Dodaj do ulubionych

Biologia - ciekawe studia!

24.01.14, 08:17
www.youtube.com/watch?v=awpb0KGcYs8
Obserwuj wątek
    • piotrek-256 Re: Biologia - ciekawe studia! 24.01.14, 09:30
      Może biologia i ciekawa, ale marketing to powinni tam zamknąć i wymazać z kronik uczelni :)
      • rise_loutek Re: Biologia - ciekawe studia! 24.01.14, 11:02
        Proszę to głośno mówić! Na tej samej uczelni istnieją studia wartościowe i bezwartościowe i dobrze, żeby było o tym wiadomo.
        • piotrek-256 Re: Biologia - ciekawe studia! 25.01.14, 20:57
          Ja nie mówię, że Biologia w Siedlcach jest dobra, bo nic o niej nie wiem. Mówię tylko, że filmik reklamowy powinien być podawany jako przykład jak nie robić reklamy wydziału.
          • pisiarz Re: Biologia - ciekawe studia! 26.01.14, 07:12
            Nie wiem, co chcieć od filmiku. Sporo konkretów, ujęcia z laboratoriów i zajęć terenowych, które pozwalają sobie te studia wyobrazić. Gdybym dziś wybierał się na studia i mieszkał w rejonie Siedlec, to po obejrzeniu tego filmu rozważyłbym biologię, co świadczy o tym, że reklama nawet skuteczna...
            • piotrek-256 Re: Biologia - ciekawe studia! 26.01.14, 09:33
              Już sama muzyka w czołówce, mnie odstrasza, potem lektor jest straszna. Czyta powoli wyraźnie, bez emocji, zero kontaktu z odbiorcą, jak to oglądam czuję się jakbym był opóźniony w rozwoju.

Ten konkurencyjny, też mnie nie zachwyca, ale pod względem kontaktu z potencjalnym klientem, jest o niebo lepszy.
              www.youtube.com/watch?v=pOtDtK6tHlQ
    • pan.toranaga Re: Biologia - ciekawe studia! 24.01.14, 15:08
      jeden absolwent poszedł w kamasze, reszta na studiach doktoranckich na swojej uczelni. Perspektywy takie sobie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka