pia.ed 15.11.25, 23:15 Uwazam, ze slusznie bo za duzo jej wszedzie... www.onet.pl/styl-zycia/plejada/hanna-gronkiewicz-waltz-uderza-w-marte-nawrocka-uzyla-dwoch-slow/ech8ghe,0898b825 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: Zaczyna sie krytyka Nawrockiej... 16.11.25, 19:14 krytyka i zazdrość i zawiść to POLEK - Odpowiedz Link
marii51 Re: Zaczyna sie krytyka Nawrockiej... 16.11.25, 19:25 nareszcie... to 10 latach DUDOWEJ znów MAMY Damę A NIE Cichoszę JUZ donosili pimaki o planach malutkiego prezydencika fajnie ..coś się dzieje wciąż ... Odpowiedz Link
marii51 Re: Zaczyna sie krytyka Nawrockiej... 16.11.25, 19:30 ciekawe co pani GRONKIEWICZ ZAUWAŻYŁA?? Odpowiedz Link
marii51 Re: Zaczyna sie krytyka Nawrockiej... 21.11.25, 22:06 ŻADNA Z DOTYCHCZASOWYCH DAM W TAK MLODYM WIEKU NIE MIAŁA EMERYTURY SPRAWA JAK ŻYĆ BĘDĄĆ DAMĄ...?? PANI Duda ŻYŁA NAKOSZT PANSTWA ALE STRACIŁA 10 LAT NIEORACUJĄC I TERAZ MUSI GDZIES DALEJ PRACOWAĆ ya przerwa nie pozwala jej byc nadal nauczycielką jez niemieciego? ````` dla mnie to niepojęte, ale chyba może miec np własa szkolę i już .. wyprcuje..lata lub całkiem w innej pracy??? pa ma prezentowac z mężęm kraj aspray jej pozostały nieuporzadkowane .. Tekst linku Odpowiedz Link
pia.ed Zaczyna sie krytyka Nawrockiej... 23.11.25, 17:59 marii51 napisała: ciekawe co pani GRONKIEWICZ ZAUWAŻYŁA? Przeczytaj jeszcze raz artykul, to sie dowiesz... Odpowiedz Link
marii51 Re: Zaczyna sie krytyka Nawrockiej... 25.11.25, 18:48 poszukam fundacjii JOlANTY Kwasniewskiej założonej 30 lat wstecz POROWNANY ... Odpowiedz Link
marii51 I DORWAŁA MĘŻA NA WIZJII 07.12.25, 19:13 NA KANALE zero miał wywiad a żona do NAWROCKIEGO ZADZWONIŁA CYT,,, Do studia Nawrocki przyszedł w białej koszuli i granatowym garniturze. Gdy prezydent rozsiadł się wygodnie na krześle, Stanowski niespodziewanie przekazał wieści od jego żony. - Ogląda nas pierwsza dama. (...) Poprosiła, żeby poprawił pan sobie koszulę, bo się źle układa - wypalił prowadzący. Nawrocki natychmiast zareagował na radę żony. - Macie kontakt z moją żoną panie redaktorze? Kto rządzi w tym kraju? Moja żona nadaje słuchawkę do Stanowskiego - żartował Nawrocki. www.msn.com/pl-pl/rozrywka/gwiazdy/nawrocki-w-programie-na-%C5%BCywo-nagle-ze-s%C5%82uchawki-upomnia%C5%82a-go-%C5%BCona/ar-AA1RR305?ocid=winp1taskbar&cvid=8657ae3c1d444cdec96a94bee8672a67&ei=6 Odpowiedz Link
marii51 POWIEDZIAŁA 07.12.25, 19:13 NA KANALE zero miał wywiad a żona do NAWROCKIEGO ZADZWONIŁA CYT,,, Do studia Nawrocki przyszedł w białej koszuli i granatowym garniturze. Gdy prezydent rozsiadł się wygodnie na krześle, Stanowski niespodziewanie przekazał wieści od jego żony. - Ogląda nas pierwsza dama. (...) Poprosiła, żeby poprawił pan sobie koszulę, bo się źle układa - wypalił prowadzący. Nawrocki natychmiast zareagował na radę żony. - Macie kontakt z moją żoną panie redaktorze? Kto rządzi w tym kraju? Moja żona nadaje słuchawkę do Stanowskiego - żartował Nawrocki. www.msn.com/pl-pl/rozrywka/gwiazdy/nawrocki-w-programie-na-%C5%BCywo-nagle-ze-s%C5%82uchawki-upomnia%C5%82a-go-%C5%BCona/ar-AA1RR305?ocid=winp1taskbar&cvid=8657ae3c1d444cdec96a94bee8672a67&ei=6 Odpowiedz Link
marii51 ZAPROSIŁA SANITARIUSZE .. 28.12.25, 00:56 NIE DA SIĘ KLIKAĆ TAK POWOLI PACUJEKOMPUTER www.se.pl/wiadomosci/lekkie/wzruszajace-chwile-w-palacu-marta-nawrocka-goscila-legendarna-sanitariuszke-jasie-aa-9ifx-sqXW-27pd.html a_gdyby_tak_nieba_przyblizyc.--marii51 Odpowiedz Link
pia.ed ZAPROSIŁA SANITARIUSZKE .. 28.12.25, 21:45 Zaprosila... i natychmiast sie tym pochwalila... Czy nie widzisz, ze Nawrocka robi wszystko na pokaz? www.se.pl/wiadomosci/lekkie/wzruszajace-chwile-w-palacu-marta-nawrocka-goscila-legendarna-sanitariuszke-jasie-aa-9ifx-sqXW-27pd.html Odpowiedz Link
pia.ed Stylistka o kreacji Nawrockiej... 28.12.25, 22:10 www.plotek.pl/plotek/7,111483,32495471,stylistka-wziela-pod-lupe-kreacje-nawrockiej-na-koledowaniu.html#s=amtp_pnHP_gallery_button O ocenę stylizacji pierwszej damy poprosiliśmy Ewę Rubasińską-Ianiro. Ekspertka zdobyła się na mocne słowa. "To nie była zła stylizacja, to była stylizacja po prostu wybrakowana. Czarna koszula poprawna, męska, ale bez innego pomysłu na zaistnienie. Robienie użytku z elementów męskich stylizacji Marty Nawrockiej to jej normalny numer, ale tak bez żadnej finezji i smaku, jedynie do odhaczenia, to nie ma sensu. Nie robi różnicy, nie wyróżnia, jest bez smaku" - powiedziała. Gdzie jest akcent, który nadaje sens całości? To właśnie detale decydują, czy stylizacja świąteczna na kolędowaniu jest tylko poprawna, czy faktycznie świąteczna" - dodała. Odpowiedz Link
pia.ed Stylistka o kreacji Nawrockiej... 28.01.26, 02:59 www.onet.pl/styl-zycia/plejada/stylizacje-pierwszych-dam-na-litwie-ekspertka-ocenia-wybor-marty-nawrockiej-traci-na/l54l3nc,0898b825 Odpowiedz Link
pia.ed Stylistka o kreacji Nawrockiej... 28.01.26, 12:56 "www.onet.pl/styl-zycia/plejada/stylizacje-pierwszych-dam-na-litwie-ekspertka-ocenia-wybor-marty-nawrockiej-traci-na/l54l3nc,0898b825" target=" — Stylizacja pierwszej damy Polski, mimo bardzo dobrego koloru, traci na jakości przez nietrafiony fason spódnicy i brak harmonii całej kompozycji — ocenia w rozmowie z Plejadą stylizacje pierwszych dam Dorota Goldpoint. W rozmowie ekspertka tłumaczy zasady protokołu dyplomatycznego. Chpdzi o spodnice z falbanka... Odpowiedz Link
pia.ed Komputer... 29.12.25, 20:11 marii51 napisała: NIE DA SIĘ KLIKAĆ TAK POWOLI PACUJE KOMPUTER TO NIE WINA KOMPUTERA, TYLKO OPERATORA ... MOJ KOMPUTER MA PONAD 10 LAT I WCALE NIE JEST TAKI POWOLNY. OD DZISIAJ MAM NOWEGO OPERATORA, KTOREGO ZALATWILA NASZA SPOLDZIELNIA I KOMPUTER ZACZAL PRACOWAC DUZO SZYBCIEJ! JEST TEZ DUZO LEPSZY OBRAZ. MAM ZAINSTALOWANY NA KOMPUTERZE WINDOWS 7, A TO JEST PROGRAM KTORY POWINNAM ZMIENIC 2 LATA TEMU, NA WINDOWS 10, A OBECNIE NA WINDOWS 11, ALE SIE NIE DA, BO MUSIALABYM KUPIC FABRYCZNIE NOWY KOMPUTER, A NAJTANSZY KOSZTUJE 6 500 KR. MOZE GDZIES PRZEZ INTERNET DALOBY SIE KUPIC UZYWANY KILKULETNI, ALE NIE POTRAFIE TEGO ZROBIC... MNIE WCALE NIE PRZESZKADZA, ZE MAM WINDOWS 7, BO DO CZYTANIA GAZET I DYSKUSJI NA FORUM W ZUPELNOSCI MI WYSTARCZA! Odpowiedz Link