13.02.11, 23:01
Witam
Mam do zaoferowania w stałej wyprzedażowej ofercie skarpetki dużego producenta , lidera w jednym z segmentów skarpet w PL, oraz jednego z czołowych w innym segmencie.
Standartowa oferta skarpet z rodzajów, które mam w ofercie wyprzedażowej zawiera się w przedziale 3,50 -12 zł netto za parę u producenta
W ofercie wyprzedażowej kształtuja się następująco
Końcówki serii- skarpety które już nie sa produkowane , bo zmieniono wzór lub skład lub kolorystykę -cena 3,50 netto , bez róznicy jaki rodzaj . W ofercie standartowej odpowiedniki kosztują 5-12 netto. Ceny jednego z rodzajów nie znam bo został zupełnie wycofany. Skarpetki z metkami producenta , mogę na życzenie dodać wspólny kod kreskowy by zakleić orginalny i mieć mniej roboty przy inwentaryzacji i wprowadzaniu dostawy do komputera . Dostępny asortyment- kilka rodzajów w wybranych rozmiarach
Skarpetki z drobnymi niedokładnościami - 2 zł netto . Zazwyczaj są to drobne nierówności na końcówkach ściągacza lub jeszcze mniejsze pierdółki, wiele skarpet mimo że się im przyglądałem , nie znalazłem niczego. Tańsi producenci takie skarpety sprzedają w pierwszym gatunku. Skarpetki bez metek producenta - daję swoje metki + na zyczenie wspólny dla tej grupy kod kreskowy. Dostępny asortyment- bardzo duży, jednak bywają dziury asortymentowe w niektórych rozmiarach lub kolorach.
Sklepy które zaopatruję sprzedają towar w przedziale cen 3,80- 5,40 te z drugiej grupy i
7-8 zł te z pierwszej grupy .
Na terenie województwa kuj-pom oferuję również pełną ofertę standartową producenta wraz ze wsparciem sprzedaży - oferta szczególnie dla sklepów sportowych, turystycznych oraz medycznych i zielarskich .
Skarpetki z najwyższej półki jakościowej, bezuciskowe, bezszwowe, antybakteryjne , antygrzybicze, antyzapachowe.

Zainteresowanym wyślę katalog producenta -na mail , w razie zakupu doradzę również jak najskuteczniej sprzedać ofertę wyprzedażową ( byłem PH kilkanaście lat ) .
W obecnym cięzkim okresie styczeń luty , sklepy które biorą na próbę 100-150 par , potrafią po 2-3 dniach dzwonić po kolejna dostawę .

Na terenie województwa kuj- pom towar dowiozę osobiście by wybrać sobie z samochodu.
Poza województwem- najlepiej przejrzeć katalog i zamówić skarpetki z danych grup asortymentowych oraz kolorystycznych a ja przygotuję odpowiedni towar i wyślę

Minimum zamówienia do wysyłki- 100 szt .
Dla lokalnych sieci oraz hurtowni wielobranżowych możliwośc upustu - minimum 1000 szt
Obserwuj wątek
    • sukces-bdg Re: SKARPETKI 13.02.11, 23:14
      W razie czego telefon
      604-687-328
      • sukces-bdg Re: SKARPETKI 24.03.11, 21:24
        W nowej dostawie oprócz ww skarpet doszły również skarpetki piłkarskie oraz narciarskie- są one takie jak te z drugiej grupy wyprzedażowej- czyli drobne niedokładności i brak metki producenta , ale ich cena wynosi 4 zł netto . Standartowa cena producenta to : skarpety piłkarskie- niecałe 12 netto, narciarskie- od 15 do 31 netto . Dodam jedynie że w tym roku miałem już 2 dostawy skarpet piłkarskich z oferty pełnocenowej ( czyli za niecałe 12 zł za parę ) i w obu przypadkach cała dostawa rozeszła się w 1-2 dni . Tym bardziej będą schodziły wyprzedażowe za 1/3 ceny
        • sukces-bdg koszulki REEBOK damskie 20 zł netto 08.06.11, 22:51
          Oferta na skarpetki cały czas aktualna , może latem nie będzie z nimi szału, ale od września znowu zacznie się sezon .
          Ale ten post na inny temat
          Posiadam i mam nadzieję że będę miał dostęp jeszcze przez jakiś czas do SERII PRÓBNEJ KOSZULEK REEBOK DAMSKICH.
          Seria próbna- są to koszulki , które przed rozpoczęciem produkcji, podwykonawcy wysyłają do oceny do firmy. Praktycznie 100% to rozmiar M .
          Jest to mix, praktycznie każda koszulka jest różna . Są to t-shirty, bokserki, na ramiączkach, koszulko-spódniczki , topy , thirty z wbudowanymi topami itp .
          Kolory głównie czarne, białe , różowe/czerwne, mniejsze ilości zielonych , niebieskich fioletów i innych . Skład - bawełna, poliester lub lycra . Niektóre posiadają systemy , np PLAY DRY .
          Koszulki są bardzo ładne , w ostatniej dostawie miałem sporo z 2010 roku , we wcześniejszych - najstarsze modele były z 2008 roku, nie są to więc jakieś starocie ( jak na outlet oczywiście ) .
          Minimalne zakupy przy wysyłce - 20 szt , dla klientów z woj Kuj-Pom tak jak przy skarpetkach- możliwość osobistego wyboru w sklepie klienta .
          Jeśli chodzi o zdjęcia- nie ma za wielkiego sensu ich robić, bo i tak prawie każda koszulka jest inna, dla zainteresowanych mogę oczywiście wysłać przykład , ale istnieje duże prawdopodobieństwo że w momencie zakupu na stanie nie będzie ani sztuki z tych ze zdjęć .
          Moim zdaniem prościej jest by klient podał na jakich koszulkach najbardziej mu zależy a ja się postaram skomponować mix by klient był zadowolony .
          Towar jest sprowadzany, należy więc do niego dodać opisy w języku polskim by spełniał wymogi PIH , ewentualnie ja mogę dodać swoje, napisane na komputerze .
          Wystawiam faktury vat, na fakturze w nazwie produktu jest oczywiście nazwa REEBOK .
    • super-prezes Re: SKARPETKI 17.05.11, 15:41
      Witam

Ważne żeby nie kupować skarpet Chińskich - czyli tych najtańszych !! ponieważ w tych skarpetach nawet " bawełna" jest sztuczna są to zazwyczaj najtańsze skarpety, takich nie warto kupować bo dzieje się właśnie to co mówiłeś- nieprzyjemny zapach stóp, odparzenia itp. Trzeba szukać skarpet polskich producentów ( polecam www.matiskarpety.pl), nie importerów ( oni też chińszczyzną handlują), trzeba skarpety polskich producentów kupować, one są szyte z włoskiej bawełny, lecz one także nie mają zawartości 100% bawełny, zazwyczaj jest to 80% bawełny - prawdziwej bawełny ! i 20 % elastilu ( laycry- możesz poczytać o tym materiale jak poszukasz) , ale nie martw się to nie jest nic sztucznego to po prostu materiał dodawany aby skarpeta była elastyczna ( rozciągliwa) , niestety skarpety Polskie są droższe ich nie kupisz za 50 gr od sztuki, dobre skarpety kosztują w detalu min. 2,50 ale to nic w porównaniu do skarpet nike itp markowych ( które również szyte są w chinach) wiec przede wszystkim wystrzegać się taniej chińszczyzny !!

Ps. wiem tyle o skarpetach bo moi teściowie produkują :) i polecam Mati z Aleksandrowa Łódzkiego , niestety tylko hurt ( www.matiskarpety.pl)
      • sukces-bdg Re: SKARPETKI 08.06.11, 23:21
        Masz rację co do różnicy między skarpetkami polskimi a chińskimi. W chińskich nawet jak jest napisane 80% bawełny to w ręce czuć anilanę , stąd zapewne odparzenia .
        Wśród polskich także jest óżnica, większość oczywiście to segment ekonomiczny .
        Część " producentów " polskich jedynie dodaje swoje metki do chińskiej tandety i od tych należy uciekać, jest nawet spora firma która tak sprzedaje , także majtki .
        Wspominając o chińszczyźnie nie należy zapominać o firmach które zlecają tam produkcję, ale pilnują jakości, narzucają materiały itp, tu jakość jest ok ( adidas, puma , atlantic itp ) .
        Polscy producenci - segment ekonomiczny- dzieli się na producentów tandety , choć i tak lepszej od chińszczyzny bo bezpieczniejszej , oraz firmy robiące względnie tanie skarpetki przy dośc przyzwoitej jakości i wytrzymałości . Do tej ostatniej grupy napewno zalicza się firma o której wspomniał mój przedmówca . Raczej nie należy szukać w ich asortymencie najnowocześniejszych rozwiązań , są to podstawowe grupy skarpet dla niewymagającego klienta ale oczekującego względnie dobrej jakości . Wielu producentów z tej grupy mieści się w okolicach Łodzi , tam jest prawdziwe zagłębie skarpetkowe, duża konkurencja wymusza natomiast pilnowanie cen i nieco blokuje jakieś szaleństwa w temacie najnowocześniejszych materiałów czy opatentowanych technologii .
        Jest też węższa grupa producentów, której ja zaproponowałem ofertę wyprzedażową - dzięki temu skarpetki są zbliżone cenowo do niższej półki cenowo- jakościowej .
        Nie bez powodu skarpetki które oferuję są nr 1 na rynku medycznym w PL, zdobywały wiele wyróżnień na targach medycznych, a sportowe- nosili nasi olimpijczycy , a są projektowane przy współpracy z czynnymi sportowcami wyczynowymi , zawierają też nowoczesne materiały syntetyczne dedykowane dla wyczynowców jak prolen siltex, termoaktywne z coolmaxem albo thermolite , a higienę zapewniają albo apretura sanitized albo jony srebra . Skarpetki medyczne bezuciskowe, mimo że sciągacz można rozciągnąć tak że nawet grube udo by się zmieściło, trzymają się nogi a nie spadają na stopę w niektórych tańszych wersjach .
        • bor-yse Re: SKARPETKI 15.08.11, 09:31
          No witam jak te skarpetki hulają ??? Strasznie drogie.... Poproszę o ofertę. dawneczasy@tlen.pl
          • sukces-bdg Re: SKARPETKI 15.08.11, 15:23
            Nie drogie tylko WARTOŚCIOWE .
            Ofertę wysłałem na maila, wraz z odnośnikiem do strony producenta i katalogami w formie elektronicznej . Nie powtarzałem w mailu wiadomosci które tu dośc obszernie opisałem .

Skarpetki się fajnie kulają . Przede wszystkim w dobrych skarpetkach jest mała konkurencja , żadne markety spożywcze ani sieciówki ze skarpetami tak naprawde dobrych skarpet nie mają , poza wizytowymi ( WOLA, SYNTEX, lub chińszczyzna ATLANTICa ) . To samo dotyczy hurtowni .
            Zaawansowane można kupić jedynie w sklepach sportowych albo medycznych ( przy wizytowych raczej poza dobrą jakością klient zazwyczaj nic wiecej nie oczekuje ). Hurtownie w powyższych branżach raczej nie bawią się w wyprzedażowe .

Od strony sklepu wygląda to tak ,że czeka na mnie bo wie doskonale że w tej jakości nie kupi gdzie indziej . W przypadku tanich lub ekonomicznych skarpet jak nie kupi w jednej hurtowni to kupi w drugiej .
            Opinie zwrotne też mam tylko pozytywne , w przypadku medycznych dla aktywnych słyszałem na sklepach że klienci którzy je kupowali byli bardzo zadowoleni bo pierwszy raz nie musieli rozcinać ściągaczy mimo że skarpeta doskonale trzyma się nogi.
            W przypadku skarpet piłkarskich na sklepach sportowych też u wiekszości były opinie że przewyższają piłkarskie adidasa czy reeboka ( zarówno ja i te sklepy mają i te i te skarpety, jest więc możliwośc porównania ) , są dużo lepiej dopracowane . Adidas czy reebok robi jedynie dobrą jakosciowo skarpetę i nic poza tym . W ofercie normalnej zresztą lepiej mi się sprzedają niż wymienionych firm mimo że są droższe . Być moze adidas robi jeszcze profesjonalne piłkarskie i są one lepsze , bo te co widziałem u siebie i na sklepach szału nie robią .
            • sukces-bdg Re: SKARPETKI 15.08.11, 21:02
              Przy okazji
              W ostatniej dostawie było dośc sporo medycznych z obu grup wyprzedazowych
              Z końcówek serii także weszło dośc sporo ekskluzywnych wizytowych , bambusowych wizytowych oraz co nieco damskich
              Z poprzedniej dostawy zostało mi nieco narciarskich ( we wrześniu pewnie zejdą migiem ) , w większych ilosciach mam też sportowe ( ale już się kończą ) oraz medyczne dla aktywnych
              • sukces-bdg Re: SKARPETKI 26.08.11, 18:55
                W związku z tym , że na skarpetki sportowe wyprzedażowe był non stop dużo większy popyt niż mógł mi to zapewnić producent od którego brałem i biorę nadal , rozpoczęłem negocjacje z kilkoma innymi , oczywiście z segmentu premium ( czyli kosztujące na sklepach minimum 10-20 zł ).
                Z jednym juz jestem dogadany w następnym tygodniu przyjdzie mi pierwsza partia .
                Producent specjalizuje się w produkcji zaawansowanych skarpet sportowych , jest znany w branży , nie muszę oczywiście dodawać ze jakościowo to najwyższa półka .
                Ceny - końcówki serii - skarpety sportowe - 3,50 netto , skarpety trekkingowe - 6 netto
                Mam też zapewnienie że w przypadku pojawienia się skarpet z drobnymi niedokładnościami ( które od producenta gdzie kupuję do tej pory się super sprzedają ) także firma da mi znać - te skarpety będą po 2 netto .

Małe wyjaśnienie - dlaczego nie podaję nazw producentów na forum .

Otóż z dotychczasowej praktyki miałem kilka sytuacji , gdzie sklep któremu złozyłem ofertę próbował być bardzo sprytny i dzwonił bezpośrednio do producenta . Tyle że po takim telefonie zazwyczaj schodził na ziemię gdy dowiedział się o minimach logistycznych .
                Dlatego też o szczegółach informuję jedynie na priv
              • anachoda Re: SKARPETKI 09.11.11, 07:11
                Jeśli oferta jest nadal aktualna, poproszę o szczegóły anachoda@o2.pl .
                • mariusz8891 Re: SKARPETKI 14.11.11, 20:22
                  prosze o oferte mariusz8891@tlen.pl
                  • sukces-bdg Re: SKARPETKI 19.11.11, 15:46
                    Oferty do dwóch przedmówców wysłane , oferta się ciągle zmienia więc można się co jakiś czas przypomnieć

pozdrawiam
    • pawelos801 Re: SKARPETKI 13.04.14, 19:12
      pawel_o14@poczta.onet.eu
      prosze o podeslanie oferty cenowaj na minimum 500 szt plus wzory jakie sa dostepne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka