graga211 23.02.09, 15:20 Gratuluję tak pięknie zagospodarowanego forum i życzę sukcesów oraz zadowolenia. Pozdrawiam (i już, natychmiast czmycham, coby nie stresować) Graga. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: Hop! Hop! Marii! 23.02.09, 18:05 Witaj Graga Już dżwigam kwiaty w pośpiechu- by podziękować ci za wstąpienie w nasze tu progi_ Ale tak jakoś się troszkę spóżniłaś?filomena1--była pierwsza Nie czmychaj" nie zmykaj-tu miejsca dość ... Spokojnie-my tu dopiero rezkręcamy" interes"a wszystko dzięki istotkom pracowitym-bo sobie tu gaduniają- na wszelakie tematy-i wiedzą jak bardzo nam tu wszystkim spokojnie czas FRUUUUUUUNIE.. Odpowiedz Link
graga211 Re: Hop! Hop! Marii! 23.02.09, 19:47 A ja, widzisz, ciągle cierpię na brak czasu, dlatego tylko wpadam niczym po sól, by jedynie zobaczyć, jak sobie babeczki radzą i o czym pytlują. Rzadko kiedy mam czas włączyć się. Net to straszliwy głodomór! Człowiek, gdy w niego wejdzie, to amen w pacierzu, wsiąkł jak nic. Teraz śpieszę na satelitarną mapę google obejrzeć pożary w Australi i na Przylądku Dobrej Nadziei. Właśnie siostra mi dzwoniła, że mają dymne zaćmienie słońca, a wieczorem pożar powinien być widoczny. Pozdrawiam i lecę. Odpowiedz Link