marii51 14.03.10, 08:08 zobacz, popatrz- jakie dziury zrobiłam w zarządzaniu- ratuj ..ciooo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: tropciu :) 14.03.10, 09:24 No właśnie, ledwie co wróciła a już bałaganu narobiła i Tropciu ratuj... Odpowiedz Link
marii51 Re: tropciu :) 14.03.10, 09:39 A moglibyście troszkę więcej ponarzekać?- na mnie? mnie to buduje- stawia pod ścianą- zaczynam wtedy choć troszkę tym moim możdżkiem -"tyci"myśleć do pracy rodacy! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 W sygnaturce Tropci widzę 14.03.10, 10:10 że jest na tyle skupiona, że potrafiła wzrokiem zahipnotyzować... Odpowiedz Link
marii51 Re: W sygnaturce Tropci widzę 14.03.10, 10:15 UAAAAAAAAA- CO mrówki maja być a gdzie tropem-misia gdzie? Odpowiedz Link
marii51 Re: W sygnaturce Tropci widzę 14.03.10, 10:17 wirusątka- idę spać-bay bay kochani- bay--- Odpowiedz Link
tropem_misia1 Teoria stada 14.03.10, 10:37 Mrówki nie są inteligentne. To kolonia mrówek jest inteligentna – zapewnia badaczka. Mrowisko jest w stanie rozwiązywać problemy będące absolutnie poza zasięgiem indywidualnego osobnika, takie jak znalezienie najkrótszej drogi do źródła pokarmu, rozdzielenie różnych zadań między robotnice czy obrona terytorium przed sąsiadami. Jako pojedyncze osobniki mrówki to małe tępaki, jako kolonia – reagują szybko i skutecznie na wyzwania, jakie stawia im środowisko. Dokonują tego dzięki czemuś, co można by nazwać „inteligencją stadną”. Odpowiedz Link
marii51 Re: Teoria stada 14.03.10, 10:44 A MISIO taki uroczy- a gdzie jest misio-net???????????????? albo mis-o? czy jak mu tam- ojojku gdzie?som? Odpowiedz Link
marii51 Re: Teoria stada 14.03.10, 10:48 ach- misio-net buduje swój domek nie ma netu- nie ma jak do nas odezwać się ( ja mogę aż 1,5 mieć roku bez internetu- bo zamiar mam byc w dzielnicy synków moich4 ale moze-kombinacje pozwolą - uaaa kawiarenka - trudno-się mówi - kocham Odpowiedz Link
marii51 Re: Teoria stada 14.03.10, 11:26 a misio taaaaaaaaaaaaaki samotny- buuuuuuuuuuu- misio .. co z tym fantem? co? Odpowiedz Link
marii51 Re: Teoria stada 14.03.10, 19:08 aha-ciachnać misia? a może te mróweczki "skupione"? tropciu co chcesz? a sama co tam sobie byś dodała- ? u krokodylka masz taki fajny gif- więć?t r o p i n i u? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Teoria stada 15.03.10, 09:45 znajdę..to dodam Ty też możesz coś tam coś tam co Ci sie spodoba. Odpowiedz Link
marii51 Re: Teoria stada 15.03.10, 10:09 dobrze- tropciu a teoria stada- dopiero rozpocznę rozpoznawanie treści.. warte pomyślenia co i jak... ok Odpowiedz Link
marii51 Re: Teoria stada 17.03.10, 08:53 tropciu misio taki jedynie uśmiechnięty- hmmm , może mu zadam jakąś pracę-? a mrówki póki co ... ok?wszak forum to też "teria stada" ale dziś z opożnieniem komputer pokazuje posty -,aż nie wiedziałam co myśleć- ? że niby forum jakowegoś dostalo nieakceptowania kolejnych postow- ale ok- pozdrawiam - miłego dnia. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: tropciu :) 14.03.10, 10:11 sie nie da(: obrazek ma za duże tło czy co? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie no, do tego to Ty Marylka 14.03.10, 10:06 nie musisz mnie mobilizować, nie widzisz, że niemal od początku podszczypuję Cię krytyką? Mam nadzieję, że znasz mnie forumowo na tyle długo, iż wiesz, że to tylko żarty i prowokacje. Ale widzisz, nie odgadłaś moich intencji, bo gdybyś się nafoszyła, to ja miałbym okazję do przeprosin i mógłbym użyć np. takiego emota a Ty co? Puszczasz mimo uszu te moje docinki? Odpowiedz Link