Dodaj do ulubionych

Nasze NIUSY forumowe

20.04.09, 08:00
wczoraj na forum pierwszy raz pojawił się sybellius ,
a póżniejszym wieczorem odwiedziła nas skowronek1-
kosztem snu to zrobiła- bo jak wiadomo skowronki bardzo wcześnie
wstają..
witam , zaglądajcie -odwiedzajcie..piszcie co wam w duszy
grasmile
Obserwuj wątek
    • marii51 Re: Nasze NIUSY forumowe 20.04.09, 08:08
      Wabikiem powrotu po dłuższej nieobecności paulinki303
      okazał się wątek o Krakowie -
      (załozony przez misie_net ,zauroczonego tym miastem)
      Miło paulinko303 - bo i zdjęcia możemy poogladać..więcej nas tak nie
      pozostawiaj- bo poleci za tobą list.. smileposzukujący ciebie smile
      • marii51 Re: Nasze NIUSY forumowe 20.04.09, 08:16
        Natko
        [i]pisz tu na forum spontanicznie-zapraszam ,
        tak jak ci najbardziej odpowiada..
        -nie mam jak ,ale chętnie zmieniłabym nazwę forum na
        ''SPONTANICZNE FORUMOWANIE"[i/] poważnie .. naprawdę..
        [url=https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=86794] a
        gdyby tak
        nieba przybliżyćsmile
        [/ur[/i]MG]
        i42.tinypic.com/2132ja1.gif[/IMG]
        • marii51 Re: Nasze NIUSY forumowe 20.04.09, 11:32
          wiadomość z ostatniej chwili
      • 1skowronek Re: Nasze NIUSY forumowe 20.04.09, 12:23
        Miło, że zauważono moją skromną osobę. Skowronek - to tak dla zmyłki bo
        właściwie jestem sową. Pozdrawiam i gratuluję sprawnego administrowania forum.
    • sibeliuss Re: Nasze NIUSY forumowe 20.04.09, 13:57
      Ja jestem chłopem od jasnej cholery, dusza rogata - nie wiem czy ze
      mną wytrzymacie, bo nie jestem ani miły, ani sympatyczny, no i piszę
      zawsze co myslę.
      • jaga_22 Re: Nasze NIUSY forumowe 20.04.09, 17:08
        Sibeliussie...może jednak znajdziesz i pozytywne swoje strony.
        To...że sam siebie tak skrytykowałeś bezlitośnie,to przecież
        już pozytyw.Daj nam okazję abyśmy Ciebie poznali i ocenili.

http://i43.tinypic.com/1251d2u.gif
        • cieplanata Re: Nasze NIUSY forumowe 20.04.09, 17:15
          może jak przybliży się do Sibeliussa to Niebo to trochę optymizmu na Niego "spadnie"
          • jaga_22 Re: Nasze NIUSY forumowe 20.04.09, 17:20
            No ale właśnie Sibeliuss zaczął narzekać,że musi obrazki przesuwać,ale
            przecież niebo mu nie spadnie na
            głowę.
            http://i44.tinypic.com/25ez7o9.gif
          • sibeliuss Re: Nasze NIUSY forumowe 20.04.09, 17:23
            Nie chcę do nieba, tam musi być milutko i słodziurko, a dla mnie
            chilli i pieprz czarny.
            • cieplanata Re: Nasze NIUSY forumowe 20.04.09, 17:53
              no wiesz........ w piekle znów za gorąco i śmierdzi okrutnie smołą i siarką,
              musisz sobie wymyślić coś pośredniego, ale nie czyściec, bo tak też wszyscy
              grzeczni - chcą się do nieba dostać wink
              • jaga_22 Re: Nasze NIUSY forumowe 20.04.09, 18:15
                Sibeliuss,ja też lubię pieprz czarny i pieprz cayenne,właśnie zjadłam
                flaczki,a ponieważ nie miałam chili ostrego,to wzięłam cayenne.
                Piekło w gębie.
                http://i40.tinypic.com/2lid8y1.gif
                • sibeliuss Re: Nasze NIUSY forumowe 20.04.09, 21:19
                  Moje klimaty smile
      • marii51 Re: do sybeliussa... 20.04.09, 18:44
        a już my! będziemy owszem bacznie ciebie obserwować -narazie wg
        statusu forumowicza na tym forum jesteś--... samo to, że jest tu
        kobiet uaaa -"klan niebiański - fakt kilka panów też mamy..i
        owszem smile

a jeszcze myśleć troszkę.. to i my tu wszyscy myślimysmile
        i najbardziej ważne to - jak? jak? przez 9 lat zgarniasz tyle ludzi
        do produkcjii takiej ilości postów
        • marii51 Re: niusy forumowe... 20.04.09, 19:55
          tylko kilka postów i mamy już 100 wpisów dziś... pięknie
          • marii51 Re: niusy forumowe... 20.04.09, 20:07
            już leci 101smile
            • sibeliuss Re: niusy forumowe... 20.04.09, 21:21
              U mnie na SO 322500, ale nie dbam o ilość wpisów, już nie dbam smile
              • marii51 Re: niusy forumowe... 20.04.09, 21:26
                przy takiej ilości
                • marii51 Re: niusy forumowe... 21.04.09, 17:02
                  powrócił dziś wątek o pochyłym domku- i juz zaczęliśmy sobie
                  wyobrażać- jak to tam chodzi pochylo itd- a nasza jaguś dopełniła
                  zaskoczenia kolejnego niesamowitego pokazując nam domek do góry
                  nogami
                  • marii51 Re: niusy forumowe... 22.04.09, 09:58
                    Nasza tropcia zakomunikowała kolejny raz- jak tylko pozna
                    szczególiki aparatu-
                    - to uchwyci fotki z najrożnieszymi robaczkami-
                    hmmm-
                    to mi trzeba uchwycić stadka mieszkających pełzaczków-
                    nauki w sobotę pobiorę od syna..
                    • jaga_22 Re: niusy forumowe... 22.04.09, 10:52
                      Marii,a o jakich pełzaczkach mówisz winkojej coś mi skóra cierpnie,mimo,że
                      kocham wszystko co żyje na tym świecie winksmile
                      • marii51 Re: niusy forumowe... 27.04.09, 08:43
                        Hurrrrrra....Cztery miesiące już bawimy
                        się na forum-
                        odwiedziło nas troszkę osób- nie mała gromadka-dziękuję że
                        jesteście...

http://i39.tinypic.com/xeljq0.jpg

http://i41.tinypic.com/jrfv9w.jpg
                        • cieplanata Re: niusy forumowe... 27.04.09, 09:18
                          cieszę się, że się cieszyszsmile Lubię te Twoje radości Mariismile
                          • marii51 Re: niusy forumowe... 27.04.09, 09:24
                            Natka--hihi...jaki "staranny" oglądacz tv-
                            • jaga_22 Re: niusy forumowe... 27.04.09, 09:33
                              http://i40.tinypic.com/f0nep0.gif
                              • marii51 Re: niusy forumowe... 30.04.09, 22:03
                                najnowsza wiadomość...
                                czas powitać kilka osóbek-jedni już tu pracują aktywnie..
                                a ANIA zerknęła zza oceanu
                                irene... też zerka.. smileskądś?smile
                                • marii51 Re: niusy forumowe... 12.05.09, 14:58
                                  zawitała do nas konwalia2-ale dziś gdy poczyta - nie ważne
                                  • jaga_22 Re: niusy forumowe... 12.05.09, 15:28
                                    Marii ...widzę,że Ciebie zapach konwalii odurzył.winkja też uwielbiam zapach
                                    konwalii.Do nas zawitała waliakon2,a może to konwalia???
                                    no to już zgłupiałam.Waliakon2 do nas wróci...wróci.smilesmile
                                    • jaga_22 Re: niusy forumowe... 12.05.09, 15:34
                                      Haha...lepiej późno niż wcale.Rzeczywiście to anagram konwalii.big_grin big_grintongue_out
                                      • marii51 Re: niusy forumowe... 06.06.09, 18:59
                                        o kochani-
                                        • metalin Re: niusy forumowe... 06.06.09, 19:27
                                          Dziękuję za powitaniesmile
                                          Pisałam już i zaglądam do Was czasemsmile
                                          • jaga_22 Re: niusy forumowe... 06.06.09, 20:15
                                            Tak mi się wydawało ,że metalin już gościła na naszym forum.Miło,
                                            że jesteś.http://i44.tinypic.com/vxke90.gif
                                            bartoszyce.pl/
                                            • marii51 Re: moje gożdziki pachnące - 06.06.09, 20:46
                                              takie identyczne mam na działce-

wręczam nowinkom forumowymsmile
                                              an-ta,metalin i chochliczek

http://i42.tinypic.com/vi2r6c.jpg
                                              • jaga_22 Re: moje gożdziki pachnące - 06.06.09, 21:04
                                                To ja też przywitam gożdzikiem,ale
                                                brodatym.http://i44.tinypic.com/vxke90.gif
                                                http://i44.tinypic.com/vxke90.gif
                                                http://i39.tinypic.com/detma0.jpg
                                                • metalin Re: moje gożdziki pachnące - 06.06.09, 21:45
                                                  smile dzięki, dziękismile

Też nie przyjdę z gołymi rękami ....to z mojego ogródka

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/sh/eh/dyrb/iYoex3aikDnLtgvedB.jpg
                                                  • marii51 Re: moje gożdziki pachnące - 15.06.09, 18:03
                                                    Witam wszystkich -A powitanko specjalne i szczególne-
                                                    dede43,koniczynce777 i brzózce1958 --
                                                    cudownie - nie zapominacie o forum- bardzo dziękuję
                                                  • marii51 Re: moje gożdziki pachnące - 02.07.09, 15:56
                                                    Wiadomości najnowsze to
                                                    --codziennie przybywa postów-WCALE NIE MAŁO!
                                                    Mamy więc klikających-JEST BARDZO DOBRZE..smilePOZDRAWIAM TUBYLCÓW
                                                    FORUMsmile
                                                    mimo urlopów-letnich przyrodniczych wojaży--

czytających jest o wiele,wiele przelotnych więcej...czyli budzimy
                                                    zainteresowanie- smileHURRRRRA! TAK TRZYMAJMY
                                                  • marii51 Re: aha goryl czy gorylica.. 02.07.09, 16:04
                                                    to temat wiodący dziś.. a czy bret_1 zawita- ????
                                                    spróbuje nas przekonać
                                                  • marii51 Re: dwa letnie misiące pauzy- w niusach,,, :) 10.09.09, 11:32
                                                    Bardzo duże zmiany na forum,
                                                    jaga_22 wraz ze swoją ekipą ...
                                                    " zamieszkała" na swoim własnym ukrytym forum-
                                                    spełniła swoje marzenie- o którym ja od jakiegoś czasu-
                                                    ...wyczuwałam.. to w między słowy
                                                  • dede43 Re: Marii 10.09.09, 15:00
                                                    marii51 napisała:

Bardzo duże zmiany na forum, jaga_22 wraz ze swoją ekipą ..." zamieszkała" na
                                                    swoim własnym ukrytym forum- spełniła swoje marzenie- o którym ja od jakiegoś
                                                    czasu-...wyczuwałam.. to w między słowy
                                                  • marii51 Re: dede43 10.09.09, 19:07
                                                    To są twoje subiektywne ,tylko twoje interpretacje- na każdym forum
                                                    jest inny styl forumowania.
                                                    Już to omawiaśliśmy dużo wcześniej. W wielu dyskusjach-
                                                    jedni odpowiadają- krótko konkretnie,inni z zapytaniem- tym samym
                                                    ukierunkowują do następnych znak - zapytania- ich własnych
                                                    przemyśleń- nie tak jak w artykule - np autor.
                                                    Uważam forum dyskusyjne za otwarte- i póki jest otwarte przychodzą
                                                    ludzie- nawet bez moich zaproszeń- każdy ma - może mieć! swoje
                                                    indywidualne- zdanie.
                                                    Moja rada- dede43- wchodzisz na forum
                                                  • dede43 Re: dede43 10.09.09, 20:19
                                                    marii51 napisała:

>
                                                    > Moja rada- dede43- wchodzisz na forum
                                                  • marii51 Re: dede43 10.09.09, 20:22
                                                    wiem dede43 wiem........smile
                                                  • marii51 Re: dede43 10.09.09, 20:25
                                                    dede43-----------
                                                  • koniczynka777 Re:Marii 11.09.09, 09:47
                                                    jesli nie chcesz utarczek ukryj forum i po klopociesmile
                                                    A tak jestes latwym celem..
                                                    www.kulinariadoroty.prv.pl/
                                                  • super222 Re:pytam sie, wyjaśnijcie 11.09.09, 10:29

w jakim celu zakłada się *forum ukryte*.
                                                    Jeżeli w nazwie jest forum to dla mnie
                                                    jest jasne, że może każdy...
                                                    Do adminów należy selekcja i mają oni do tego
                                                    prawem uświęcone środki, by wykluczyć czyli
                                                    banować. Natomiast ukrywanie swego forum za
                                                    podwójną ścianą logowania jest dla mnie zupełnie
                                                    ,udziwnione a nawet podejrzane.
                                                    Marii - mój szacunek, że godnie uwolniłaś się
                                                    od dominującej roli swojej b. moderatorki.
                                                    Gdyby takiej nie było na forumach, to pewnie
                                                    ktoś by ją stworzył. Jest jedyna w swoim rodzaju.
                                                  • koniczynka777 Re:pytam sie, wyjaśnijcie 11.09.09, 12:03
                                                    ja tam wole forme ukrytasmile i tyle kazdy ma prawo wyborusmile
                                                  • marii51 Mam , dzis odkryłam 19.09.09, 11:39
                                                    hmmm , skąd bierzecie taki sposób?
                                                  • marii51 Re:pytam sie, wyjaśnijcie 19.09.09, 13:45
                                                    koniczynka777 napisała:

> ja tam wole forme ukrytasmile i tyle kazdy ma prawo wyborusmile
                                                  • marii51 Re:pytam sie, wyjaśnijcie 22.09.09, 09:32
                                                    Kochani- troszkę was "zostawiam", bo NK - jedzie do mnie MAM SPRAWY
                                                    ORGANIZACYJNE- BISIADOWE- I noclegowe na głowiesmile smile) Boże jak się
                                                    cieszę.. mówię wam.. agroturystyka bartoszyce
                                                  • tropem_misia1 Re:pytam sie, wyjaśnijcie 22.09.09, 09:41
                                                    Odpoczywaj,baw sie dobrze big_grin
                                                  • marii51 Re:niusy forumowe 06.11.09, 09:25
                                                    cząstka nas jestsmile))http://img338.imageshack.us/img338/7369/s57.gif
                                                  • marii51 Re:niusy forumowe 12.11.09, 22:21
                                                    Wiadomość forumowa jest taka- że do łóżeczka daję "drapaka"tzn- idę
                                                    spać-smile
                                                  • marii51 Re:niusy forumowe 12.12.09, 12:31
                                                    Ładna przerwa w informacjach
                                                  • marii51 Re:niusy forumowe 26.02.10, 20:58
                                                    nana_c tu witałamsmile
                                                    forum.gazeta.pl/forum/w,86794,99993044,106135381,Re_nana_c_nas_odwiedzila_.html

joladon- Witałamsmile

konwaliaibez-Witałam smile

-- WIOSNY KWIATÓW RADOŚCI I BYWAJCIE NA
                                                    FORUM,PISZCIE smile

https://swiatnaszkolorowy.blox.pl/resource/krokusy2008.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
  • Kategorie
  • Najnowsze wątki
  • Więcej forów
  • Więcej na tym forum
  • Tagi
  • Polecane
  • Powiązane tematy
  • Najciekawsze
  • Aktywne