anianek 04.07.13, 10:59 Cześć, marzy mi się torebka z filcu , może wiecie gdzie znaleźć jakieś wzorniki , porady jak uszyć taką torebkę? Z góry dziękuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mania_mika Re: Torebki z filcu 10.02.14, 12:28 zapraszamy na warsztaty do krainy filcu z szycia toreb filcowych :) sklep.krainafilcu.pl/warsztaty.html :) dowie się tam Pani wszystkiego a uszytą torbę będzie mogła Pani zabrać ze sobą do domu ::) Odpowiedz Link Zgłoś
krackoff Re: Torebki z filcu 02.03.14, 14:19 Torebki z filcu, ale też kontakt do producenta: bulubulu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
handmadeanddiy Re: Torebki z filcu 19.06.14, 14:29 Wystarczy przeszukać Internet - wzór możesz odrysować sama z jakieś torebki, którą masz. Potem wystarczy ozdobić wedle uznania i zszyć :) Metoda prób i błędów jest najskuteczniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
agaklimek Re: Torebki z filcu 10.07.15, 14:18 Kiedyś szyłam i szukałam wykrojów w internecie. Wyszło całkiem nieźle. A znacie może skuteczne metody konserwacji takiej torebki? Odpowiedz Link Zgłoś
madziunia-madziunia Re: Torebki z filcu 04.11.15, 19:33 Witam serdecznie, jeśli interesujesz się rękodziełem to mam dla Ciebie super wydarzenie - warsztaty tworzenia biżuterii z filcu - zapraszam na www.facebook.com/events/1501241306870100/ Odpowiedz Link Zgłoś
ekotechkalety Re: Torebki z filcu 07.02.16, 21:33 Witam - Pomysłów jak wykonać torebkę najlepiej szukać w google - czy nawet youtube. Sam filc polecam na www.profilc.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś