super.halusia Re: A dziś 19.04.20, 14:39 Piękna pogoda. Pod wieczór spacerek gwarantowany Odpowiedz Link
marii51 Re: A dziś 19.04.20, 16:43 ja zostan w domu jutro gdzies wyjadę na wycieczke a dzis taras ale tak wieje wieje gdanski wiatr wiec Сборник красивой музыки для души (музыка цветов) !!! Odpowiedz Link
marii51 Re: A dziś 20.04.20, 08:47 super.halusia napisała: lh3.googleusercontent.com/proxy/nyUObZcupNHyzQ2IOCwXNF8-Z4JHDI4afTL81bKWodttkOu6KSUJcwLFK9IDx1effNJ9kpY-Uzz1Ri9bjW48d1k8 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ probowalam pia ----- -- Odpowiedz Link
marii51 Re: A dziś MAM czym się Sejm zajmuje 20.04.20, 08:49 Młodzi .Nowocześni....informują? · ➡️Podczas ostatniego posiedzenia Sejmu do komisji trafił projekt ustawy, który przewiduje penalizację "pochwalania podejmowania przez małoletniego obcowania płciowego w związku z wychowaniem, edukacja, leczeniem małoletnich lub opieką na terenie szkoły". 🤦🏼♀️ ➡️Przepis ten w ogromnym stopniu może utrudnić pracę osób zajmujących się edukacją seksualną. Jeśli chcemy zwiększyć świadomość młodych ludzi, należy to robić poprzez przekazywanie rzetelnych informacji, a nie przez reformy prawa karnego. ➡️Rzetelna edukacja seksualna pozwoliłaby na przybliżenie nieporuszanych wcześniej tematów tabu oraz uniknięcie realnych zagrożeń, wynikających z wczesnej inicjacji seksualnej. ➡️Lekcje WDŻ-u w polskich szkołach to najczęściej kpina. Bywają niemal w całości opieranie na nauczaniu św. Jana Pawła II lub poruszają jedynie teoretyczne banały, niemające nic wspólnego z prawdziwym życiem codziennym. ❌Absurdem jest twierdzenie, że wstyd chroni przed pedofilią. Wynika z niego, że ofiara pedofilii sama się o nią prosi. Takie poglądy nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Czas na wyjście poza mroki średniowiecza‼️ Odpowiedz Link
marii51 Re: A dziś MAM czym się Sejm zajmowł niedawno 20.04.20, 08:52 a to było opatrzone w taki obrazek Odpowiedz Link
marii51 Re: A dziś MAM czym się Sejm zajmowł niedawno 20.04.20, 09:03 komentarze """Brawa dla Was za ten tekst. Sama prawda ! Każdy, kto uważa się za wolnościowca powinien sprzeciwiać się temu bublowi prawnemu katolickich oszołomów z Ordo Luris."" ~~~~~~ wczoraj Godek za sianie nienawisci wyzwiska i oczeranianie postępowo myslących... zostala zablokowana na fejsbuku !!! najważniejsza sprawczyni karania nauczycieli Odpowiedz Link
super.halusia Re: A dziś 20.04.20, 09:37 jest słoneczko w pierwszym wątku dzis google juz nie chce pokazac smile Odpowiedz Link
marii51 Re: A dziś 20.04.20, 09:49 halusiu zaglądnij,,, sprawdż że niema ,, zgaslo google wyłączyło Odpowiedz Link
marii51 Re: A dziś 20.04.20, 09:51 od kabaretu ..slycham... wesolo,, wesolo... jak w opowiesciach PAD www.youtube.com/watch?v=Bp6uYytooRY&feature=emb_rel_end NAJLEPSZE ŻARTY ANDRZEJA DUDY Odpowiedz Link
marii51 Re: A dziś 20.04.20, 09:52 NIKT JAK KABARECIA- RZE Konferencja prasowa Andrzeja Dudy - Latający Klub 2 na wakacjach Odpowiedz Link
super.halusia Re: A dziś 20.04.20, 10:09 halusiu zaglądnij,,, sprawdżsmile że niema ,, zgaslo google wyłączyłosmile U mnie jest cały czas Odpowiedz Link
marii51 Re: A dziś 20.04.20, 11:31 a to takie niespodzianki TO DZIS spr jak to z mężćżyznami od ... czy dobrze postępowalam,, teraz mogę zastanowić się śni mi się sni mi się śp mąż i tak jak w mlodosci bysmy nadal byli.. www.youtube.com/watch?v=gleoHIroVYY Odpowiedz Link
marii51 Re: A dziś 20.04.20, 14:39 im bliżej daty przymiarki do wyborów to juz ludzie aż tak klikają Odpowiedz Link
marii51 Re: A dziś ZNOW ATAK NA TVN 20.04.20, 16:10 Telewizja Polska"" bije "" w TVN. Georgette Mosbacher reaguje i pisze o "fałszywych sugestiach" Georgette Mosbacher odniosła się do trwającej od tygodnia krucjaty Telewizji Polskiej przeciwko TVN. Jak podkreśla ambasadorka USA w Polsce, prywatna stacja jest "częścią rodziny Discovery", dla której priorytetem są "przejrzystość, wolność słowa oraz niezależne i odpowiedzialne dziennikarstwo". "Sugestie, że jest inaczej, są fałszywe" - napisała Mosbacher. PS WCALE NIE żarty tylko jak tylko wybory odbęą się prezydentow to klapa zagraniczne media wszystko do zamkniecia .. marzenie..pisu zrealizują jak najbardziej Tekst linku Odpowiedz Link