Dodaj do ulubionych

Zaczyna sie krytyka Nawrockiej...

15.11.25, 23:15
Uwazam, ze slusznie bo za duzo jej wszedzie... wink

www.onet.pl/styl-zycia/plejada/hanna-gronkiewicz-waltz-uderza-w-marte-nawrocka-uzyla-dwoch-slow/ech8ghe,0898b825
Obserwuj wątek
    • marii51 Re: Zaczyna sie krytyka Nawrockiej... 16.11.25, 19:14
      krytyka i zazdrość i zawiść to POLEK
      -
    • marii51 Re: Zaczyna sie krytyka Nawrockiej... 16.11.25, 19:25
      nareszcie...
      to 10 latach DUDOWEJ znów MAMY
      Damę
      A NIE Cichoszę smile
      JUZ donosili pimaki o planach malutkiego prezydencika
      fajnie ..coś się dzieje wciąż ...
      • marii51 Re: Zaczyna sie krytyka Nawrockiej... 16.11.25, 19:30
        ciekawe co pani GRONKIEWICZ ZAUWAŻYŁA??
        • marii51 Re: Zaczyna sie krytyka Nawrockiej... 21.11.25, 22:06
          ŻADNA Z DOTYCHCZASOWYCH
          DAM W TAK MLODYM WIEKU NIE MIAŁA EMERYTURY

SPRAWA JAK ŻYĆ BĘDĄĆ DAMĄ...??
          PANI Duda ŻYŁA NAKOSZT PANSTWA
          ALE STRACIŁA 10 LAT
          NIEORACUJĄC I TERAZ MUSI GDZIES DALEJ PRACOWAĆ
          ya przerwa nie pozwala jej byc nadal nauczycielką jez niemieciego?
          ````` dla mnie to niepojęte,
          ale chyba może miec np własa szkolę i już .. wyprcuje..lata
          lub całkiem w innej pracy???
          pa ma prezentowac z mężęm kraj aspray jej pozostały nieuporzadkowane ..

Tekst linku
        • pia.ed Zaczyna sie krytyka Nawrockiej... 23.11.25, 17:59
          marii51 napisała:
          ciekawe co pani GRONKIEWICZ ZAUWAŻYŁA?

Przeczytaj jeszcze raz artykul, to sie dowiesz... big_grin
          • marii51 Re: Zaczyna sie krytyka Nawrockiej... 25.11.25, 18:48
            poszukam fundacjii JOlANTY Kwasniewskiej
            założonej 30 lat wstecz
            POROWNANY ...
            • marii51 I DORWAŁA MĘŻA NA WIZJII 07.12.25, 19:13
              NA KANALE zero miał wywiad
              a żona do NAWROCKIEGO ZADZWONIŁA
              CYT,,,
              Do studia Nawrocki przyszedł w białej koszuli i granatowym garniturze. Gdy prezydent rozsiadł się wygodnie na krześle, Stanowski niespodziewanie przekazał wieści od jego żony. - Ogląda nas pierwsza dama. (...) Poprosiła, żeby poprawił pan sobie koszulę, bo się źle układa - wypalił prowadzący. Nawrocki natychmiast zareagował na radę żony. - Macie kontakt z moją żoną panie redaktorze? Kto rządzi w tym kraju? Moja żona nadaje słuchawkę do Stanowskiego - żartował Nawrocki.
              www.msn.com/pl-pl/rozrywka/gwiazdy/nawrocki-w-programie-na-%C5%BCywo-nagle-ze-s%C5%82uchawki-upomnia%C5%82a-go-%C5%BCona/ar-AA1RR305?ocid=winp1taskbar&cvid=8657ae3c1d444cdec96a94bee8672a67&ei=6
            • marii51 POWIEDZIAŁA 07.12.25, 19:13
              NA KANALE zero miał wywiad
              a żona do NAWROCKIEGO ZADZWONIŁA
              CYT,,,
              Do studia Nawrocki przyszedł w białej koszuli i granatowym garniturze. Gdy prezydent rozsiadł się wygodnie na krześle, Stanowski niespodziewanie przekazał wieści od jego żony. - Ogląda nas pierwsza dama. (...) Poprosiła, żeby poprawił pan sobie koszulę, bo się źle układa - wypalił prowadzący. Nawrocki natychmiast zareagował na radę żony. - Macie kontakt z moją żoną panie redaktorze? Kto rządzi w tym kraju? Moja żona nadaje słuchawkę do Stanowskiego - żartował Nawrocki.
              www.msn.com/pl-pl/rozrywka/gwiazdy/nawrocki-w-programie-na-%C5%BCywo-nagle-ze-s%C5%82uchawki-upomnia%C5%82a-go-%C5%BCona/ar-AA1RR305?ocid=winp1taskbar&cvid=8657ae3c1d444cdec96a94bee8672a67&ei=6
              • marii51 ZAPROSIŁA SANITARIUSZE .. 28.12.25, 00:56
                NIE DA SIĘ KLIKAĆ TAK POWOLI PACUJEKOMPUTER
                www.se.pl/wiadomosci/lekkie/wzruszajace-chwile-w-palacu-marta-nawrocka-goscila-legendarna-sanitariuszke-jasie-aa-9ifx-sqXW-27pd.html
                a_gdyby_tak_nieba_przyblizyc.--marii51
                • pia.ed ZAPROSIŁA SANITARIUSZKE .. 28.12.25, 21:45
                  Zaprosila... i natychmiast sie tym pochwalila... wink Czy nie widzisz, ze Nawrocka robi wszystko na pokaz?

www.se.pl/wiadomosci/lekkie/wzruszajace-chwile-w-palacu-marta-nawrocka-goscila-legendarna-sanitariuszke-jasie-aa-9ifx-sqXW-27pd.html

• pia.ed Stylistka o kreacji Nawrockiej... 28.12.25, 22:10
                    www.plotek.pl/plotek/7,111483,32495471,stylistka-wziela-pod-lupe-kreacje-nawrockiej-na-koledowaniu.html#s=amtp_pnHP_gallery_button

O ocenę stylizacji pierwszej damy poprosiliśmy Ewę Rubasińską-Ianiro. Ekspertka
                    zdobyła się na mocne słowa. "To nie była zła stylizacja, to była stylizacja po prostu wybrakowana.
                    Czarna koszula poprawna, męska, ale bez innego pomysłu na zaistnienie.

Robienie użytku z elementów męskich stylizacji Marty Nawrockiej to jej normalny numer,
                    ale tak bez żadnej finezji i smaku, jedynie do odhaczenia, to nie ma sensu. Nie robi różnicy,
                    nie wyróżnia, jest bez smaku" - powiedziała.

Gdzie jest akcent, który nadaje sens całości? To właśnie detale decydują, czy stylizacja świąteczna
                    na kolędowaniu jest tylko poprawna, czy faktycznie świąteczna" - dodała.

https://bi.im-g.pl/im/79/fd/1e/z32495481IH,Nawroccy.jpg

• pia.ed Stylistka o kreacji Nawrockiej... 28.01.26, 02:59

www.onet.pl/styl-zycia/plejada/stylizacje-pierwszych-dam-na-litwie-ekspertka-ocenia-wybor-marty-nawrockiej-traci-na/l54l3nc,0898b825
                      • pia.ed Stylistka o kreacji Nawrockiej... 28.01.26, 12:56

"www.onet.pl/styl-zycia/plejada/stylizacje-pierwszych-dam-na-litwie-ekspertka-ocenia-wybor-marty-nawrockiej-traci-na/l54l3nc,0898b825" target="

— Stylizacja pierwszej damy Polski, mimo bardzo dobrego koloru, traci na jakości
                        przez nietrafiony fason spódnicy i brak harmonii całej kompozycji —
                        ocenia w rozmowie z Plejadą stylizacje pierwszych dam Dorota Goldpoint.
                        W rozmowie ekspertka tłumaczy zasady protokołu dyplomatycznego.

Chpdzi o spodnice z falbanka...
                • pia.ed Komputer... 29.12.25, 20:11
                  marii51 napisała:
                  NIE DA SIĘ KLIKAĆ TAK POWOLI PACUJE KOMPUTER

TO NIE WINA KOMPUTERA, TYLKO OPERATORA ... MOJ KOMPUTER MA PONAD 10 LAT
                  I WCALE NIE JEST TAKI POWOLNY.

OD DZISIAJ MAM NOWEGO OPERATORA, KTOREGO ZALATWILA NASZA SPOLDZIELNIA
                  I KOMPUTER ZACZAL PRACOWAC DUZO SZYBCIEJ! JEST TEZ DUZO LEPSZY OBRAZ.

MAM ZAINSTALOWANY NA KOMPUTERZE WINDOWS 7, A TO JEST PROGRAM
                  KTORY POWINNAM ZMIENIC 2 LATA TEMU, NA WINDOWS 10, A OBECNIE
                  NA WINDOWS 11
                  , ALE SIE NIE DA, BO MUSIALABYM KUPIC FABRYCZNIE NOWY
                  KOMPUTER, A NAJTANSZY KOSZTUJE 6 500 KR.

MOZE GDZIES PRZEZ INTERNET DALOBY SIE KUPIC UZYWANY KILKULETNI,
                  ALE NIE POTRAFIE TEGO ZROBIC...

MNIE WCALE NIE PRZESZKADZA, ZE MAM WINDOWS 7, BO DO CZYTANIA GAZET
                  I DYSKUSJI NA FORUM W ZUPELNOSCI MI WYSTARCZA!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka