malagracja 15.02.09, 13:32 W tym wątku opisujemy doświadczenia ze sklepem Admirał na allegro.pl. UWAGA! W tym wątku nie opisujemy pończoch i pasów do pończoch, robimy to w wątku producentów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klymenystra Re: ADMIRAŁ - sklep 17.02.09, 22:43 Bardzo pozytywne doswiadczenia - blyskawiczna wysylka, mila korespondencja, duza chec pomocy i - przede wszystkim - dostosowywanie sie do potrzeb klientek. Kupilam u nich dwa pasy do ponczoch i ponczochy kryjace. Odpowiedz Link Zgłoś
daslicht Re: ADMIRAŁ - sklep 18.02.09, 20:25 Pani Ewa szyje mi czarne pończochy i fioletowy pas - oba wydłużane. Zobaczymy :) Póki co mam czarny pas (szkoda, że nie w karate ^^ ) i jestem zadowolona. Fioletowy ma być przystosowany specjalnie dla mnie, ma spłaszczać brzuch i lepiej się układać. Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Daslicht 18.02.09, 20:46 To watek o sklepie, czy moglabys napisać to samo w watku o produktach Admiral? :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=87565&w=91384996 Bylabym wdzieczna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
daslicht Re: Daslicht 19.02.09, 16:12 Chodziło mi o to, że pani Ewa robi na miarę i chwała jej za to - dlatego w wątku o sklepie. A przekleić mogę ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Re: Daslicht 19.02.09, 21:46 Od czegoś trzeba zacząć, ale jezeli bardzo Ci się nie chce to nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iczanka Re: ADMIRAŁ - sklep 23.02.09, 12:26 Ja też pochwale za błyskawiczny kontakt, doradztwo i wysyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: ADMIRAŁ - sklep 24.02.09, 13:27 My reklamowaliśmy pas z powodu wadliwej żabki, poszło szybko i bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_dywanik Re: ADMIRAŁ - sklep 02.03.09, 12:25 Paczka zostala wyslana nastepnego dnia po wplacie pieniedzy. Uszyli mi XS, ktorego nie maja w oficjalnej sprzedazy. Odpowiedz Link Zgłoś