Dodaj do ulubionych

Jak zainstalowac program adobe reader?

06.04.12, 02:44
Potrzebuje pilnie linka do zainstalowania bezplatnego programu ...
Powinnam widziec bociany w parku w Mannheim, a nie widze.
Zamiast obrazu jest czerwony krzyzyk sad

www.luisenpark.de/mein-luisenpark/storchenwebcam
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Jak zainstalowac program adobe reader? 06.04.12, 04:16
      www.dobreprogramy.pl/Adobe-Flash-Player,Program,Windows,13091.html
      • czuk1 darmowy program Adobe Reder Media 06.04.12, 04:22
        soft.foxtab.com/media-player/gc/sg/?adnm=18453006592&i=s&grid=A&lg=EN&cc=PL&c=1&d=1&cid=_215857801&kw=&mn=pobierz.pl&Network=D&expr=&agid=_2111699644
        • czuk1 proste tłumaczenie o tym progamie 06.04.12, 04:24
          FoxTab Media Player

FoxTab Media Player to darmowy odtwarzacz multimedialny, który umożliwia odtwarzanie Flash Media oraz H.264 (MPEG-4) pliki wideo pobrane z YouTube i innych serwisów \. Media Player obsługuje wszystkie formaty wideo dostępnych na platformie Adobe Flash.

Licencja: freeware Darmowy Wymagania: Brak szczególnych wymagań System operacyjny: System Windows XP/Vista/7/2000

Ten produkt jest całkowicie bezpłatny i oferuje użytkownikom dodatkowe produkty wiązek, które mogą obejmować reklamy.
          Opis:
          Proste, lite i szybki Media Player do odtwarzania pliki wideo.
          Najprostszym sposobem odtwarzania wideo (Flash Video) plików.
          piękno tego odtwarzacza jest jego ułatwiająca konfigurowanie oraz interfejs jasny: Media Player ma prostych kontroli - play, stop i otwarte przyciski plików, przejdź do tyłu i do przodu na pasku postępu wideo, regulować głośność oraz wielkość gracza (obsługuje pełny ekran). Media Player jest kompatybilny z Win XP, Vista i Windows 7.

FoxTab Media Player Cechy:
          Play Video oraz H.264 (MPEG-4) Filmy Pliki
          Pełny ekran włączone.
          Proste sterowanie wideo pozwalają nawigować do tyłu i do przodu poprzez swoje odtwarzanych filmów
          Łatwy w użyciu!
          Obsługiwane systemy operacyjne:
          Windows XP/Vista/7
          • czuk1 Re: proste tłumaczenie o tym progamie 06.04.12, 04:25
            Po wykorzystaniu możesz (jako moderatorka) wykasować ten nocny wątek.

Pozdrawiam
            • pia.ed Re: proste tłumaczenie o tym progamie 06.04.12, 12:06
              Oj, czuk, to Ty po nocach spac nie mozesz???
              Kasowac nic nie bede bo moderatorka nie jestem choc mogles odniesc takie wrazenie,
              skoro w czasie nieobecnosci marii jestem na forum i podsuwam nowe tematy.
              Te lawine wiadomosci musze najpierw przetrawic. Dziekuje za zainteresowanie.smile

• czuk1 Re: proste tłumaczenie o tym progamie 06.04.12, 12:45
                Nie ma sprawy.
                • pia.ed Re: proste tłumaczenie o tym progamie 06.04.12, 13:16
                  Wlasnie weszlam i przeczytalam ... no i okazuje sie ze nie o to chodzi ...
                  Napisali mi z Niemiec, ze mam zaladowac adobe reader, wtedy sie otworzy.
                  To ma byc program do wczytywania oabrazu, a nie do nagrywania czy odgrywania czegos.

Powinnan zobaczyc taki obraz, a nie widze ...

http://i40.tinypic.com/6glqfo.png

• pia.ed Re: proste tłumaczenie o tym progamie 06.04.12, 14:23
                    Nareszcie udalo mi sie zainstalowc adobe reader, najnowsza wersje, dostalam potwierdzenie, ze instalacja zakonczyla sie sukcesem, a jak wejde na
                    to dalej widze tylko czerwony krzyzk !!!
                    • pia.ed Adobe Player ... 06.04.12, 21:54
                      Czuk, okazalo sie ze miales racje! To nie adobe reader mialam zainstalowac,
                      tylko adobe player ... ale tak podala mi kolezanka ktora tlumaczyla mail.
                      Jednoczesnie dowiedzialam sie, ze instalacja jednego i drugiego nic nie da,
                      bo te programy nie dzialaja na Windows IE ktory mam ...

Musze zainstalowac przegladarke Chrome lub Firefox, i tam wpisac stronke z bocianami.
                      • czuk1 Re: Adobe Player ... 07.04.12, 08:13
                        Tak to bywa.
                        Poszedłem na skróty.
                        Stronka z bocianki "prosiła" o instalację Playera.
                        Dlatego podałem Ci adres do tej strony.
                        skąd mogłaś pobrać ten program.
                        Przykro, .... ale masz Windows IE.
                        Miłych Świąt. Mariusz
                        • pia.ed Re: Adobe Player ... kamerka funkcjonuje 07.04.12, 13:26
                          No widzisz, ja pewnie juz slepne ... bo zadnej prosby nie widzialam ...
                          Natomiast zasugerowalam sie tym, ze wszystko i wszedzie otwiera mi sie bez problemu,
                          wiec myslalam, ze problem lezy po stronie kamerki.

Zainstalowalam nowa przegladarke Chrome, choc jedna juz mialam zainstalowana
                          i wcale jej nie wykasowywalam,
                          no i nareszcie zobaczylam gniazdo, w ktorej znow jest para rodzenstwa ...
                          i jest za mloda aby tworzyc rodzine, a jednak te rodzine stworzy
                          tak jak w zeszlym roku ...

• czuk1 Re: Adobe Player ... kamerka funkcjonuje 07.04.12, 13:31
                            Oto prośba:

Ponieważ chcemy oferować prawdziwy żywy strumień bocian Kamera o wysokiej rozdzielczości, ograniczając dostęp do strumienia 20 użytkowników i trzy minuty. Aby zobaczyć obraz na żywo może potrzebować prawidłowo zainstalowany Adobe Flash Player na swoim komputerze.
                            Proszę to zrozumieć, że popieramy żądania nie-funkcjonowanie darmowych usług na komputerze nie działa niestety. Dziękuję za zrozumienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka