goscgosc Re: Wątek,że Hej !!! ® 14.01.09, 00:04 Ta se myśle jak by myśl Zbysia po góralsku wyrazić. Postać polskiego rocka Zbigniew Hołdys wyraził się tak: "Jeżeli jakiś artysta bierze wynagrodzenie za występ na WOŚP, to jest zdemoralizowanym chujem niewartym podania ręki".Ahoj,że hej!! muzyka.wp.pl/id,79737,size,2,galeria.html Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 14.01.09, 21:23 no właśnie jak nie wim co z niego jest,... chej! ;) Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 18.01.09, 10:30 Hej, no i co z tym chejem, nikt nie wie? Ciupazki by można podpytać, ale nimo jak bo cheje kasują, że hej! Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 20.01.09, 18:40 Masz rację, CHEJ z nimi, a nasze forum ma już okrągłe 800, hej! Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 20.01.09, 19:33 No to jo dolozym jesce jedyn. Heeeejjjjj, i juz . Odpowiedz Link
pierrot_ka Re: Wątek,że Hej !!! ® 20.01.09, 20:11 no to hej!!!!! W marcu bedę!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pierrot_ka Re: Wątek,że Hej !!! ® 20.01.09, 20:12 no to hej. Będę tam w marcu!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Wątek,że Hej !!! ® 20.01.09, 21:41 ja se podjade jak miem siem hej uwidzi. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 20.01.09, 23:14 nie wiem mam napięte nerwy i terminy ostatnio,chciałem do Bukowiny w przyszłym tygodniu pojechać,ale nie wiem czy będę mógł się wyrwać,eh.. hej ! Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 22.01.09, 22:47 Pierrot_ka zapomniałaś dodać "hej"!! Jak się Morfi dowie, to dopiero będzie afera, że hej! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 22.01.09, 22:51 Ależ dzisiaj nerwa złapałem słuchajcie,w wątku że hej pierrot_ka zapomniała dodać " hej !" Nie mogę tego darować,idę po pejcza i ciupażkę ale janosikową,nauczę ją moresu hej! Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 22.01.09, 23:07 Co se będziesz ręce nadwyrężał, Morfi. Niech Pierrotka za karę przyniesie flaszeczkę pokutnej i hej;) Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 22.01.09, 23:21 Na mojdusiu prowda, ale sie dopokutujyme ze hej! Odpowiedz Link
pierrot_ka Re: Wątek,że Hej !!! ® 23.01.09, 20:29 Hej, czy ktoś zamawiał herbatkę z prądem? :)) oczywiście hej. Odpowiedz Link
pierrot_ka Re: Wątek,że Hej !!! ® 23.01.09, 20:32 poraj55 napisał: > Co se będziesz ręce nadwyrężał, Morfi. Niech Pierrotka za karę przyniesie > flaszeczkę pokutnej i hej;) hej, hej, to dla kogo herbatka z prądem, Hej, hej .. Odpowiedz Link
pierrot_ka Re: Wątek,że Hej !!! ® 23.01.09, 20:27 hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, hej, Odpowiedz Link
pierrot_ka Re: Wątek,że Hej !!! ® 23.01.09, 21:32 Morfi, hej. Mam nadzieję, że herbatka Ci smakowała i żaden pejcz i inne takie sprzęty tortur okrutnych nie będą Ci potrzebne. ;) hej. Odpowiedz Link
pierrot_ka Re: Wątek,że Hej !!! ® 23.01.09, 20:34 a wiesz, że to bardzo brzydko skarżyć, brzydko, że hej. :(( Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 23.01.09, 20:43 Tylko Cię ostrzegłem w sprawie hej;) Herbatka z prundem dobra, że hej! Odpowiedz Link
pierrot_ka Re: Wątek,że Hej !!! ® 23.01.09, 20:53 poraj55 napisał: > Tylko Cię ostrzegłem w sprawie hej;) > Herbatka z prundem dobra, że hej! Znaj moje dobre serducho. Hej. Zapraszam na prąd z herbatką, hej! Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 23.01.09, 21:04 Dzięki, ale ta herbata ma być z prUndem, a nie jakimś ceperskim prądem;) Odpowiedz Link
pierrot_ka Re: Wątek,że Hej !!! ® 23.01.09, 21:15 to napój przeznaczony wyłącznie dla p e ł n o l e t n i c h miłośników herbaty, składający się z czarnej herbaty, cukru oraz spirytusu. ;) HEJ Zamiast spirytusu stosuje się również wiśniówkę - herbata babska :)HEJ Wybór należy do Ciebie ... oczywiście hej, hej Odpowiedz Link
pierrot_ka Re: Wątek,że Hej !!! ® 23.01.09, 21:18 Herbata Góralska najlepiej smakuje w Chacie Zbójnickiej w Zakopanem. hej Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 23.01.09, 21:27 Chata Zbójnicka ze swoimi krawaciano-biustonoszowymi atrakcjami to taka typowa cepelia dla ceprów;)Hej! Odpowiedz Link
pierrot_ka Re: Wątek,że Hej !!! ® 23.01.09, 21:37 hej, hej - to był cytat z zacnego internetu ... hej. ;) A dobrze wiesz, że cepry lubią się popisywać, że były w Zakopanem. hej. Odpowiedz Link
pierrot_ka Re: Wątek,że Hej !!! ® 23.01.09, 21:20 ;) napisałam przecież, że zapraszam na prąd z herbatką :( Aha, hej! Odpowiedz Link
pierrot_ka Re: Wątek,że Hej !!! ® 23.01.09, 21:24 Składniki: Herbata, najlepiej mocna, angielska, śpirytusik, cukier. Jak przyrządzić? Jakem górol, napisem wam ludziska tak jako to sie mo łu nas pło górolsku! Do śklenicy sypiom łyzecke herbaty, nastawiam włode, co byk sie zagotowoła, nalewom śpirytus do tyj śklenicy z fusami herbaty, jo te se daje tak do połowy śklenicy śpirytusu, zalewam wrzącą wodom, a dodaje dwie łyżki cukru, rychle zamieszam i powolućku pije, grzeje jak skurcybyk, a i przed grypom chroni! :0 ;) Pasi. :) Hej Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 24.01.09, 02:28 Pierot_ka, co Ci powiym to Ci powiym,ale Ci .....nic nie powiym. Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 24.01.09, 10:08 No ale <hej> to mógłbyś jej powiedzieć;)) Hej! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 24.01.09, 13:20 pierrot_ka napisała: > a wiesz, że to bardzo brzydko skarżyć, brzydko, że hej. :(( Po pierwsze już ci wybaczyłem,hej! Po drugie muszę usprawiedliwić poraja,bo akurat 22.01.09r wypadło na niego,że nie pije,hm,hm,hm.... A wiesz że kto nie pije ten donosi i tak wypadło,że na poraja bęc... znaczy się hej! Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 24.01.09, 15:01 No tak -hej- zabocylef powiedziec, no to hej! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 24.01.09, 16:25 Jak sie porcięta góralskie nazywają bo w krzyżówce mi nie wychodzi... No tworzę z nudów szaradę dla siebie samego ;) hej! Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 24.01.09, 20:32 Morfi, chyba -portki, gacie, nogawice-nie wiem o wiecej, hej! Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Wątek,że Hej !!! ® 24.01.09, 21:26 no ta ja se hey,tak samego prundu tera walę ociupinkę. bez hey herbatki. bardzo smaczny ten hey prund. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 24.01.09, 22:19 to nie gacie ani pantalony,najpierw zrobiłem ja ci na kartecce siedem kratecek pionowo więc coś insego trza by dopasować... ciupazka by wiedziała,ale ja tem do niej za tom granicę rusko- cenzorską już chodzic nie bede hej! Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Wątek,że Hej !!! ® 01.02.09, 12:58 znó tam hey zajrzałem.musiałem psycholowi przypomniec że pisze się w ZAKOPANEM, a on uparł się i nie odpowiada. Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 01.02.09, 14:39 Ale mnie wyciął, że hej, matoł jeden. A chej z nim;) Odpowiedz Link
ko-ciuba wpis 998 06.02.09, 15:31 998, Straż Pożarna? A może Pogotowie?- trąbię 998, że hej! Tyle chciałem powiedzieć. Na kogo wypadnie 1000 to stawia flache i bęc! No to hej! Odpowiedz Link
pierrot_ka Re: Wątek,że Hej !!! ® 20.02.09, 22:45 dzisiaj, hej, jest 20 lutego. Hej. A marzec już niedługo.. Hej, hej, hej Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 21.02.09, 08:43 Też już zacząłem ostatnie odliczanie, hej:)) Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 22.02.09, 08:51 No, marcowe to jeszcze migdały czyli wydarzenia. Hej! Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Wątek,że Hej !!! ® 22.02.09, 09:14 W MARCU -to koty.hey. w myśl zasady- w styczniu -konie w lutym -słonie w marcu -koty w kwietniu -psy a w maju MY. HEY. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 22.02.09, 22:31 no wiadomo że najlepiej jest nocą gdy koty się grzmocą,hej! Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Wątek,że Hej !!! ® 24.02.09, 19:57 siedzę w arbajcie w nocy/robię za ciecia/. a te koty już mordy drą jak pierun Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Wątek,że Hej !!! ® 24.02.09, 22:02 ajemsory.wytbacz morfeńku-zaszkodziło 3/4l łosykacza. nigdy wiencey siem nie zapomnehey. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 24.02.09, 23:08 znowu manianę odwalasz,znowu nie zaakcentowałeś hej! a ja tobie tu przyniesłem filmik o gadających kotach hej! Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Wątek,że Hej !!! ® 25.02.09, 09:11 tyż jezdyś nawalony?? zauważ ostatnie trzy literki mojego liscika i tamuj jezd hey. Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 25.02.09, 23:13 Jak hejnalista hejnał, ja odtrambiam swoją tu obecność i niech mi kto powie, że nie hejnąłem jak Morfi przykazał;)) Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Wątek,że Hej !!! ® 05.03.09, 20:13 dawno,dawno temu, przy spozywaniu wina m-ki "wino" mawialiśmy że odgrywamy HEJnał. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 24.03.09, 19:01 A bo się nie odzywata,to zawołam hej! Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 26.03.09, 21:03 Nie kapcaniejemy, ino bez te śniegi nie można się przekopać. Hej! Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Wątek,że Hej !!! ® 27.03.09, 16:48 cóś miem siem widzi że ciupazja do spóły z psycholem i łykendom nas hey wyśmiejom. Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 27.03.09, 20:12 Billecku, lepiej pomilczeć w dobrym towarzystwie, niż gadać z patałachami. Hej! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 28.03.09, 10:12 no trzeba wyluzować przy sobocie hej! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 28.03.09, 18:26 No no....popieram,zwłaszcza z żurawinką ,hej! Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 29.03.09, 23:35 A trufle by pasowały? Ino Kasia nam przepadła;) Hej! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 05.04.09, 20:09 setniok gdzie ty się szlajasz miast forumem się zajmować,hej! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 12.04.09, 13:39 Poraju proszę cię,weź dwie.. no na moją odpowiedzialność,hej! Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 13.04.09, 18:41 Mówiłem, że jedna starczy.... Teraz, Morfi musisz skoczyć po druga skrzynkę;)) Hej! Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 17.04.09, 07:57 Kieluski, kieluski, hej!www.visit.pl/www.visit.pl/img/system/albu/TATR_krokusy_bg.jpg" border="0" alt="www.visit.pl/www.visit.pl/img/system/albu/TATR_krokusy_bg.jpg"> Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 09.05.09, 21:27 co to za hej ! czy jest coś o czym billy chciałbyś nam powiedzieć... hej! Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 11.05.09, 09:43 Taki <hej> to przyczynek do dyskusji nad procesem transformacji <heja> tradycyjnego w <cheoja> ozdobnie zmutowanego;) Chuej! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 11.05.09, 13:30 ależ mam bąbla na nodze coś mnie ugryzło,obłożę liściem kapusty albo octemn z buta potraktuję,hej! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wątek,że Hej !!! ® 18.05.09, 22:35 Oddział terenowy Centralnego Biura s´ledczego w Nowym Targu, dzwoni telefon: - Słucham - Dobry.....kciołem podać,że Jontek Pipcius Przepustnica chowie w stogu drzewa maryhuanę. - Dziękujemy za doniesienie, zajmiemy sie tym. - Kolejnego dnia zjawiaja się na podwórku u Przepustnicy rzadni sensacji agenci CBA, rozwalaja drzewo, rabiac kazdy kawałek na 2, ale narkotyków nie znalez´li. Wydukali do przygladajacego się ze zdziwieniem Przepustnicy "przepraszam" i odjechali. - Zdziwiony Przepustnica słyszy w domu dzwoniacy telefon, idzie odebrać: - Słucham - Cesc Jontek....Stasek godo. Byli u Ciebie z cebesiu? - Byli, tela co pojechali - A drzewa Ci narabali? - Ano narabali - Syćkiego nojlepsego z okazji urodzin,hej! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 02.06.09, 17:52 Wiem kurde,ale nie pod jubileuszy świętowanie waek powstawalł,ino z tą myślą co by se krzyknąć hej! Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 02.06.09, 18:27 Ale mimo wszystko to frajda tak sobie 600-setnie krzyknąć HEJ;)Żałuj rudy żeś to przeoczył;)))Hej! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 01.08.09, 10:27 Ja baluję na Górze ale Jastrzębiej,bo śłyszałem że dyć ceny nie tęgie w Zakopcu,hej! Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 07.06.09, 10:08 hej ho, hej ho do urny by się szło hej ho, hej ho ! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 07.06.09, 13:49 co ty tu nawijasz makaron na uszy nie wiesz że ciszę mamy do 22 lipca teraz? hej! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 13.06.09, 10:23 żyjecie czy już was zakobiańska amba zjadła... hej! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 26.06.09, 23:56 Postanowiłem się dopisać do wątku weekendy bo dziwnie podobny w tytule jakiś takiś mi się zrobił... forum.gazeta.pl/forum/w,11207,97162802,97162802,hej.html Przysłowie : Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe zdaje się przeżywać u sibelliusa swoją drugą młodość ;) No to hej !!! Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 13.07.09, 06:30 Ta kobita ma cóś z łokciem, tylko szkoda że tyle szkody czyni wokół siebie, hej! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 27.06.09, 00:13 I dodam Wam jeszcze w tajemnicy że już nawet jedyna osoba która pisze na Forum Zakopane czyli gaździna ciupażka zaczyna powoli wymiękać buehahahahahaha forum.gazeta.pl/forum/w,170,97104237,97104237,nowe_forum_jak_dojechac_.html pewnie zaraz wytną post ciupażki bo jest tendencyjny i niezgodny z formułą forum administrowanego przez naszych dawnych znajomych,no ale cóż,przestrzegaliśmy że kiedyś nadejdzie dzień kiedy nawet wariaci zwariowani nie będa wiedzieli o so chosi - wariaci czyli my hihihihi no to hej! Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 13.07.09, 06:32 Ciupazka już dawno wymiękła i rozmiękła całkiem. Ledwie piska pod butem swoich psychokumpli. Hej! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 27.06.09, 09:22 fajny dzień będzie dzisiaj idę pojeździć na swoim harleyu hłe hłe hłe Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 30.06.09, 21:18 ależ goronc,aż pisać sie nie kce .. hej! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 12.07.09, 22:00 Pozdrowienia z nad morza bałtyckiego zasyła wszystkim z wywczasów morfi, hej! Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 13.07.09, 06:36 Wczasuj się Morficku, wczasuj się na zdrowie. Szanty jakie nam przywieź. Ja już po, a raczej w tzw międzyczasie;) Hej! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 14.07.09, 00:03 CHIŃSKI ŻEGLARZ Wykonawca: The Pioruners Słowa: Janusz Sikorski 1. Zaśpiewam o krwawej tragedii, co znam, a po plecach przebiegną wam dreszcze. Bohater jej, Chińczyk, czółno miał na wielkiej Żółtej Rzece, Był poganinem plugawym tak, że Lucyfer by się zląkł. Nazywał się jakoś tak Wing Czang Lu, a żeglarze go zwali Jim Crow. Ref.: I-ja-jo-i-ja! Chiczakum-kiczakum-ja-ja-ja! Żeglarz mniej bystry niż Ty Nie pojmie historii o Wing Czang Lu. Za dużo w niej takich "a-jiii... ka-jiii". 2. Ten Wing Czang Lu zakochał się w Chince, zwanej Ach-Czu-Fong, Co miała oczy jak pestki z dyni, a stopy mniejsze od rąk. Lecz ona kochała zbója mórz swym sercem i całą wątrobą; On przypływał tam groźną dżonką swą, wielką dżonką dwupokładową. 3. Gdy Wing Czang wyśledził to, przysiągł zemstę okropnie klnąc: Niech weźmie pirat dziewczynę, to w befsztyk zamienię i jego, i ją! Rychło wciągnął na maszt wojenny znak i ruszył na Jangcy River, Na zachód i wschód, i tam, i tu, gdzie zły pirat mógł był się ukrywać. 4. Bębny grają już do boju i armaty ryknęły z obu burt, Gorące kluski walą w łeb, z góry się leje wrzący sos. Pirat hardo skoczył w bitwy zgiełk naprzeciw swojej zgubie, Salwą smażonych jaj dostał w tyłek i padł, bo smażone źle robi wątrobie. 5. Już konając pirat krzyknął, że to nie był ostatni strzał: Gdy ja nie mogę Chinki mieć, Czang Lu nie będzie jej miał! Twardym grochem wypalił ze wszystkich rur, potworna to była scena, Gdy gorący groch trafił w pieprzu słój i wysadził magazyny... hej! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 18.07.09, 11:33 Poraju mam dla ciebie dobrą wiadomość,jadąc w stronę Pucka od Słupska jest miejscowość Poraj,cieszysz się... hej! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 19.07.09, 15:27 zauważyłem że srtniok jakoś tak na dopie przysiadł i nawet słuch po nim jak gadajo na mnieście zaginął Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 19.07.09, 23:39 Bo to może był sietniok_podstawiony, a nie zatracony, hej;)) Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 20.07.09, 06:51 Zapraszam serdecznie;))Hej! www.palacporaj.pl/ Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 20.07.09, 23:39 A dyć to ten Poraju Poraj,aliści... Jo sem myśla ze kaj sie tobie tak spodobał to se integracyję jakąś mozna kiedyś ciś w nim zrobić,a później podbijać sąsiednie wioski i na dorsza popłynąć... To co wysyłamy do ciupazki zaprosenia co by jakieś śwarne dziołchy z koła hospodyń ze sobom na łognisko przywiezła i gitara bedzie,jeno troche dutków trza uzbierać i dyspensę na takową delegacyje u sefów no i rodzin załatwić,hej ! Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Wątek,że Hej !!! ® 31.07.09, 10:44 hey. jeszcze żyjemy. złego diabli nie bierą, bo i tak im się toto należy. Odpowiedz Link
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! ® 31.07.09, 18:09 No i Cię Billy wycięła admino-cenzura. A baboch i reszta tamtejszej hołoty ma się dobrze. Adminom-kretynom wszystko wolno? Mogą pisać tylko głupsi od nich? Hej, co za czasy nastały... Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 10.08.09, 17:41 poraj55 napisał: > Hej, chłopaki no co jest?! > Jak co jest,matki boskiej pieniężnej - ogary poszły w ogródki pewnie piwne hej! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 11.08.09, 21:39 Dziś tu byłem,hej! A Wy gdzie jesteśta Cepry zatracone hej! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 12.08.09, 17:31 A teraz se pójdę i kartofelki odcedzę..... ze skwareczkami po góralsku będą zrobione ;) Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 12.08.09, 17:32 hej! zapomniałem dodać to podwójny hej ! Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! ® 15.09.09, 22:03 Hej ! Bo dawno sobie tu nie wołaliśmy w stronę Gór No to hej! Odpowiedz Link