to moze rozpoczeli by wątek miły, intelektualny, pociągneli jakąś dyskusję...nie wiem...tylko żale, a od siebie nic ale nie zniechęcaj się Okowitko, piszmy o zapachach jesieni, o tęskontach za latem... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Lato bylo jakieś szare :((( 31.08.05, 06:34 Faktycznie.... atomsfera się tu zrobiła ciężka. A jeszcze nie tak dawno było to świetne miejsce na poprawę humoru.... ech. To ja przynoszę pecha.... to ja, gdy stuknę cyferkę :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Lato bylo jakieś szare :((( 31.08.05, 21:14 to nie stukaj, cyferki zostawiaj dla mnie :) i nie obwiniaj sie jak ciesze się, ze tak cieplutki jest sierpień, mozna jeszcze pogrzac się w słonku, rowerkiem pojeździc, na spacerek pojsć...ech cieszmy się kazdym słonecznym dniem choc do pracy trzeba było wrócic, ale za to kochani, jak nas ucieszy kazda sobota Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Od Zuzanny 10.09.05, 10:33 no własnie, witajcie wszyscy w cudowna sobotę wiesz Okowitko, u nas zacytował ktoś świetne zadanie Mleczki REFLEKSJA TYGODNIA Inteligencja wymaga kwestionowania wszystkiego, ale kwestionowanie wszystkiego nie wymaga inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Od Zuzanny 12.09.05, 21:40 gdzie przepadłaś? jak podoba ci sie moja refleksja, hę? a tak wogóle to dawno u nas nie byłas, zapraszam, wpadnij czasem, brakuje tam ciebie i elle Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Od Zuzanny 13.09.05, 15:59 zuzanna6 napisała: > gdzie przepadłaś? jak podoba ci sie moja refleksja, hę? a tak wogóle to dawno u > > nas nie byłas, zapraszam, wpadnij czasem, brakuje tam ciebie i elle Zyję, żyję... jeszcze chwilowo żyję. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Od Zuzanny 13.09.05, 20:47 ufffff to mi ulżyło a co tak słabiutko? pisz kochana pisz ej, facet, a ty kurde co tak ciągle ludzi za język ciągasz, jakis recenzent tu jesteś, czy cuś...bo jak cie dorwe to cie za co innego złapie Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Od Zuzanny 13.09.05, 21:24 zuzanna6 napisała: ...bo jak cie dorwe to cie za co innego złapie hi,hi hi...nie zlapiesz.Bylo- minelo.Historia...hm...wszak lubi sie powtarzac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet paskudne 13.09.05, 21:30 Viagra siada przy barze w tlocznej tawernie i mowi: "zaraz Wam wszystkim postawie..." przepraszam...hi,hi... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Od Zuzanny 13.09.05, 21:32 e tam, minęło, ponoc to się nie zmydla, jak minęło....na pewno da sie złapać Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Od Zuzanny 14.09.05, 00:55 zuzanna6 napisała: > e tam, minęło, ponoc to się nie zmydla, jak minęło....na pewno da sie złapać dzieki za slowa podnoszace "ducha"... :) ale jak zlapac" ducha"? :( Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita do Zuzanny....... 14.09.05, 07:49 Zuzanno, wg mojej oceny......... ............... .... Ouimet nawet gdyby miał "to" amputowane to i tak byłby godzien pożądania. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Od Zuzanny 14.09.05, 07:50 zuzanna6 napisała: > ufffff to mi ulżyło > a co tak słabiutko? pisz kochana pisz > ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Od Zuzanny 14.09.05, 17:28 hi hi hi taki ci on mocny? no no no dziekuję za sliczne serduszka Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ? 15.09.05, 17:48 e tam, nie obtażaj sie, czasami musimy sobie troszkę poplotkowac Odpowiedz Link Zgłoś