maialina1 14.03.06, 13:53 Juz nie ma po co tu przychodzic. Tylko ciagle mathias-sammer, boski.zawodowiec i nattaasha1 (czytaj siur). Nudni jestescie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady284 Re: to forum jest beznadziejne 14.03.06, 13:54 to forum zawsze bylo beznadziejne, też odkrycie, jak masz ochotę na chwilę beznadziei to wejdź na forum Kobieta:) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: klikaj w kosz, to je wyczyścisz 14.03.06, 13:57 Eeee nie przesadzaj. Czasami mozna ciekawe watki odszukac:) Zreszta ja teraz przenioslam sie na forum dla.kobiet.tylko i na d_ojrzewalnie. i na kilka innych o kotach. bo tez mam dosc czytania o boskim. gdyby sie faktycznie podpalil byloby co komentowac. a tak.... narobil nadziei:( Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: klikaj w kosz, to je wyczyścisz 14.03.06, 14:01 Ja tam chodzę na oral-anal, o moderacji :-) z sentymentu :-) i na parę innych. A teraz idę po dziecko do przedszkola. Na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: klikaj w kosz, to je wyczyścisz 14.03.06, 14:01 O prosze! Widze, ze dziecko zdrowe! I bardzo dobrze:) Milego spacerku:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: to forum jest beznadziejne 14.03.06, 13:56 a gdzie moge isc, by z Toba porozmawiac:)? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Ps swoja droga, bo widze, ze nie rozumiesz 14.03.06, 13:57 pokazuje tzw empatie czyli zdolnosc wspolodczuwania i wpsplrozumienia zachowania innego czlowieka:))) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: to forum jest beznadziejne 14.03.06, 14:31 To chyba przesilenie wiosenne. Odpowiedz Link Zgłoś