Dodaj do ulubionych

Stypendium Ministra

20.04.15, 18:02
W jaki sposób oblicza się punkty do studenckiego stypendium Ministra? Wiem że ogólny wzór punktów odnosi się do sum kolejnych cech A+B+C i iloczynu wangi :
"Całkowitą liczbę punktów za dane osiągnięcie naukowe lub artystyczne oblicza się według
następującego wzoru:
Punkty za osiągnięcie = (punkty cecha A + punkty cecha B + punkty cecha C) * waga
danego rodzaju osiągnięcia."
Nie do końca wiem w jaki sposob dodaje sie te punkty, i ile punktów otrzymuje sie według tego za zajecie np. II miejsca na konferencji międzynarodwej? Czy ktos byłby mi w stanei wytłumaczyc na jakiej zasadzie te punty sa liczone?
Pozdrawiam ! :)
Obserwuj wątek
    • adept44_ltd Re: Stypendium Ministra 20.04.15, 18:04
      zajęłaś II miejsce na konferencji międzynarodowej?
      • madziksa2 Re: Stypendium Ministra 20.04.15, 18:08
        tak
    • dobrycy Re: Stypendium Ministra 20.04.15, 18:23
      Ja kiedyś zająłem 32 miejsce w kinie
      • adept44_ltd Re: Stypendium Ministra 20.04.15, 18:27
        szczęściarz...
      • madziksa2 Re: Stypendium Ministra 20.04.15, 18:27
        :) Interesuje mnei po prostu jak to jest przeliczane i na jakiej zasadzie dodaje sie te punkty i czy ktoś z forumowiczów kiedys takie stypednium dostawal i wie jak to sie oblicza ?
        Tutaj link do strony z cąłym opisem : www.nauka.gov.pl/g2/oryginal/2014_12/634c45d1c0bd2e47cc278b249bab8c28.pdf
        Byłabym wdzieczna gdyby ktoś pomogl mi to zrozumiec :)
        • babazgaga Re: Stypendium Ministra 20.04.15, 20:53
          Jak na to patrzę, i do tego kieruję się własnym doświadczeniem z parametryzacji jednostek, to powiem że te punkty przyznawane są uznaniowo oraz na oko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka