Dodaj do ulubionych

tani outlet

14.10.11, 21:11
Zapraszam na stronę www.wermark.pl jest tam nowo otwarty sklep z odzieżą outlet dla kobiet i dzieci. Super ciuszki w przestępnych cenach. Marki takie jak NEW LOOK, BERSHKA, NEXT, FRANSA, FRANSA KIDS i inne
Na allergo można nas znaleźć pod loginem fashion-outlet4u
Firma działa od jakiś 3 mc - dopiero sie rozwijmy ale mamy sporo fajnego towaru.
Zapraszam
Obserwuj wątek
    • topbrandfashion_2 Re: tani outlet 14.11.11, 10:52
      Witamy!
      Mamy do sprzedania asortyment markowego sklepu!
      Towar najlepszy gatunkowo, nowy, bardzo wysokiej jakości, z metkami!

W przypadku zakupu całości możliwość wystawienia faktury z odroczonym terminem płatności 150 dni !!!!

Marki m.in: Lee, Diesel, Garcia, Naf Naf, Carling, Fresh, Pimkie, Tom Tailor i wiele innych
      Jest to odzież damska, męska, dziecięca. Akcesoria: biżuteria, szale, czapki, obuwie
      Do sprzedania mamy również wyposażenie sklepu (wieszaki, manekiny regały)
      Sprzedajemy go w tym momencie 50% taniej ze względu na to, że pilnie potrzebujemy wolnej przestrzeni handlowej

Cena od 12 zł brutto sztuka
      Chętnie prześlemy Państwu ofertę z cennikiem oraz zdjęciami !!
      W razie pytań prosimy o kontakt:

tel: 33 822 32 32
      kom: 501 633 305

lub e-mailowo topbrandfashion@wp.pl
    • topbrandfashion_2 Re: tani outlet 15.11.11, 12:36
      Mamy do sprzedania asortyment markowego sklepu!
      Towar najlepszy gatunkowo, nowy, bardzo wysokiej jakości, z metkami!

W przypadku zakupu całości możliwość wystawienia faktury z odroczonym terminem płatności 150 dni !!!!

Marki m.in: Lee, Diesel, Garcia, Naf Naf, Carling, Fresh, Pimkie, Tom Tailor i wiele innych

Jest to odzież damska, męska, dziecięca. Akcesoria: biżuteria, szale, czapki, obuwie

Do sprzedania mamy również wyposażenie sklepu (wieszaki, manekiny regały)

Sprzedajemy go w tym momencie 50% taniej ze względu na to, że pilnie potrzebujemy wolnej przestrzeni handlowej

Cena od 12 zł brutto sztuka

Chętnie prześlemy Państwu ofertę z cennikiem oraz zdjęciami !!

W razie pytań prosimy o kontakt:

tel: 33 822 32 32
      kom: 501 633 305

lub e-mailowo topbrandfashion@wp.pl
      • pozycjonerkamil Re: tani outlet 22.11.11, 14:59
        Witam serdecznie,
        do sprzedania mam 77 sztuk nowej odzieży typu outlet (80% damska, 20% męska). Jest to doskonała odzież do sklepów internetowych i stacjonarnych. Odzież pochodzi z największego katalogu mody OTTO w zachodniej europie. \otto.de/)
        Całość jest pozostałością po internetowym outlecie, zależy mi na pilnej sprzedaży, dlatego taka niska cena.
        W skład pakietu wchodzi:
        - ponad 20 sztuk spodni głównie damskich dżinsowych.
        - 3-4 kurtki jesienne, jedna zimowa męska
        - 7 biustonoszy,
        - czapeczka dla dziecka rękawiczki,
        - 2 szaliki,
        - reszta to sweterki, tuniki, topy, bluzki,
        Niektóre rzeczy ok. 15% posiada wady tj. lekkie zabrudzenie, brak guzika, zapach magazynu.
        Cena całego pakietu to 1000zł, także wychodzi po ponad 12zł za sztukę.
        Zdjęcia mogę wysłać na maila.

kontakt do mnie: pozycjonerkamil@gmail.com
    • kazus1989 Re: tani outlet 26.02.15, 11:56
      Oferuję pakiety odzieży outlet H&M. Kolekcja wiosna/lato + wiele aktualnych modeli sprzed paru miesięcy.

100% H&M bez żadnych podfirm. W pakiecie ubrania damskie (90% pakietu) + dziecięce (10% pakietu).

I GATUNEK (85 % pakietu) + II GATUNEK (15 % pakietu). Cena 55 zł netto/kg (67,65 zł brutto/kg).

Odzież z 2014 roku. Odzież lekka, sporo sztuk w pakiecie. Wszystkie oryginalne, większość I gatunek - polecam!

Świetna oferta dla hurtowników i detalistów. W pakiecie: spodnie, spódniczki, sukienki, akcesoria,

bluzki, swetry, sweterki, kurtki i inne. Natychmmiastowa wysyłka! Lub odbiór na miejscu.

Napisz do mnie, wysyłam na maila przykładowe zdjęcia. Pakiety po 10, 20 kg lub więcej.

Pakiet 10 kg: 676,5 zł brutto + koszt wysyłki (17 zł kurier, 22 zł kurier za pobraniem)

Pakiet 20 kg: 1353 zł brutto + koszt wysyłki (17 zł kurier, 22 zł kurier za pobraniem)

Najatrakcyjniejsza cena na rynku

KONTAKT:
      Tel.: 696151730
      E-mail: kazus1989@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka