xy.5 29.04.26, 20:10 Od tygodnia męczy mnie jelitówka,dzisiaj trochę lepiej.Mam nadzieję,że jesteście zdrowi i korzystacie z dobrej pogody,trzymajcie się i nie chorujcie,wiosennie pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: Hej,jak zdrówko? 03.05.26, 11:35 Janeczko życzę zdrowia. ja tez po szpitalu naprawiam się. pogoda sliczna majowa czermy siłę z promieni. pozdrawiam serdeczni Odpowiedz Link
xy.5 Re: Hej,jak zdrówko? 05.05.26, 00:49 Zdrówka Marysiu!Nie dawaj się jak tylko możesz,pogoda i u nas dopisuje ale deszcz bardzo potrzebny,bo bardzo sucho wszędzie.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
mobic Re: Hej,jak zdrówko? 05.05.26, 14:03 A ja dziś wybrałem się na mojej hulajnodze na staw który jest w pobliżu. Bardzo ładnie tam ,ławeczki, woda i wiaterek wiejący od wody. Dużo drzew z budkami ptaków. . Odpowiedz Link
xy.5 Re: Hej,jak zdrówko? 07.05.26, 19:38 Bardzo ładne miejsce,w sam raz na krótki wypad. Odpowiedz Link
mobic Re: Hej,jak zdrówko? 25.05.26, 17:12 Byłem dziś u lekarza i mam założony Holter, jest to badanie całodobowe EKG. Dziś założyli a jutro zdejmą. Ciekawe czy ktoś z was miał to założone? Odpowiedz Link
xy.5 Re: Hej,jak zdrówko? 26.05.26, 20:18 Tego nie miałam,miały moje koleżanki,które są pod opieką kardiologa. Odpowiedz Link
mobic Re: Hej,jak zdrówko? 26.06.26, 14:01 Wczoraj byłem u Kardiologa, odczytał wyniki z Holtera i powiedział że wszystko jest ok wszystko jest w porządku w normie. Następna wizyta u niego kontrolna za pół roku. Bardzo się cieszę że jest wszystko ok a przedtem się martwiłem. Nad wodę dziś wybrałem się ale za długo nie idzie posiedzieć bo za gorąco nawet w cieniu jest gorąco. Odpowiedz Link
xy.5 Re: Hej,jak zdrówko? 27.06.26, 19:09 To bardzo dobra wiadomość,super ,że odwiedzasz tak piękne miejsca.U mnie reumatolog stwierdził dnę moczanową,mam z tego powodu zapalenie stawów kolanowych,męczy mnie chodzenie po schodach,musiałam zrezygnować z ogrodu i wziąć się za siebie,nie daję się,pozdrawiam cieplutko wszystkich czytających. Odpowiedz Link
mobic Re: Hej,jak zdrówko? 28.06.26, 11:45 Całkiem zdrowym to się nie jest jeszcze Nefrologa muszę po niedzieli odwiedzić. Zobaczymy co będzie dalej. Odpowiedz Link