marii51 04.04.12, 21:50 Z OKAZJI NADCHODZĄCYCH Świąt Wielkanocnych SKŁADAM NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA Radosnych Dni Świątecznych-miłych spotkań , wypoczynku i oczywiście obfitego Lanego Poniedziałku. WYJEŻDŻAJĄCYM szczęśliwej podróży Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mattos Re: Radosnego Alleluja 05.04.12, 06:25 Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" życzy Mattos Odpowiedz Link
xy.5 Re: Radosnego Alleluja 05.04.12, 19:01 Zdrowych i spokojnych Świat oraz miłego wypoczynku. Odpowiedz Link
czuk1 Radosnych Świąt 06.04.12, 04:38 Życzę Świąt tradycyjnych, miłych, cieplejszych i mniej zachlapanych (niż przewidują meteorolodzy). Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Radosnych Świąt 06.04.12, 20:12 Pogodnych, wesołych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy spędzonych w cieple rodzinnym, czy też przyjaciół życzy Elka Odpowiedz Link
mattos Re: Radosnego Alleluja 07.04.12, 19:22 Witam miłych Forumowiczów ze sanatorium Kolobrzeg. Dostałem się do komputera sanatoryjnego. Wszystko mnie się tu bardzo podoba i jest wspaniale. Blisko morza okolo 800 metrów od morza. Dziś caly dzień pada to wyszukałem sobie na kompie zajęcie. Towarzystwo miłe, pokoik 3 osobowy z WC i natryskiem. Basen udostępniony jest każdego dnia po godzince bezpłatnie. Wszystko super. Życzę wesolych świąt wszystkim. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Radosnego Alleluja 09.04.12, 02:10 Ciesze sie mattos, ze napisales co u Ciebie slychac, a najbardziej z tego ze jestes zadowolony Nie pamietalam kiedy wyjezdzasz, i wlasnie mialam zobaczyc w temacie o sanatoriach. wiadomosci.onet.pl/swiat/wielkanocna-parada-na-manhattanie,1,5093039,wiadomosc.html Odpowiedz Link
super.222 Re: Radosnego Alleluja 09.04.12, 06:48 Mattos! Radosnego pobytu i odmładzającej kuracji ... całego ciała Pisałeś, że cały dzień padał deszcz. Ale dzisiaj u nas pięknie świeci słońce, to może i nad Bałtyk zawita ... czego życzę z całego serca. Odezwij się od czasu do czasu. Całuski przesyłam i - pamiętaj - na zdjęcia czekać będę. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Radosnego Alleluja 09.04.12, 12:23 Mattos, na Wielki Piatek wszedzie zapowiadano brzydka pogode, wiec u Ciebie tez sie przydarzyla ... Najwazniejszez, ze zmieniles klimat, ze nalykasz sie swiezego powietrza ... Spotkanie nowych ludzi tez duzo daje. Zaczynam sie zastanawiac, czy znow nie zaczac jezdzic do sanatoriow, robilam to przez wiele lat, raczej w celu wypoczynku i mozliwosci pobytu w Polsce, bo nie mam nikogo gdzie maglabym sie zatrzymac. Pozdrawiam Pia Odpowiedz Link
marii51 Re: Radosnego Alleluja 10.04.12, 07:15 POZDRAWIAM WSZYSTKICH , KTÓRZY Z ŻYCZENIAMI TU WSTĄPILI NA CHWILECZKĘ, I TYCH KTÓRZY TYLKO PRZECZYTALI -DO NAS ZAGLĄDAJĄC WITAM dziś jeszcze taki dzień prawie świąteczny- zapasy jedzenia ...bumelowanie wskazane takie odpoczywanie poświąteczne... Wciąż nadchodzące nadal życzenie ... ..sprowokowały mnie (wiadomo,listonosz czasem też spóżnia się --do powitania Was tu w tym świątecznym wątku wyjątkowym życzeniem : jak moj teść zawsze toastem uroczyste śniadanie rozpoczyna" OBYŚMY NASTĘPNY ROK DO Wielkiej Nocy przeżyli w zdrowiu i gronie DZISIEJSZYM - I JA Wam i sobie spełnienia życzę- Nasze grono również niech forumowo trwa i trwa ... Od przybyłych następnych do klikania z nami .. " głowa nie będzie nas bolała"--ucieszymy się Odpowiedz Link
mattos Re: Radosnego Alleluja 10.04.12, 19:46 Poza komputerem to wszystko ok a komputer to taki stary że lepiej do niego nie zaglądać. System Linkus i w dodatku ma sporo blokad zrobionych. Ja gdy usiadłem 12 lat temu do komputera to miałem o niebo nowszy od tego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
pia.ed Re: Radosnego Alleluja 11.04.12, 01:00 A dlaczego nie zabrales swojego laptopa do sanatorium? Odpowiedz Link
super.222 Re: Radosnego Alleluja 11.04.12, 06:52 pia.ed napisała: > A dlaczego nie zabrales swojego laptopa do sanatorium? ----------- Pia...rzeczy wartościowych nie zabiera się do szpitala i sanatorium -to po pierwsze. A po drugie - ma chodzić na zabiegi, ma wychodzić na posiłki, ma chodzić na spacery, ma chodzić na tańce, ma chodzić na imprezy. . A może i na randki trzeba mu wychodzić? Sama pomyśl - po co kuracjuszowi laptop? Posiadanie laptopa w sanatorium, to przegięcie ... jak nic. Odpowiedz Link
xy.5 Re: Radosnego Alleluja 11.04.12, 09:49 U nas wiosenna pogoda-słonecznie i ciepło ,pozdrawiam. Odpowiedz Link
mattos Re: Radosnego Alleluja 12.04.12, 15:54 Laptopa jeszcze sobie nie kupiłem bo i nie potrzebny mi jest. Mżawka dziś siedzenie mam chwilowe przy komputerze. Superko mnie kosztuje razem z klimatycznym 270zł w pokoiku 3 osobowym z WC łazienką. Wszystko jest tak jak potrzeba, jedzenie super. Pozostali panowie są także niepalący i jak do tej pory to się zgadzamy tylko troszkę w polityce nie zgadzamy się. Pozdrawiam. Odpowiedz Link