marii51 07.09.09, 10:55 wiem jak jesteś zapracowany,ale może powiem słowami piosenki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfredka1 Re: Humorze czarny... 07.09.09, 19:48 Zawsze przy słuchaniu wzruszam się ogromnie, jak i przy wielu innych piosenkach /balladach/ rosyjskich. Okudżawa z jego śpiewaniem, na zawsze pozostanie mi bliski. Odpowiedz Link
czarny.humor Sprawiłas mi dużą przyjemność Marii tym utworem 07.09.09, 21:36 "Modlitwa" Okudżawy i w ogóle jego ballady były również w moim repertuarze. : ))) To przypomnienie sprawiło, że własnie sięgnąłem po gitarę! : ))) Odpowiedz Link
frommm Re: Sprawiłas mi dużą przyjemność Marii tym utwor 07.09.09, 21:55 www.youtube.com/watch?v=laKFeuMn65I Odpowiedz Link
tropem_misia1 jAK JA LUBIĘ gINTROWSKIEGO... 07.09.09, 22:52 www.youtube.com/watch?v=YZT8tYX1g2M&feature=related i Kaczmarskiego... Pejzaż z szubienicą ...wg,obrazu Bruegla Elegia dla Sergiusza Jesienina. Odpowiedz Link
marii51 Re: landart i frommmm- serdecznie witam- 07.09.09, 23:18 Dziękuję za utwory do posłuchania- Wszystkim dziękuję- rozrzewniłam się i już.... pozytywnie oczywiście.. Pamiętam, pamiętam Humorze- że lubisz -"Czerwony tulipan" ACH mam dzień -wnusia w telefoniku mi śpiewała 3x sto lat--na jutro ćwiczyła mamusi swojej na urodzinki zaśpiewać- malutka nie ma jeszcze dwóch latek Odpowiedz Link
czarny.humor To i ode mnie coś na nadchodzący czas. 07.09.09, 22:26 Jedne z moich ukochanych piosenek: www.youtube.com/watch?v=McMsyPddKpQ www.youtube.com/watch?v=4rqia82XoKI : ))) Odpowiedz Link
marii51 Re: To i ode mnie coś na nadchodzący czas. 07.09.09, 22:57 Andrzej- posłucham- bardzo chętnie- (i gitarę chwyciłeś i wypady wakacyjne pewnie ci się przypomniały- bardzo dobrze--" na całych jeziorach... "augustowskie noceitd--) Mam dwa wpisy mi nieznanych osób-pierwszy raz tu na moim forum- póki nie poczytam kim są na podstawie postów ..gdzieś jeszcze Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: To i ode mnie coś na nadchodzący czas. 08.09.09, 08:38 landart przeslal ci- Barke, frommm - Dokad nas zaprowadzisz,Panie I? Odpowiedz Link
marii51 Re: To i ode mnie coś na nadchodzący czas. 08.09.09, 08:46 Tropisiu- wczoraj już wszystko wyjaśniłam--- "Re: landart i frommmm- serdecznie witam- marii51 07.09.09, 23:18 Odpowiedz Dziękuję za utwory do posłuchania- Wszystkim dziękuję- rozrzewniłam się i już.... pozytywnie oczywiście.. Pamiętam, pamiętam Humorze- że lubisz -"Czerwony tulipan" ACH mam dzień -wnusia w telefoniku mi śpiewała 3x sto lat--na jutro ćwiczyła mamusi swojej na urodzinki zaśpiewać- malutka nie ma jeszcze dwóch latek" Odpowiedz Link