Dodaj do ulubionych

Dobranocka forumowa

30.06.17, 21:55

A jutro już będzie lipiec ... big_grin

Miłych snów. http://s18.rimg.info/3f9de38c4c5af6c43243b4b01fbffcc8.gif
Obserwuj wątek
    • leda16 Re: Dobranocka forumowa 03.07.17, 01:07
      Jaka piękna melodia
      • super.222 Re: Dobranocka forumowa 03.07.17, 20:05
        https://img4.dmty.pl//uploads/201602/1455335888_lgmj8g_600.jpg
        .
        .
        Ludzie to mają pomysły big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin
              • sagittarius954 Re: Dobranocka forumowa 15.07.17, 09:38
                No niestety nie jestem ślepy, żeby garnęły się do mnie piękne kobiety 😥
                • super.222 Re: Dobranocka forumowa 15.07.17, 11:38

Ale czucie przecież masz ... big_grin big_grin

Słuch zapewne też Ci nie szwankuje i potrafisz zauważyć,
                  że piosenkę w tym *kawałku* wykonuje ktoś o podniecającym
                  głosie. W filmie tango wykonuje orkiestra.

Dokonać takiego podkładu ... ho ho ho big_grin
                        • sagittarius954 Re: Dobranocka forumowa- jutro może być lepiej 25.08.17, 09:48
                          Halo😀
                          Dobranoc dobranocką ale trzeba się przecież obudzić😙
                            • sagittarius954 Re: Dobranocka forumowa- Cliff Richard 26.08.17, 09:09
                              Jak to kreci nie będzie?
                              Niemożliwe...😕
                              • super.222 Re: Dobranocka forumowa- Krecia P. 26.08.17, 15:18

Czekam na natchnienie.
                                Jak mnie natchnie to zmienię na coś mądrzejszego. wink
                                            • super.222 Re: Dobranocka forumowa - Wiesław Michnikowski 29.09.17, 21:58
                                                • czuk1 Re: Dobranocka forumowa - Rebeka *Twoja twarz ... 12.11.17, 09:58
                                                  Świetne. Oglądam turniej muzyczne. Mam porównanie z oryginałem i poziomem śpiewania innych.
                                                  Tu jest wykonanie inne i lepsze od oryginału.
                                                  • czuk1 Re: Dobranocka forumowa - Maluma 12.05.18, 09:40
                                                    Zamiast kołysanki forumowa refleksja

www.youtube.com/watch?v=sy2r3Q-de3g
                                                    początek piosenki....
                                                    zorza28.. Jak długo biegnie nasze życie Gdzie początek nici tej Przemija lato i już jesień Wszystko tu miejsce ma.--

zamiast mojego komentarza, piękny wpis Moniki:

MoNiKa MoNi Szczęście jest tuż obok nas - w zwyczajnym dniu , w zapachu domu, wśród chmur, w ciszy traw - Jest blisko nas, blisko tak...Dlatego najważniejsze w życiu jest szczęście dzielić z innymi I uśmiechać się…Wielka miłość płynie w nas...
                                                  • czuk1 Re: Dobranocka forumowa - Cudem jest świat 20.12.18, 14:57
                                                    Nigdy nie przypuszczałem, że będę dedykował Superce pieśni na Jej wieczną Wartę. Wzajemnie dedykowaliśmy sobie inne miłe pieśni. Niech te pieśni przypominają Forumowe Dobranocki.
                                                    Pozostajesz zawsze w naszej pamięci.
                                                    www.youtube.com/watch?v=1vQK6OoRomE
                                                    www.youtube.com/watch?v=yR2h61bdoCo&start_radio=1&list=RDyR2h61bdoCo&t=7
                                                  • beatad1992 Re: Dobranocka forumowa - Cudem jest świat 20.12.18, 16:35
                                                    Również nigdy nie przypuszczałam, że będę informować o takich rzeczach. Pogrzeb odbędzie się jutro, więc proszę w dniu jutrzejszym o mentalne wsparcie.
                                                    Bardzo dziękuje za wszystkie słowa.
                                                    Wnuczka.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka