marii51 26.01.15, 17:01 jakie czasy... piękne www.fru.pl/tanie-loty/z-Warszawa-WAW/do-Bruksela-BRU/#lp_calendar Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: tanie loty 28.01.15, 15:08 super.halusia napisała: > To nie dla mnie,lot samolotem A dlaczego nie? Moze rozwiniesz swoja wypowiedz? Odpowiedz Link
marii51 Re: tanie loty 28.01.15, 15:20 Zainteresowało mnie to,że proponowali zapisać się na o wiele tańsze loty wystarczyło podać meila... Moja analiza ..po uważnym wpatrzeniu się w możliwości--- na razie wyklucza , bo przecież gdzieś trzeba do lotniska Warszawy--a nie z Gdańska LOT- dojechać (tam na miejscu), przenocować , czymś się odżywiać.. nie mówiąc o jakichś atrakcjach interesujących- to chyba najmniej 1000zł (na najkrótszy pobyt--trzeba przygotować- a taką sumę to mogę sobie pozbierać.. ..ho ho Wiem,że nie wolno tracić nadziei mimo wszystko- będą kolejne propozycje.. i może wylot z Gdańska? Odpowiedz Link
pia.ed Re: tanie loty 28.01.15, 15:46 Dlatego nie ma sobie co zawracac glowy TANIMI LOTAMI do Brukseli, bo tam 1 000 zl wystarczy Ci na dojazd z lotniska i powrot na lotnisko plus dwie noce w hotelu ... marii51 napisała: bo przecież gdzieś trzeba do lotniska Warszawy--a nie z Gdańska LOT- dojechać (tam na miejscu), przenocować , czymś się odżywiać.. nie mówiąc o jakichś atrakcjach interesujących- to chyba najmniej 1000zł (na najkrótszy pobyt--trzeba przygotowac Odpowiedz Link
super.halusia Re: tanie loty 28.01.15, 16:18 pia.ed napisała: > super.halusia napisała: > > > To nie dla mnie,lot samolotem > > > A dlaczego nie? Moze rozwiniesz swoja wypowiedz? Awiofobia-lęk przed lotem samolotem Odpowiedz Link
pia.ed Re: tanie loty 28.01.15, 16:27 super.halusia napisała: Z tego mozna sie wyleczyc ... jesli sie tylko chce. Ja tez boje sie latac samolotami, a ZROBILAM CO NAJMNIEJ 50 PRZELOTOW ... > > super.halusia napisała: > > Awiofobia-lęk przed lotem samolotem Odpowiedz Link