twardycukierek 05.01.10, 08:06 Przypomniało mi się, że Mille kiedyś wynalazł pustoklik tu na Szpilach ;))) Trzeba pielęgnować tradycje, powołuję więc do życia pustoklikowy wątek, niech nam się klika i rośnie w siłę a będziemy żyć dosadniej :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scorro ## PUSTOKLIK ## 05.01.10, 08:15 Żeby wszystkim żyło się dosadniej! To mi wygląda na hasło promocyjne Szpilek. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ## PUSTOKLIK ## 05.01.10, 09:19 Dobre, nie? Oooooh, te słoniki! ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: 05.01.10, 08:31 czyli ma tu być NIC? takie wielkie i małe zarazem nic? takie NIC, które nie daje spokoju filozoficznego pewnej 7-latce od ponad roku? jeżli jest "nic" to znaczy, ze nie ma nic ale czyż jednak "nic" nie jest "czymś" byt jest, niebytu nie ma w ujeciu przedszkolnym ale wracajac do idei wątku...ma być pusty, tak? żadnych postów, żadnych zdań, żadnych fotek ani linków? żadnego pieprzenia bez sensu? żadnego bałamucenia? ani nawet uśmiechu pustego? absolutnie nic? chyba wiem o co chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: 05.01.10, 09:18 Wiem, że wiesz ;))) To jest wątek do udowodnienia, że NIC istnieje, pustoklika i ma się dobrze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: ## PUSTOKLIK ## 05.01.10, 08:38 A ja przeczytałem "pustelnik":) Jest nic. Skoro jest, to znaczy że nic istnieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ## PUSTOKLIK ## 05.01.10, 09:17 I dokładnie o to chodziło, udowodniliśmy, że NIC istnieje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: ## PUSTOKLIK ## 05.01.10, 09:45 bez NIC neta by komp nie miał, ot co :DDDDD i NIC byśmy nie mogli nasmarować tutaj ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: . 05.01.10, 09:51 Kurde, z rana to ciężko w tak małą kropke trafić .... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: ## PUSTOKLIK ## 05.01.10, 16:24 :DD Głowę w prawo, a nie w lewo! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ## PUSTOKLIK ## 05.01.10, 11:56 To jakiś nowy rozmiar biustonoszowy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ## PUSTOKLIK ## 06.01.10, 07:57 Dementuję jakoby to był mój! :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: ## PUSTOKLIK ## 05.01.10, 20:22 O właśnie. Kiedyś mi się chciało, to wynajdowałem. Muszę wrócić do tej tradycji! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: ## PUSTOKLIK ## 09.01.10, 00:37 Wszystko co dobre rodzi się w bólach. Ale, ale - padła dzisiaj myśl, że jak jutro wstaniesz, to forum nie poznasz. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ## PUSTOKLIK ## 09.01.10, 10:48 Nie poznałam! :D To była rekordowa doba szpilowa ;DD Odpowiedz Link Zgłoś