sukces-bdg
13.02.11, 23:01
Witam
Mam do zaoferowania w stałej wyprzedażowej ofercie skarpetki dużego producenta , lidera w jednym z segmentów skarpet w PL, oraz jednego z czołowych w innym segmencie.
Standartowa oferta skarpet z rodzajów, które mam w ofercie wyprzedażowej zawiera się w przedziale 3,50 -12 zł netto za parę u producenta
W ofercie wyprzedażowej kształtuja się następująco
Końcówki serii- skarpety które już nie sa produkowane , bo zmieniono wzór lub skład lub kolorystykę -cena 3,50 netto , bez róznicy jaki rodzaj . W ofercie standartowej odpowiedniki kosztują 5-12 netto. Ceny jednego z rodzajów nie znam bo został zupełnie wycofany. Skarpetki z metkami producenta , mogę na życzenie dodać wspólny kod kreskowy by zakleić orginalny i mieć mniej roboty przy inwentaryzacji i wprowadzaniu dostawy do komputera . Dostępny asortyment- kilka rodzajów w wybranych rozmiarach
Skarpetki z drobnymi niedokładnościami - 2 zł netto . Zazwyczaj są to drobne nierówności na końcówkach ściągacza lub jeszcze mniejsze pierdółki, wiele skarpet mimo że się im przyglądałem , nie znalazłem niczego. Tańsi producenci takie skarpety sprzedają w pierwszym gatunku. Skarpetki bez metek producenta - daję swoje metki + na zyczenie wspólny dla tej grupy kod kreskowy. Dostępny asortyment- bardzo duży, jednak bywają dziury asortymentowe w niektórych rozmiarach lub kolorach.
Sklepy które zaopatruję sprzedają towar w przedziale cen 3,80- 5,40 te z drugiej grupy i
7-8 zł te z pierwszej grupy .
Na terenie województwa kuj-pom oferuję również pełną ofertę standartową producenta wraz ze wsparciem sprzedaży - oferta szczególnie dla sklepów sportowych, turystycznych oraz medycznych i zielarskich .
Skarpetki z najwyższej półki jakościowej, bezuciskowe, bezszwowe, antybakteryjne , antygrzybicze, antyzapachowe.
Zainteresowanym wyślę katalog producenta -na mail , w razie zakupu doradzę również jak najskuteczniej sprzedać ofertę wyprzedażową ( byłem PH kilkanaście lat ) .
W obecnym cięzkim okresie styczeń luty , sklepy które biorą na próbę 100-150 par , potrafią po 2-3 dniach dzwonić po kolejna dostawę .
Na terenie województwa kuj- pom towar dowiozę osobiście by wybrać sobie z samochodu.
Poza województwem- najlepiej przejrzeć katalog i zamówić skarpetki z danych grup asortymentowych oraz kolorystycznych a ja przygotuję odpowiedni towar i wyślę
Minimum zamówienia do wysyłki- 100 szt .
Dla lokalnych sieci oraz hurtowni wielobranżowych możliwośc upustu - minimum 1000 szt